Przejdź do treści

HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu

HACCP GMP GHP Posiłki z Cateringu
HACCP Posiłki z Cateringu

HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 71 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stołówki szkolnej z posiłkami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Przyjęcie posiłków jako CCP1

Posiłki dostarczane będą w systemie cateringowym, z jednostki gastronomicznej posiadającej zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i GMP/GHP.

Posiłki będą dostarczane w bemarach utrzymujących ciepło i opakowaniach przeznaczonych do przewożenia żywności. Jadłospis jest ustalany na bieżąco na okres tygodnia, poniżej przedstawiam menu na najbliższy tydzień.

Przykładowe MENU dla Stołówki z Posiłkami  Cateringu

  1. Grupa – Śniadania: Posiłki gorące zupa mleczna z płatkami owsianymi, Müsli, owsianka
  2. Posiłki zimne: chleb pełnoziarnisty z masłem / roślinnym, ser żółty, ser twarożek, jogurt naturalny, ogórek kwaszony, pomidor, dżem, ogórek świeży, parówka, jaglanka / owsianka na mleku z żurawiną, banan, koperek, szczypiorek, tosty z serem (dla alergików margaryna roślinna), warzywa: pomidor krojony, ogórek zielony i kiszony, rzodkiewka, sałata, papryka, marchewka, owoce.Grupa – Obiad: – Posiłki gorące:

    Zupy na wywarach warzywnych: zupa kapuśniak, jarzynowa, ogórkowa, krupnik, pomidorowa / krem, fasolowa, barszcz ukraiński, rosół z makaronem,

    Drugie dania (wszystko na warzywach strączkowych): jajo na twardo, bakłażan pieczony z kruszonką z kalafiorem, warzywa pieczone, kasze gotowane, + sos koperkowy, jogurtowy, z pieczonej papryki, ziemniakami, marchewka duszona z groszkiem, naleśniki z serem + owoc, mizeria lub buraczki gotowane, zapiekana z ziemniakami i cukinią

    Surówki, warzywa owoce; Bukiet warzyw, marchewka w słupkach, banany całe, surówka z białej kapusty, sałatka z marchwi i jabłka, surówka z kapusty pekińskiej, surówka z kiszonej kapusty,

    Woda filtrowana na miejscu zawsze do każdego dania, kakao

Zamów HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 26-28-02 
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów  
2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171
   2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP GMP GHP Posiłki z Cateringu