Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Zapiekanki

HACCP GMP GHP Zapiekanki

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zapiekanek, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakład zajmuje się sprzedażą potraw przygotowywanych z półproduktów i potraw gotowych po podgrzaniu bez cateringu.

Przykładowe MENU dla Zapiekanek

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
    • Potrawy mieszane: zapiekanka z boczkiem / szynką / salami, nuggetsy, stripsy, skrzydełka, Shoarma, podpłomyk z prosciutto, z boczkiem, hot dog, sałatka z kurczakiem, wrap z kurczakiem, burger
    • Potrawy rybne: podpłomyk z łososiem
    • Potrawy bezmięsne: frytki, sałatka grecka
    • Desery, ciasta, pieczywo: gofry
    • Napoje, soki z owoców: lemoniada, shake
  2. Potrawy gotowe
    • Napoje, soki z owoców: wody gazowane i niegazowane butelkowe, lemoniada, Sok owocowy Cappy, Slushy, piwa bezalkoholowe

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Zapiekanki – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B
Adres: 72-100 Goleniów
Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange)
Kwota: 200 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 06.28.04
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Po opłaceniu proszę wysłać e-maila na HACCP.dokumenty@wp.pl z informacją, co zostało zamówione oraz proszę dołączyć potwierdzenie przelewu wygenerowanego w banku w formie pdf.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

Twoja recenzja