HACCP GMP GHP Zapiekanki
HACCP Zapiekanki
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zapiekanek, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Zakład zajmuje się sprzedażą potraw przygotowywanych z półproduktów i potraw gotowych po podgrzaniu bez cateringu.
Przykładowe MENU dla Zapiekanek
- Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
- Potrawy mieszane: zapiekanka z boczkiem / szynką / salami, nuggetsy, stripsy, skrzydełka, Shoarma, podpłomyk z prosciutto, z boczkiem, hot dog, sałatka z kurczakiem, wrap z kurczakiem, burger
- Potrawy rybne: podpłomyk z łososiem
- Potrawy bezmięsne: frytki, sałatka grecka
- Desery, ciasta, pieczywo: gofry
- Napoje, soki z owoców: lemoniada, shake
- Potrawy gotowe
- Napoje, soki z owoców: wody gazowane i niegazowane butelkowe, lemoniada, Sok owocowy Cappy, Slushy, piwa bezalkoholowe
Zamów komplet dokumentacji HACCP Zapiekanki – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 06.28.04 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.