HACCP Sklep Rybny
HACCP Sklep Rybny
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu z rybami, który oferuje posiłki z cateringu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi luzem (ryby świeże) i w opakowaniach jednostkowych.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych.
Przykładowe MENU dla Sklepu z Rybami
- W systemie samoobsługowym
- Środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: konserwy rybne, marynowane ryby w słoikach
- produktów mrożonych – 18 °C: ryby różnego rodzaju głęboko mrożone
- produkty nietrwałe mikrobiologiczne: świeże ryby
- W sposób tradycyjny, tj. „zza lady”
- ryby świeże / mrożone różnego gatunki
- ryby wędzone zgodnie z wymogami +4°C ±1°C
- owoce morza chłodzone i mrożone
- przetwory rybne chłodzone i mrożone
Zamów komplet dokumentacji HACCP Sklep Rybny – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 200 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 23-28-16
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów 2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
There are no reviews yet. Be the first one to write one.
Wystaw własną opinię o dokumentacji.