HACCP GMP/GHP dla Sali Bankietowej

HACCP GMP/GHP dla Sali Bankietowej

HACCP GMP/GHP dla Sali Bankietowej – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 25.05.21 Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h. HACCP GMP/GHP dla Sali Bankietowej Księga nr. 25.05.21 Cena 300 zł Grupa… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia ryb

HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia ryb

HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia ryb – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów w zakładce Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 01.01.21. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.   Menu w zakładzie: HACCP GMP/GHP… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna

HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna

HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów w zakładce Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 28.04.21.. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.   Przykładowe MENU: HACCP GMP/GHP… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Wysyłam na e-maila od ręki lub do 12 h. Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw… Czytaj dalej

Księga GMP/GHP dla Gastronomii

Księga GMP/GHP dla Gastronomii

Księga GMP/GHP dla Gastronomii Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia On-Line. Jedna cena dla wszystkich opracowań, sprawdź na pasku bocznym. Dokumentacja opracowana w formie Word, którą można dostosować do własnych potrzeb. Wysyłam na e-maila do 12 h. Zamawiając wpisz Księga nr. 02.06.21 Spis treści Księga GMP/GHP dla Gastronomii  Profil… Czytaj dalej