Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Kuchnia zagraniczna

Kuchnia zagraniczna

HACCP Kuchnia Zagraniczna – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Kuchnia Zagraniczna – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki

HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze słodkimi kuleczkami / food trucka ze sweet balls, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Sweet Kuleczki są wypiekane na bazie ciasta do gofrów. Przykładowe MENU dla Food Trucka ze Sweet Kuleczkami  Desery z półproduktów Desery: sweet kuleczki Napoje gorące: kawa, herbata Napoje: granity owocowe Potrawy gotowe: Napoje: różne napoje słodkie gazowane i niegazowane, soki, woda,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki

HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie

HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni holenderskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Kuchni Holenderskiej w Przyczepie Potrawy przygotowywane z półproduktów: Stroopwafle, Loliwafle (gofry na patyku), Poffertjes (mini naleśniki) Napoje gorące: kawa, gorąca czekolada belgijska, kawa mrożona Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Nr konta:… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie

HACCP GMP GHP Kuchnia Chińska

HACCP GMP GHP Kuchnia Chińska HACCP GMP GHP Kuchnia Chińska   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni chińskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Gotowanie zup, ryżu – w specjalnych garnkach na kuchni elektrycznej Smażenie w woku drobnych kawałków mięsa i warzyw Przygotowywanie zestawów potraw z dodatkiem ryżu Przykładowe MENU dla Kuchni Chińskiej Potrawy przygotowywane od surowca kurczak w sezamie w sosie słodko-kwaśnym z ryżem, kurczak w kokosie w sosie słodko-kwaśnym z… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kuchnia Chińska

HACCP GMP GHP Kuchnia Azjatycka

HACCP GMP GHP Kuchnia Azjatycka HACCP GMP GHP Kuchnia Azjatycka   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni azjatyckiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym. Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Kuchni Azjatyckiej Potrawy przygotowywane od surowca Zupy wywary sosy: bulion na korpusach drobiowych, czasami na skrzydłach od kaczek, zupa tajska na… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kuchnia Azjatycka

HACCP GMP GHP Kuchnia Turecka

HACCP GMP GHP Kuchnia Turecka HACCP GMP GHP Kuchnia Turecka   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni tureckiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Kuchni Tureckiej Potrawy przygotowywane od surowca Zupy, wywary, sosy: zupy: szorba – zupa z mięsa, yogurt tatar czorba – zupa… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kuchnia Turecka

HACCP GMP/GHP Kuchnia Śródziemnomorska Kup On-Line

HACCP GMP GHP Kuchnia Śródziemnomorska

HACCP GMP/GHP Kuchnia śródziemnomorska HACCP GMP GHP Kuchnia Śródziemnomorska        Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni śródziemnomorskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o surowiec, oraz umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta. Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym. Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”, Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Catering potraw do zakładów żywienia zbiorowego Przykładowe MENU dla Kuchni Śródziemnomorskiej Potrawy… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kuchnia Śródziemnomorska