Przejdź do treści

HACCP GMP/GHP Pierogarnia z Cateringiem

HACCP Pierogarnia z Cateringiem

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 67 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pierogarni z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Działalność gastronomiczna prowadzona w zakresie małej gastronomii w oparciu o surowiec/półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby. Dokumentacja opracowana dla pierogarni, która posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos”
  • Serwowanie potraw i napojów
  • Obsługa w systemie tradycyjnym
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
  • Catering potraw do odbiorców żywienia zbiorowego

Przykładowe MENU dla Pierogarni z Cateringiem

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o surowiec/półprodukty:
    • Zupy wywary sosy:
      • Sos pomidorowy
      • Sos pieczarkowy
      • Sos grzybowy
    • Potrawy mieszane:
      • Gołąbki
      • Pierogi z mięsem
  2. Potrawy bezmięsne:
    • Pierogi na słodko z owocami (truskawki, jagody, borówki)
    • Racuchy z jabłkami
    • Placki ziemniaczane
    • Kopytka
  3. Zimne potrawy: Sałatka warzywna
  4. Surówki, warzywa owoce:
    • Surówka z marchwi
    • Surówka z buraczków
    • Surówka z białej kapusty i marchewki

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Pierogarnia z Cateringiem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B 
Adres: 72-100 Goleniów 
Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) 
lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 
Kwota: 410 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 08.28.01 
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.