Księga HACCP GMP/GHP dla Sali Bankietowej
Wzorcowa Księga nr. 009.23 HM Word / doc., Księga opracowana dla zakładu który gotuje posiłki w oparciu o półprodukty.
Zamów księgę przez PayPal lub przelew bankowy.Przelew w zakładce zamówienie-kontakt
- Zupy wywary sosy: jarzynowa, borowikowa, rosół, flaki wołowe, żurek, barszcz czerwony, sos czosnkowy, sos koperkowo-ziołowy;
- Potrawy mięsne: schabowe z warzywami (papryka, ogórek, cebula, majonez), kotlety mielone (tradycyjne), kotlet schabowy tradycyjny, żeberka z grilla, nagetsy w płatkach, karkówka z grzybami, pałki z kurczaka;
- Potrawy rybne: ryba opiekana (dorsz i miruna),
- Potrawy mieszane: pierogi z serem, pierogi z mięsem, pierogi z kapustą i grzybami, kopytka, kluski śląskie, krokiety z pieczarkami, zapiekanki z pieczarkami, ślimaki z ciasta francuskiego, golonka na kapuście (golonka w sosie własnym gotowa i kiszona kapusta), devolay z serem,
- Potrawy bezmięsne; frytki, ziemniaki opiekane, kasza jaglana, ryż
- Zimne potrawy; zimne nogi w galarecie, śledzie z cebulą, pulpeciki i nagesty z sosem czosnkowym, roladki z szynki z serem, tortilla z szynką i kurczakiem, wędlina pieczona, boczek, karkówka, schab, pasztet, sałatki (gyros, wędzony kurczak, pomidory z mozarellą, wiosenna z fetą, jajka faszerowane z szynką i pieczarkami, koreczki (ser, kabanos, oliwki)),
- Surówki, warzywa owoce; surówki (od producenta), warzywa z wody (kalafior, marchewka, fasola), owoce (w całości na kloszu);
- Napoje bezalkoholowe kawa i herbata
Potrawy gotowe :
- Zupy wywary sosy: flaki wołowe, sos grzybowy, sos pieczarkowy, sos czosnkowy
- Potrawy mięsne: golonka w sosie własnym,
- Potrawy rybne: śledzie z cebulką, żurawiną;
- Potrawy mieszane: makaron,
- Potrawy bezmięsne: frytki, ziemniaki opiekane, kasza jaglana;
- Zimne potrawy; śledzie z cebulką, wędliny (szynka, polędwica, kabanosy, salami, karkówka)
- Surówki, warzywa owoce; owoce (winogron, jabłka, kiwi, banan, pomarańcza, truskawki, śliwki), surówki (marchewka, buraczek, pekińska, kiszona, wiosenna), warzywa (kalafior mrożony, mini marchewka, szpinak, brokuły),
- Desery, ciasta, pieczywo: lody przemysłowe, ciasta (ptysie, szyszki, babeczki, rurki, tort, kokosanki), chleb ciemny i jasny, pieczywo (jasne, ciemne kupione), ciasto (sernik tradycyjny, karpatka, szarlotka, ciasto z galaretką, tofinek, leśne runo), zamówione z cukierni ( torty, szyszki, ptysie);
- Napoje, soki z owoców; (soki kupione w kartonach, gotowe), coca cola, pepsi, sprite, fanta, mirinda, seven up, woda gazowana i niegazowana; soki (pomarańcza, jabłko, mleko;
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentację po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. W dokumentacji należy wpisać: nazwę i adres zakładu, NIP, Regon, kto jest właścicielem. Należy obejrzeć plik wideo MP4 Uzupełnienie dokumentacji po zakupie. Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami) Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.
Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.
Księga HACCP GMP/GHP dla Sali Bankietowej
Zobacz spis treści HACCP GMP/GHP Gastronomii z półproduktów
Dodatkowo wysyłam instrukcję, na co należy zwrócić uwagę.
Wprowadzono innowacyjne rozwiązania tak, aby osoba odpowiedzialna za prowadzenie dokumentacji miała jak najmniej pracy (ma 1 punkt krytyczny CCP1)
Dokumentacja ta była kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana, a nawet polecana dla innych.
Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.
Więcej na stronie haccp-dokumenty.pl
Opinie wystawione przez osoby, które zamówiły i otrzymały dokumentację.
Wystaw własną opinię o dokumentacji HACCP GMP/GHP.