Przejdź do treści

HACCP GMP/GHP Pierogarnia z Półproduktów

HACCP Pierogarnia z Półproduktów

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 67 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pierogarni z półproduktów, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to

Działalność gastronomiczna prowadzona w zakresie małej gastronomii, w oparciu o półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

    • Sprzedaż „na wynos”
    • Obsługa w systemie tradycyjnym
    • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego

Przykładowe MENU dla Pierogarni z Półproduktów

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o surowca:
    • Zupy wywary sosy:
      • Sos pomidorowa
      • Sos pieczarkowy
      • Sos grzybowy
    • Potrawy mieszane:
      • Gołąbki
      • Pierogi z mięsem
    • Potrawy bezmięsne:
      • Pierogi na słodko z owocami (truskawki, jagody, borówki)
      • Racuchy z jabłkami
      • Placki ziemniaczane
      • Kopytka
    • Zimne potrawy: sałatka warzywna
    • Surówki, warzywa owoce:
      • Surówka z marchwi
      • Surówka z buraczków
      • Surówka z białej kapusty i marchewki

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Pierogarnia z Półproduktów – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B 
Adres: 72-100 Goleniów 
Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) 
lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 
Kwota: 720 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 08.28.02 
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.