Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Kuchnia Wegańska Wegetariańska z Cateringiem

HACCP Kuchnia Wegańska Wegetariańska z Cateringiem

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 67 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni wegańskiej z cateringiem lub kuchni wegetariańskiej z cateringiem – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Catering wegańskich i wegetariańskich dań gorących. Wszystkie produkty są ekologiczne, w tym od miejscowych rolników. Potrawy są przygotowywane na bieżąco i tylko ze świeżych produktów. Nie ma dodatku żadnej chemii. Nie ma zup. Jeżeli wystąpią to są to przeciery, wywary z warzyw.

Przykładowe MENU dla Kuchni Wegańskiej Wegetariańskiej z Cateringiem

  1. Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca / półproduktu i obróbki wstępnej dzieląc na grupy
    • Kofta: kofta z ziemniaków i twarogu z kaszą gryczaną w sosie curry
    • BURGER: kotlet z czerwonej soczewicy z warzywami i sosem ziołowym
    • Argentyńskie empanadas: pieczone pierożki z farszem warzywnym w sosie pomidorowym
    • Ryż smażony z warzywami: pieczone pierożki z farszem warzywnym w sosie pomidorowym
    • Pakora: chrupiące zapiekane warzywa z kaszą bulgur w sosie miętowym
    • Tagliatelli: makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
    • Falafel: kulki ciecierzycy z warzywami na placku z sosem czosnkowym
    • Wege Naleśnik: naleśnik z nadzieniem z twarogu w zupie pomidorowo – chrzanowej
    • Quesadilla: pszenna tortilla w nadzieniu paprykowym i guacamole z awokado
    • Pad Thai: makaron ryżowy z warzywami, tofu i orzechami
    • Burrito: tortilla z fosolą, ryżem i sosem śmietanowym
    • Sycylijskie Arancini: ryżowe kulki z nadzieniem warzywnym
    • Gołąbki: gołąbki z kaszą jaglaną i warzywami w sosie pieczarkowym
    • Chili sin carne: gulasz warzywny z ryżem
    • Pierogi: pierogi z nadzieniem ze szpinaku i serem ricotta
    • Wege Burqer: burger z tofu, warzywami i sosem curry
    • Samosy: pieczone pierożki z farszem warzywnym i sosem
    • Dal: makaron z soczewicą i warzywami
    • Pieczony kalafior: kalafior z rodzynkami, puree ziemniaczanym z cebulką
    • Gnocchi: włoskie kopytka w sosie neapolitańskim
    • Soki: wyciskane ze świeżych warzyw i owoców, czasem z dodatkiem np. zielonej pszenicy, kurkumy, jęczmienia, mięty, itd.

Zamów komplet dokumentacji HACCP Kuchnia Wegańska Wegetariańska z Cateringiem z Cateringiem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B 
Adres: 72-100 Goleniów 
Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) 
lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 
Kwota: 300 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 11.28.10 
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.
„kma8k1do”]