HACCP GMP GHP Restauracja z Cateringiem
HACCP Restauracja z Cateringiem
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla restauracji z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Obsługa w systemie tradycyjnym / kelner
- Konsumpcja dań odbywa się na miejscu
- Sprzedaż dań na wynos, w opakowaniach jednorazowych z odbiorem osobistym w restauracji
- Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
- Catering potraw do szkół, przedszkoli, zakładów
Przykładowe MENU dla Restauracji z Cateringiem
- Potrawy przygotowywane od surowca:
- Zupy, sosy: Rosół, pomidorowa, ogórkowa, flaki, rybna, żurek, barszcz czerwony
- Potrawy mięsne: schab panierowany, filet z kurczaka panierowany, filet z kurczaka z grilla, gulasz wieprzowy, de Volaille, pulpety w sosie koperkowym, kotlet mielony, nuggetsy, kebab
- Potrawy rybne: dorsz, pstrąg tusza, flądra, morszczuk, łosoś, sandacz, Halibut tusza, Miruna z grilla lub smażona na oleju w krupczatce
- Potrawy mieszane:
- pierogi: ruskie, z mięsem, z owocami
- pizza: Capricciosa, Roma, Hawajska, Salami, Ruchome Piaski, Grecka, Parma, Italiana, Mięsna uczta
- śniadania: jajecznica, parówki, twarożek wiejski
- Potrawy bezmięsne: naleśniki z serem, naleśniki z dżemem, naleśniki ze śmietaną i owocami, ziemniaki, ryż, kopytka, pizza Margherita,
- Surówki, warzywa owoce: biała kapusta z marchewką bez majonezu i jogurtu, marchewka z jogurtem, kiszona kapusta, buraki na zimno
- Desery, ciasta, pieczywo: gofry bez dodatków (jajka, mąka, cukier, mleko, woda, margaryna, proszek do pieczenia, aromat waniliowy), gofr z cukrem pudrem
- Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
- Potrawy rybne: sałatki śledziowe, paluszki krabowe, ryba po grecku, kotlety rybne, filety z ryby,
- Potrawy mieszane: naleśniki nadziewane parówką, paszteciki, krokiety, kanapki z różnymi dodatkami
- Potrawy bezmięsne: pierogi ruskie, pierogi ze szpinakiem, pierogi z serem, pierogi z truskawkami, pierogi z kapustą i grzybami placki ziemniaczane, kopytka, kanapki z różnymi dodatkami
- Zimne potrawy mieszane: galaretka z kurczaka, galaretka wieprzowa
- Desery, ciasta: naleśniki z serem, ciasto orzechowiec, ciasto drożdżowe, sernik, ciasto kruche
- Soki, kompoty: jabłkowe, wiśniowe, czereśniowe, z suszonych owoców
- Potrawy gotowe
- Napoje, soki z owoców: Coca cola 0,5l 0,2l, Fanta 0,5l 0,2l, Sprite 0,5l 0,2l, Fuzetea 0,5l, Soki Cappy 0.33l, 0,5l Pomarańcza, Jabłko, Multiwitamina, Truskawka
- Napoje alkoholowe: wódki mocne, Whisky, wina, piwo lane z beczki, piwo butelkowe
Zamów komplet dokumentacji HACCP Restauracja z Cateringiem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 410 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 20.28.02 Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 885 630 205 (sieć Orange) Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.