HACCP GMP/GHP Mała Gastronomia Kurczak z rożna

HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Mała Gastronomia Kurczak z rożna Zakład zajmuje się sporządzaniem potraw w oparciu o półprodukty, produkty gotowe, do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering. Przykładowe MENU: Przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mięsne: Kurczak z rożna Potrawy mieszane: bułki z mięsem, ogórki kiszone Frytki Grupa – potrawy… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem Dokumentacja opracowana pod wymogi Sanepidu. Kup On-Line. W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. Zakład zajmuje się sporządzaniem potraw w oparciu o półprodukty, sprzedażą do konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta. Przykładowe menu: Zupy wywary sosy: pomidorowa, rosół, rybna, sos łagodny (przygotowywany z półproduktów… Czytaj dalej

Księga GMP/GHP dla Gastronomii

Księga GMP/GHP dla Gastronomii

Księga GMP/GHP dla Gastronomii Dokumentacja opracowana pod wymogi Sanepidu. Kup On-Line. W dokumentacji jest wszystko, co wymaga Sanepid. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb. Wysyłam na e-maila do 12 h Księga, GMP/GHP, dla Gastronomii  Numer katalogowy 002 Spis treści księgi GMP GHP Dobra Praktyka Produkcyjna… Czytaj dalej