HACCP GMP/GHP Pierogarnia z Półproduktów
HACCP Pierogarnia z Półproduktów
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pierogarni z półproduktów, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to
Działalność gastronomiczna prowadzona w zakresie małej gastronomii, w oparciu o półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Sprzedaż „na wynos”
- Obsługa w systemie tradycyjnym
- Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
Przykładowe MENU dla Pierogarni z Półproduktów
- Potrawy przygotowywane w oparciu o surowca:
- Zupy wywary sosy:
- Sos pomidorowa
- Sos pieczarkowy
- Sos grzybowy
- Potrawy mieszane:
- Gołąbki
- Pierogi z mięsem
- Potrawy bezmięsne:
- Pierogi na słodko z owocami (truskawki, jagody, borówki)
- Racuchy z jabłkami
- Placki ziemniaczane
- Kopytka
- Zimne potrawy: sałatka warzywna
- Surówki, warzywa owoce:
- Surówka z marchwi
- Surówka z buraczków
- Surówka z białej kapusty i marchewki
- Zupy wywary sosy:
Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Pierogarnia z Półproduktów – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 720 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 08.28.02 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.