Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Ogródek Piwny

Ogródek Piwny

HACCP Ogródek piwny – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Bistro – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli

GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna

GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP/GHP Ogródek Piwny z Gastronomią

HACCP GMP GHP Ogródek Piwny z Gastronomią

HACCP GMP GHP Ogródek Piwny z Gastronomią HACCP GMP GHP Ogródek Piwny z Gastronomią   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla ogródka piwnego z gastronomią, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta. Zakupionych półproduktów w hurtowniach, dostarczanych w dniu sprzedaży w ilościach zabezpieczających zapotrzebowanie i produkcji na 1 dzień, przywożone do zakładu przed otwarciem zakładu. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Ogródek Piwny z Gastronomią

HACCP GMP/GHP Ogródek Piwny

HACCP GMP GHP Ogródek Piwny

HACCP GMP/GHP Ogródek Piwny HACCP GMP GHP Ogródek Piwny     Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla ogródka piwnego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Ogródka Piwnego Potrawy gotowe Napoje alkoholowe: piwo lane i z butelek Przekąski typu: paluszki słone, chipsy, itp. Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Ogródek Piwny – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Odbiorca: Mieczysław BAdres: 72-100 GoleniówNr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr.… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Ogródek Piwny