Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Stołówka Posiłki z Cateringu

HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stołówki szkolnej z posiłkami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Posiłki dostarczane będą w systemie cateringowym, z jednostki gastronomicznej posiadającej zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i GMP/GHP.

Posiłki będą dostarczane w bemarach utrzymujących ciepło i opakowaniach przeznaczonych do przewożenia żywności. Jadłospis jest ustalany na bieżąco na okres tygodnia, poniżej przedstawiam menu na najbliższy tydzień.

Przykładowe MENU dla Stołówki z Posiłkami  Cateringu

  1. Przykładowe zamówione śniadania:
    • Posiłki gorące: ryż na mleku, kiełbaska, jajecznica
    • Posiłki zimne: chleb, bułki, ser żółty, szynka, ser biały, humus
    • Dodatki: sałata, papryka, pomidor, ogórek, szczypiorek
  2. Przykładowe zamówione drugie śniadania:
    • Kącik warzywno – owocowy: przez cały dzień dzieci mają dostęp do warzyw i owoców w swoich salach, a także do wody pitnej. Są to pokrojone w słupki marchewki, oraz kawałki jabłka i banana. Albo kalarepa, rzodkiewki i gruszki
  3. Przykładowe zamówione obiady:
    • Posiłki gorące: zupa rosół, ziemniaki i warzywa pieczone do tego dodatek mięsny – kotlety
    • Posiłki zimne: sałatka, surówka, buraczki, mizeria
    • Dodatki: czasem jest to jakiś sos, albo jogurt do placków ziemniaczanych
  4. Przykładowe zamówiony podwieczorek:
    • Posiłki zimne: owoce, budynie, ciasta, sałatki owocowe, musy, jogurty z musli
  5. Przykładowe zamówione – PLAYROOM PO POŁUDNIU
    • Posiłki zimne: kanapki, pieczywo, obkład ze śniadania, owoce

Zamów komplet dokumentacji HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B 
Adres: 72-100 Goleniów 
Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) 
lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 
Kwota: 250 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 26.01.25 
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.