Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Zakręcony Ziemniaczek

HACCP Zakręcona Frytka

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 67 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla tzw. zakręconego ziemniaczka / zakręconej frytki, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Wózek mobilny wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, przeznaczonej do gastronomii, wyposażony w baniak na wodę zimną i warnik na wodę ciepłą, podłączany do prądu z sieci lub w przypadku braku takiej możliwości – baniakiem z kranikiem na wodę ciepłą ogrzewaną z grzałki podłączanej do akumulatora. Potrawy podajemy na papierowych tackach lub w papierowych rożkach.

Napoje w puszkach kupujemy w hurtowni spożywczej a przywiezione są samochodem firmy zewnętrznej. Po sprawdzeniu jakości, wkładamy do lodówki podręcznej. Napoje wyciągane są bezpośrednio przed sprzedażą.

Przykładowe MENU dla Zakręconej Frytki

  1. Potrawy przygotowywane z półproduktów:
    • Potrawy bezmięsne: zakręcony ziemniak, świeże chipsy
  2. Potrawy gotowe:
    • Napoje bezalkoholowe: Pepsi, 7up, Lipton Ice Tea, woda gazowana, woda niegazowana, soczek Tymbark kartonik

Zamów komplet dokumentacji HACCP Zakręcona Frytka –  wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B 
Adres: 72-100 Goleniów 
Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) 
lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 
Kwota: 150 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 10.28.02 
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.