Przejdź do treści

HACCP GMP/GHP Smażalnia Ryb

HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia ryb

HACCP Smażalnia Ryb

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 67 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla smażalni ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Przykładowe MENU dla Smażalni Ryb 

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Potrawy rybne: ryby różnego gatunku w zależności od sezonu – pieczone i smażone, pstrąg pieczony i smażony, sielawa smażona, jesiotr smażony, węgorz smażony, amur smażony, dorsz filet smażony, karp smażony
    • Potrawy bezmięsne: frytki
  2. Potrawy gotowe
    • Surówki, warzywa owoce: surówki sezonowe – producent surówek ,,Grześkowiak’’
    • Desery, pieczywo: desery – lody gałkowe z dodatkami dostawca Zielona Budka, lody podawane w wafelku, bułki, chleb zakupione na bieżąco w Markecie
    • Napoje, soki z owoców: Pepsi, napoje ,,Dzień i Noc’’, gotowe butelkowe
    • Napoje alkoholowe: piwo z kija / butelkowe, wina

Zamów komplet dokumentacji HACCP Smażalnia Ryb – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B 
Adres: 72-100 Goleniów 
Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) 
lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 
Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 19.28.02 
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

Księga HACCP GMP/GHP

Rated 5 out of 5
25/08/2021

OPINIA trochę spóźniona

Profesjonalizm i ogromna wiedza odnośnie dokumentacji Księga HACCP GMP/GHP , Pan Mieczysław jest pomocny i udziela wszelkich rad . Jeśli chcecie mieć prawidłowo zrobioną dokumentację POLECAM .

SUPER KONTAKT I PODEJŚCIE DO KLIENTA . 1000 % satysfakcji. pozdrawiam Pana Mieczysława i wszystkich nowych klientów.

Beata
Verified

Wystaw własną opinię o dokumentacji.