Księga GMP/GHP dla Gastronomii

Księga GMP/GHP dla Gastronomii

Księga GMP/GHP dla Gastronomii

Księga, GMP/GHP, dla Gastronomii 

Kup On-Line Wysyłam na e-maila do 12 h
Numer katalogowy 02.06

„Zamów Dokumentację Online”

Spis treści księgi GMP GHP

Dobra Praktyka Produkcyjna 4
Instrukcja przy pracy z żywnością. 4
Instrukcja kontroli wewnętrznej zakładu 5
Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących zakładu. 6
Maszyny i urządzenia 7
Wymagania dotyczące maszyn i urządzeń z uwzględnieniem aspektów higienicznych 8
Instrukcja obsługi urządzeń chłodniczych 9
Użytkowanie urządzenia: 9
Procesy mycia w dezynfekcji 10
Magazynowanie preparatów. 10 Księga GMP/GHP dla Gastronomii
Mycie i dezynfekcja 11
Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w zakładzie 13
Zaopatrzenie w wodę 14
Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę. 14
Karta kontroli badań wody raz na 3 lata. 15
Instrukcja odpady żywnościowe, ochrona przed szkodnikami 16
Zabezpieczenie i monitoring szkodników 17
Instrukcja postępowania przy ochronie przed szkodnikami 17
Higiena personelu 18 Księga GMP/GHP dla Gastronomii
Instrukcja higieny osobistej pracowników 19
Instrukcja higieny na stanowisku pracy w zakładzie 20
Instrukcja higienicznego korzystania z WC 21
Instrukcja mycie i dezynfekcja rąk 22
Karta, lista pracowników z wykazem badań sanitarno-epidemiologicznych 23
Szkolenie personelu 24 Księga GMP/GHP dla Gastronomii
Instrukcja szkolenia personelu 24
Karta lista pracowników przeszkolonych z zasad GMP / GHP / HACCP 25
Dobra Praktyka Higieniczna 26
Instrukcja utrzymania higieny i czystości zakładu. 26
Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń produkcyjnych 27
Instrukcja mycia i dezynfekcji sali konsumpcyjnej 28
Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków spożywczych 29
Instrukcja mycia i dezynfekcji zaplecza socjalno – sanitarnego. 30
Instrukcja mycia i dezynfekcji urządzeń oraz sprzętu drobnego. 31
Instrukcja mycia i dezynfekcji naczyń kuchennych w maszynie do mycia: 32
Instrukcja mycia i dezynfekcji urządzeń produkcyjnych i sprzętu. 33
Dzienny raport z przeprowadzonych zabiegów mycia i dezynfekcji stref 34
Dzienny raport z przeprowadzonych zabiegów mycia i dezynfekcji WC 35
Magazynowanie i postępowaniem z surowcem / półproduktem. 36
Lista dostawców towaru (stałe umowy) 36
Przywieszka identyfikacyjna otwartego opakowania 37
Procesy obróbki. 38
Instrukcja higieny produkcji posiłków i potraw. 38
Wykorzystanie wadliwego i niesprzedanego towaru 39
Transport wewnętrzny. 40
Instrukcja higieny transportu wyrobów gotowych w zakładzie. 40
Transport zewnętrzny i dystrybucja wyrobów. 41
Instrukcja monitorowania transportu wyrobów gotowych 42
Instrukcja mycia i dezynfekcji transportu wyrobów gotowych 43
Catering potraw do szkół, przedszkoli, zakładów 44
Karta niezgodności produktów 45
Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z obrotu 46
Karta przekazania dań do transportu/ rejestr ekspedycji. 47
Karta Kontroli sanitarna samochodu. 48
Procedura pakowania wyrobów. 49
Procedura wycofanie surowców i produktów 52
Procedura mycia i dezynfekcji zakładu. 55

Strona główna HACCP od Mietka

Więcej mojej dokumentacji HACCP od Mietka  https://haccp-dokumenty.pl/

Księga, GMP/GHP, GMP, GHP, dla Gastronomii, Dokumentacja, Dobra, Praktyka, Produkcyjna, Higieniczna Opracowana, pod, wymogi, Sanepidu, Do kupienia, Kup, OnLine. GHP, GMP

Tagi , , , , , , , , , , , , .Dodaj do zakładek Link.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *