Przejdź do treści

HACCP Tawerna z Lodami

HACCP Tawerna z Lodami
HACCP Tawerna z Lodami

HACCP Tawerna z Lodami

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 72 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla tawerny z lodami z automatu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos”
  • serwowane będą napoje chłodzące i gorące
  • serwowanie lodów z automatu
  • obsługa w systemie tradycyjnym

Przykładowe MENU dla Tawerny z Lodami z Automatu

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
    • Zupy wywary sosy: żurek, flaki, gulasz
    • Potrawy mięsne: karczek, schab, kiełbasa, kaszanka, boczek
    • Potrawy mieszane: hot dog, hamburger, zapiekanka
    • Potrawy bezmięsne: frytki
    • Desery, ciasta, pieczywo: lody z automatu z gotowej mieszanki, gofry
  2. Potrawy gotowe
    • Surówki, warzywa: ogórki konserwowe i kiszone, wyjmujemy z słoika i wkładamy na tacę
    • Napoje, soki z owoców: Pepsi, woda mineralna, Lipton, soki wieloowocowe
    • Napoje alkoholowe: piwo

Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Tawerna z Lodami – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 250 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 21.28.07 
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów  
2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171
   2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

There are no reviews yet. Be the first one to write one.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Tawerna z Lodami