HACCP Mini Bistro Catering GHP/GMP dla Bistro

HACCP Mini Bistro Catering GHP/GMP dla Bistro

Wzorcowa Księga nr. 003.23 HM Word / doc., do samodzielnego uzupełnienia treści.  Kup przez PayPal / Kup Teraz lub przelew bankowy On-Line

Zamów księgę On-Line przelew bankowy.Przelew w zakładce zamówienie-kontakt

Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.

Przykładowe MENU w zakładzie HACCP Mini Bistro Catering GHP/GMP dla BistroHACCP GHP / GMP Mini Bistro Catering

Potrawy przygotowywane z półproduktów:

    • Zupy wywary sosy: sos czosnkowy, sos mango-majonez, sos pomidorowy
    • Potrawy mieszane:

ZAPIEKANKI:
PAC-MAN: Mozzarella, cheddar, sos pomidorowy, sos bbq, chorizzo, czerwona cebula
CHORIZZO: Mozzarella, lazur, sos pomidorowy, chorizzo, pomidorki koktajlowe, czerwona cebula, rukola
KONESER Mozzarella, mascarpone, sos pomidorowy, szynka parmeńska, pomidorki koktajlowe, suszone pomidory, rukola
ŚMIETANKOWA FALA: Mozzarella, sos śmietanowy, łosoś, suszone pomidory, gruszka, pomidorki koktajlowe, koperek
KURA MAĆ: Mozzarella, cheddar, sos pomidorowy, kurczak bbq, czerwona cebula, ogórek konserwowy
KONKRET: Mozzarella, cheddar, sos śmietanowy, sos bbq, boczek, czerwona cebula, prażona cebulka, ogórek konserwowy

  • Potrawy bezmięsne; łódeczki, frytki, krążki cebulowe, nachos zapiekane z serem,

Zapiekanki:
KLASYK: Mozzarella, cheddar sos pomidorowy, pieczarki
SŁODKA PLEŚŃ: Mozzarella, gorgonzola, pasta z suszonych pomidorów, gruszka, rukola
CIĄGNĄCA: Mozzarella, cheddar, feta, lazur, sos pomidorowy, pomidorki koktajlowe

  • Surówki, warzywa owoce; gruszka, pomidorki koktajlowe, cebula, pomarańcza cytryna, rukola, pieczarki, pomidory, czosnek, mango, cebula, jabłko, marchew, koperek, gruszka, pomarańcz, cytryna, suszone pomidory, jalapeno, czerwona cebula, koperek, bazylia,
  • Desery, ciasta, pieczywo: bagietka pszenna, tarta z owocami,
  • Napoje zimne i gorące: lemoniady, soki świeżo wyciskane, kompot, kawa czarna, kawa z mlekiem, herbata z cytryna, herbata owocowa, herbata rozgrzewająca(goździki, miód, cytryna, cynamon, pomarańcz)
  1. Potrawy gotowe:
    • Zupy wywary sosy: sos barbecue, ketchup,
    • Napoje, soki z owoców; Coca-Cola, Sprite, Fanta, Sok pomarańczowy, Sok jabłkowy, Woda,

Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentację po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.

W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem.

Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie.

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf.

Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid:

Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami)

Zobacz spis treści HACCP GMP/GHP Gastronomii z półproduktów

Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.

Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)

Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.

Więcej na stronie haccp-dokumenty.pl

Ogółem recenzji wystawionych po zakupie mojej dokumentacji, za co dziękuję.

Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 12 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Wystaw własną opinię.

Twoja recenzja

 

Tagi , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Możliwość komentowania została wyłączona.