HACCP GMP GHP Stołówka Posiłki z Cateringu
HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stołówki szkolnej z posiłkami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Posiłki dostarczane będą w systemie cateringowym, z jednostki gastronomicznej posiadającej zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i GMP/GHP.
Posiłki będą dostarczane w bemarach utrzymujących ciepło i opakowaniach przeznaczonych do przewożenia żywności. Jadłospis jest ustalany na bieżąco na okres tygodnia, poniżej przedstawiam menu na najbliższy tydzień.

HACCP Posiłki z Cateringu
Przykładowe MENU dla Stołówki z Posiłkami Cateringu
- Przykładowe zamówione śniadania:
- Posiłki gorące: ryż na mleku, kiełbaska, jajecznica
- Posiłki zimne: chleb, bułki, ser żółty, szynka, ser biały, humus
- Dodatki: sałata, papryka, pomidor, ogórek, szczypiorek
- Przykładowe zamówione drugie śniadania:
- Kącik warzywno – owocowy: przez cały dzień dzieci mają dostęp do warzyw i owoców w swoich salach, a także do wody pitnej. Są to pokrojone w słupki marchewki, oraz kawałki jabłka i banana. Albo kalarepa, rzodkiewki i gruszki
- Przykładowe zamówione obiady:
- Posiłki gorące: zupa rosół, ziemniaki i warzywa pieczone do tego dodatek mięsny – kotlety
- Posiłki zimne: sałatka, surówka, buraczki, mizeria
- Dodatki: czasem jest to jakiś sos, albo jogurt do placków ziemniaczanych
- Przykładowe zamówiony podwieczorek:
- Posiłki zimne: owoce, budynie, ciasta, sałatki owocowe, musy, jogurty z musli
- Przykładowe zamówione – PLAYROOM PO POŁUDNIU
- Posiłki zimne: kanapki, pieczywo, obkład ze śniadania, owoce
Zamów komplet dokumentacji HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 26.28.01 1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów 2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.