Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Imprezy

Imprezy

HACCP Imprezy – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Piwo z Cateringiem

HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem HACCP Piwo z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla firmy, która oferuje piwo z posiłkami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest sprzedaż piwa i zakąsek oraz potraw gotowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. Przyjęcie gotowych posiłków od firmy zewnętrznej, która posiada zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i… Czytaj dalej »HACCP Piwo z Cateringiem

HACCP Sala Zabaw

HACCP GMP GHP Sala Zabaw  HACCP Sala Zabaw   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali zabaw, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.   Zakład jest placówką prowadzącą salę zabaw dla dzieci, w której działalność dotyczy obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych, artykułami wymagającymi chłodniczych warunków przechowywania, artykułami niewymagających warunków chłodniczych a także kanapkami oraz hot-dogami i zapiekankami – podgrzewanymi na miejscu. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych w opakowaniach jednostkowych, niewymagających… Czytaj dalej »HACCP Sala Zabaw

HACCP Sala Zabaw „Kulkowo”

HACCP GMP GHP Sala Zabaw Kulkowo HACCP Sala Zabaw Kulkowo   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali zabaw „Kulkowo”, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. „Kulkowo” jest typową placówką, prowadzącą działalność jako sala zabaw dla dzieci w centrum handlowym w postaci obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych w opakowaniach jednostkowych, niewymagających warunków chłodniczych, zapakowanych przez producenta Przykładowe MENU dla Sali Zabaw „Kulkowo” W sposób tradycyjny,… Czytaj dalej »HACCP Sala Zabaw „Kulkowo”

HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP GMP GHP Organizacja Imprez z Cateringiem HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zakładu, który organizuje imprezy z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Księga HACCP opracowana dla zakładu który Gotuje posiłki od surowca. Posiłki gotujemy do konsumpcji na miejscu a także na wynos dla klienta indywidualnego oraz prowadzimy catering do sklepów, firm – dania obiadowe. Prowadzimy organizację imprez w lokalu i poza naszym lokalem. Przykładowe MENU dla Organizacji Imprez z Cateringiem Potrawy… Czytaj dalej »HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP Sala Weselna z Cateringiem

HACCP GMP GHP Sala Weselna z Cateringiem HACCP Sala Weselna z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali weselnej z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja przygotowana dla zakładu który przygotowuje potrawy od samego surowca (obróbki brudnej). Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu Serwowanie potraw i napojów, Obsługa w systemie tradycyjnym. Catering potraw Przykładowe MENU dla Sali Weselnej z Cateringiem Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy: Zupy,… Czytaj dalej »HACCP Sala Weselna z Cateringiem

HACCP Dom Weselny z Cateringiem

HACCP GHP GMP Dom Weselny z Cateringiem HACCP Dom Weselny z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla domu weselnego z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu który posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Sporządzanie potraw od podstaw i serwowaniu ich gościom Organizacja imprez okolicznościowych Bezpośrednia obsługa gości indywidualnych Przykładowe MENU dla Domu Weselnego z Cateringiem  Potrawy przygotowywane od surowca: Zupy, sosy: rosół, żurek z kiełbasą,… Czytaj dalej »HACCP Dom Weselny z Cateringiem

HACCP Catering w Plenerze

HACCP GMP GHP Catering w Plenerze HACCP Catering w Plenerze   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu w plenerze, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Firma cateringowa zajmująca się organizacją imprez plenerowych. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty, sprzedaż potraw przyjętych z firmy, która przygotowała wcześniej i dowiozła do naszego zakładu, sprzedaż napojów alkoholowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. Przykładowe MENU dla Cateringu w Plenerze Potrawy mięsne:… Czytaj dalej »HACCP Catering w Plenerze

HACCP Catering z Przekąskami w Plenerze

HACCP GMP GHP Catering z Przekąskami w Plenerze HACCP Catering z Przekąskami w Plenerze Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cateringu przekąsek w plenerze – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest sprzedaż piwa i przekąsek oraz umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku, przy stolikach na powietrzu. Przykładowe MENU dla Cateringu z Przekąskami w Plenerze Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni Przekąski: chipsy, paluszki itp. Napoje, soki z owoców: Coca Cola 0,5l 0,2l, Fanta 0,5l  0,2l,… Czytaj dalej »HACCP Catering z Przekąskami w Plenerze

HACCP dla Sali Bankietowej

HACCP Sala Bankietowa

HACCP GMP/GHP Sala Bankietowa HACCP Sala Bankietowa        Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali bankietowej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Obsługa w systemie tradycyjnym Przykładowe MENU dla Sali Bankietowej Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Zupy, wywary, sosy: jarzynowa, borowikowa, rosół, flaki wołowe, żurek, barszcz czerwony, sos czosnkowy, sos koperkowo-ziołowy Potrawy mięsne: schabowe z warzywami (papryka, ogórek, cebula,… Czytaj dalej »HACCP Sala Bankietowa