Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Mięsa - Wędliny - Ryby

Mięsa – Wędliny – Ryby

HACCP Mięsa Wędliny Ryby – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Sklep Rybny

HACCP GMP GHP Sklep Rybny HACCP Sklep Rybny   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu z rybami, który oferuje posiłki z cateringu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi luzem (ryby świeże) i w opakowaniach jednostkowych. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych. Przykładowe MENU dla Sklepu z Rybami W systemie samoobsługowym Środki spożywcze wprowadzane do obrotu… Czytaj dalej »HACCP Sklep Rybny

HACCP Restauracja Smażalnia Ryb

HACCP GMP GHP Restauracja Smażalnia Ryb HACCP Restauracja Smażalnia Ryb   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla restauracji – smażalni ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Działalność gastronomiczna – smażalnia ryb / pstrąga, prowadzona w zakresie małej gastronomii w oparciu o  (ryby) półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw… Czytaj dalej »HACCP Restauracja Smażalnia Ryb

HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP GMP GHP Food Truck Ryba Smażona HACCP Food Truck Ryba Smażona       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze smażoną rybą, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż smażonej ryby różnego gatunku; surówki oraz napoje do spożycia na wynos są dostarczane przez producenta. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Rybą Smażoną Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mięsne: ryba smażona, ryby pieczone Potrawy mieszane: ryba smażona z pieczywem i surówkami… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP Food Truck Ryby

HACCP GMP GHP Food Truck Ryby HACCP Food Truck Ryby       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład prowadzi sprzedaż ryb oraz konserw rybnych w puszkach i w słoikach, prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych. Sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W sposób tradycyjny,… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Ryby

HACCP Food Truck Wędliny i Mięsa

HACCP GMP GHP Food Truck Wędliny i Mięsa HACCP Food Truck Wędliny i Mięsa   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą wędlin i mięsa, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Wędlinami i Mięsem Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia: W systemie zza lady, na półkach sklepowych W opakowaniach jednostkowych, środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych opakowaniach przez producentów, konserwy mięsne, tłuszcze roślinne, zwierzęce oraz… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Wędliny i Mięsa

HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia ryb

HACCP Smażalnia Ryb

HACCP GMP/GHP Smażalnia Ryb HACCP Smażalnia Ryb   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla smażalni ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Smażalni Ryb  Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy rybne: ryby różnego gatunku w zależności od sezonu – pieczone i smażone, pstrąg pieczony i smażony, sielawa smażona, jesiotr smażony, węgorz smażony, amur smażony, dorsz filet smażony, karp smażony Potrawy bezmięsne: frytki Potrawy gotowe Surówki, warzywa owoce: surówki sezonowe – producent surówek ,,Grześkowiak’’ Desery, pieczywo: desery –… Czytaj dalej »HACCP Smażalnia Ryb