HACCP GMP GHP Kuchnia Wegańska Wegetariańska z Cateringiem
HACCP Kuchnia Wegańska Wegetariańska z Cateringiem
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni wegańskiej z cateringiem lub kuchni wegetariańskiej z cateringiem – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Catering wegańskich i wegetariańskich dań gorących. Wszystkie produkty są ekologiczne, w tym od miejscowych rolników. Potrawy są przygotowywane na bieżąco i tylko ze świeżych produktów. Nie ma dodatku żadnej chemii. Nie ma zup. Jeżeli wystąpią to są to przeciery, wywary z warzyw.
Przykładowe MENU dla Kuchni Wegańskiej Wegetariańskiej z Cateringiem
- Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca / półproduktu i obróbki wstępnej dzieląc na grupy
- Kofta: kofta z ziemniaków i twarogu z kaszą gryczaną w sosie curry
- BURGER: kotlet z czerwonej soczewicy z warzywami i sosem ziołowym
- Argentyńskie empanadas: pieczone pierożki z farszem warzywnym w sosie pomidorowym
- Ryż smażony z warzywami: pieczone pierożki z farszem warzywnym w sosie pomidorowym
- Pakora: chrupiące zapiekane warzywa z kaszą bulgur w sosie miętowym
- Tagliatelli: makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
- Falafel: kulki ciecierzycy z warzywami na placku z sosem czosnkowym
- Wege Naleśnik: naleśnik z nadzieniem z twarogu w zupie pomidorowo – chrzanowej
- Quesadilla: pszenna tortilla w nadzieniu paprykowym i guacamole z awokado
- Pad Thai: makaron ryżowy z warzywami, tofu i orzechami
- Burrito: tortilla z fosolą, ryżem i sosem śmietanowym
- Sycylijskie Arancini: ryżowe kulki z nadzieniem warzywnym
- Gołąbki: gołąbki z kaszą jaglaną i warzywami w sosie pieczarkowym
- Chili sin carne: gulasz warzywny z ryżem
- Pierogi: pierogi z nadzieniem ze szpinaku i serem ricotta
- Wege Burqer: burger z tofu, warzywami i sosem curry
- Samosy: pieczone pierożki z farszem warzywnym i sosem
- Dal: makaron z soczewicą i warzywami
- Pieczony kalafior: kalafior z rodzynkami, puree ziemniaczanym z cebulką
- Gnocchi: włoskie kopytka w sosie neapolitańskim
- Soki: wyciskane ze świeżych warzyw i owoców, czasem z dodatkiem np. zielonej pszenicy, kurkumy, jęczmienia, mięty, itd.
Zamów komplet dokumentacji HACCP Kuchnia Wegańska Wegetariańska z Cateringiem z Cateringiem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 300 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 11.28.10 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.