Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Imprezy

Imprezy

HACCP Imprezy – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Imprezy – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem

HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla firmy, która oferuje piwo z posiłkami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest sprzedaż piwa i zakąsek oraz potraw gotowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. Przyjęcie gotowych posiłków od firmy zewnętrznej, która posiada zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem

HACCP GMP GHP Sala Zabaw

HACCP GMP GHP Sala Zabaw  HACCP GMP GHP Sala Zabaw   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali zabaw, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.   Zakład jest placówką prowadzącą salę zabaw dla dzieci, w której działalność dotyczy obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych, artykułami wymagającymi chłodniczych warunków przechowywania, artykułami niewymagających warunków chłodniczych a także kanapkami oraz hot-dogami i zapiekankami – podgrzewanymi na miejscu. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych w opakowaniach… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sala Zabaw

HACCP GMP GHP Sala Zabaw „Kulkowo”

HACCP GMP GHP Sala Zabaw Kulkowo HACCP GMP GHP Sala Zabaw Kulkowo   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali zabaw „Kulkowo”, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. „Kulkowo” jest typową placówką, prowadzącą działalność jako sala zabaw dla dzieci w centrum handlowym w postaci obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych w opakowaniach jednostkowych, niewymagających warunków chłodniczych, zapakowanych przez producenta Przykładowe MENU dla Sali Zabaw „Kulkowo” W… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sala Zabaw „Kulkowo”

HACCP GMP GHP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP GMP GHP Organizacja Imprez z Cateringiem HACCP GMP GHP Organizacja Imprez z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zakładu, który organizuje imprezy z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Księga HACCP opracowana dla zakładu który Gotuje posiłki od surowca. Posiłki gotujemy do konsumpcji na miejscu a także na wynos dla klienta indywidualnego oraz prowadzimy catering do sklepów, firm – dania obiadowe. Prowadzimy organizację imprez w lokalu i poza naszym lokalem. Przykładowe MENU dla Organizacji Imprez z… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP GMP GHP Sala Weselna z Cateringiem

HACCP GMP GHP Sala Weselna z Cateringiem HACCP GMP GHP Sala Weselna z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali weselnej z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja przygotowana dla zakładu który przygotowuje potrawy od samego surowca (obróbki brudnej). Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu Serwowanie potraw i napojów, Obsługa w systemie tradycyjnym. Catering potraw Przykładowe MENU dla Sali Weselnej z Cateringiem Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sala Weselna z Cateringiem

HACCP GMP GHP Dom Weselny z Cateringiem

HACCP GHP GMP Dom Weselny z Cateringiem HACCP GMP GHP Dom Weselny z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla domu weselnego z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu który posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Sporządzanie potraw od podstaw i serwowaniu ich gościom Organizacja imprez okolicznościowych Bezpośrednia obsługa gości indywidualnych Przykładowe MENU dla Domu Weselnego z Cateringiem  Potrawy przygotowywane od surowca: Zupy, sosy: rosół, żurek… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Dom Weselny z Cateringiem

HACCP GMP GHP Catering w Plenerze

HACCP GMP GHP Catering w Plenerze HACCP GMP GHP Catering w Plenerze   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu w plenerze, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Firma cateringowa zajmująca się organizacją imprez plenerowych. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty, sprzedaż potraw przyjętych z firmy, która przygotowała wcześniej i dowiozła do naszego zakładu, sprzedaż napojów alkoholowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. Przykładowe MENU dla Cateringu w Plenerze… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Catering w Plenerze

HACCP GMP GHP Catering z Przekąskami w Plenerze

HACCP GMP GHP Catering z Przekąskami w Plenerze HACCP GMP GHP Catering z Przekąskami w Plenerze Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu przekąsek w plenerze – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest sprzedaż piwa i przekąsek oraz umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku, przy stolikach na powietrzu. Przykładowe MENU dla Cateringu z Przekąskami w Plenerze Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni Przekąski: chipsy, paluszki itp. Napoje, soki z owoców: Coca Cola 0,5l 0,2l, Fanta… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Catering z Przekąskami w Plenerze

HACCP dla Sali Bankietowej

HACCP GMP GHP Sala Bankietowa

HACCP GMP/GHP Sala Bankietowa HACCP GMP GHP Sala Bankietowa        Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali bankietowej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Obsługa w systemie tradycyjnym Przykładowe MENU dla Sali Bankietowej Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Zupy, wywary, sosy: jarzynowa, borowikowa, rosół, flaki wołowe, żurek, barszcz czerwony, sos czosnkowy, sos koperkowo-ziołowy Potrawy mięsne: schabowe z warzywami (papryka,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sala Bankietowa