Przejdź do treści

HACCP Lodziarnia wzór

HACCP Lodziarnia wzór
HACCP Lodziarnia wzór

HACCP Lodziarnia wzór

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 71 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%
  

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodziarni, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Przykładowe MENU dla Lodziarni

  1. Desery z półproduktów
    • Lody gałkowe o różnych smakach
    • Desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfonu
    • Lody z automatu (maszyny)
    • Lody Tajskie –z batonów, wafelków, cukierków itp., kubki do lodów
    • Szejki / Milkshake
    • Gofry – gofry gotowa mieszanka / buble wafle
    • Mrożone napoje: lemoniada, Nachos, Churros, Slushy
    • Napoje gorące: kawy z ekspresu różnego rodzaju, herbata, gorąca czekolada z ekspresu, syropy smakowe do herbat i kawy, soki z owoców
  2. Desery gotowe
    • Napoje, soki: różne napoje słodkie gazowane i niegazowane, soki, woda
    • Desery, ciasta: ciasta kremowe różnego rodzaju / bez kremów, ciasta suche

Zamów komplet dokumentacji HACCP Lodziarnia – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 300 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 16-28-04 
1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
  2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

HACCP LODZIARNIA

Rated 5,0 out of 5
07/11/2023

Dobry kontakt ze sprzedającym, szybka obsługa, wszystko w porządku. Jesteśmy Zadowoleni ze współpracy.

Wanda

Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Lodziarnia wzór