Przejdź do treści

HACCP Sala Bankietowa 

HACCP Sala bankietowa

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 71 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%
  

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:

  • Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos”
  • Serwowanie potraw i napojów
  • Obsługa w systemie tradycyjnym

HACCP Sala Bankietowa

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali bankietowej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. 

Przykładowe MENU

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
    • Zupy, wywary, sosy: jarzynowa, borowikowa, rosół, flaki wołowe, żurek, barszcz czerwony, sos czosnkowy, sos koperkowo-ziołowy
    • Potrawy mięsne: schabowe z warzywami (papryka, ogórek, cebula, majonez), kotlety mielone (tradycyjne), kotlet schabowy tradycyjny, żeberka z grilla, nagetsy w płatkach, karkówka z grzybami, pałki z kurczaka
    • Potrawy rybne: ryba opiekana (dorsz i miruna)
    • Potrawy mieszane: pierogi z serem, pierogi z mięsem, pierogi z kapustą i grzybami, kopytka, kluski śląskie, krokiety z pieczarkami, zapiekanki z pieczarkami, ślimaki z ciasta francuskiego, golonka na kapuście (golonka w sosie własnym gotowa i kiszona kapusta), devolay z serem
    • Potrawy bezmięsne: frytki, ziemniaki opiekane, kasza jaglana, ryż
    • Zimne potrawy: zimne nogi w galarecie, śledzie z cebulą, pulpeciki i nuggetsy z sosem czosnkowym, roladki z szynki z serem, tortilla z szynką i kurczakiem, wędlina pieczona, boczek, karkówka, schab, pasztet, sałatki (gyros, wędzony kurczak, pomidory z mozarellą, wiosenna z fetą, jajka faszerowane z szynką i pieczarkami, koreczki (ser, kabanos, oliwki)
    • Surówki, sałatki, warzywa owoce: surówki (od producenta), warzywa z wody (kalafior, marchewka, fasola), owoce (w całości na kloszu)
    • Desery, ciasta, pieczywo: lody z owocami (lody gotowe kupione)
    • Napoje, soki z owoców: kawa, herbata
    • Napoje bezalkoholowe: kawa i herbata
  2. Potrawy gotowe
    • Zupy wywary sosy: flaki wołowe, sos grzybowy, sos pieczarkowy, sos czosnkowy
    • Potrawy mięsne: golonka w sosie własnym
    • Potrawy rybne: śledzie z cebulką, żurawiną
    • Potrawy mieszane: makaron
    • Potrawy bezmięsne: frytki, ziemniaki opiekane, kasza jaglana
    • Zimne potrawy: śledzie z cebulką, wędliny (szynka, polędwica, kabanosy, salami, karkówka)
    • Surówki, warzywa owoce: owoce (winogron, jabłka, kiwi, banan, pomarańcza, truskawki, śliwki), surówki (marchewka, buraczek, pekińska, kiszona, wiosenna), warzywa (kalafior mrożony, mini marchewka, szpinak, brokuły)
    • Desery, ciasta, pieczywo: lody, ciasta (ptysie, szyszki, babeczki, rurki, tort, kokosanki), chleb ciemny i jasny, pieczywo (jasne, ciemne kupione), ciasto (sernik tradycyjny, karpatka, szarlotka, ciasto z galaretką, tofinek, leśne runo), zamówione z cukierni ( torty, szyszki, ptysie)
    • Napoje, soki z owoców: (soki kupione w kartonach, gotowe), Coca Cola, Pepsi, Sprite, Fanta, Mirinda, Seven Up, woda gazowana i niegazowana, soki (pomarańcza, jabłko, czarna porzeczka), kawa, herbata, mleko

Zamów komplet dokumentacji HACCP Sala Bankietowa – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 12-28-03 
1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
     2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

HACCP Pierogarnia

Rated 5,0 out of 5
08/03/2021

ok Polecam

Ala
Verified

Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Sala bankietowa