Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Piekarnia - Cukiernia

Piekarnia – Cukiernia

HACCP Piekarnia Cukiernia – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Gastronomia z Wypiekiem Ciast

HACCP GMP GHP Gastronomia z Wypiekiem Ciast HACCP Gastronomia z Wypiekiem Ciast Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii z wypiekiem ciast, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Gastronomii z Wypiekiem Ciast Potrawy przygotowywane z półproduktów Zupy wywary sosy: pomidorowa, kalafiorowa, żurek, grochowa, dyniowa, krupnik ,barszcz czerwony, jarzynowa, kapuśniak, rosół, sos jasny, sos pieczeniowy Potrawy mięsne: kotlet mielony, kotlet schaby, kotlet drobiowy, bitki wieprzowe, karmidle, gulasz wieprzowy oraz wołowy, zrazy wieprzowe, rolady wieprzowe oraz wołowe Potrawy… Czytaj dalej »HACCP Gastronomia z Wypiekiem Ciast

HACCP Food Truck Pieczywo

HACCP GMP GHP Food Truck Pieczywo HACCP Food Truck Pieczywo   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą pieczywa, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przedmiotem działalności  jest  prowadzenie  sprzedaży i przewozu pieczywa. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki gotuje w oparciu o półprodukty. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Pieczywem W systemie na stanowisku z obsługą tradycyjną zza lady Na półkach sklepowych – artykuły spożywcze niewymagające warunków chłodniczych (trwałe mikrobiologiczne): wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Pieczywo

HACCP Produkcja Ciast w Domu

HACCP GMP GHP Produkcja Ciast w Domu HACCP Produkcja Ciast w Domu   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja do produkcji ciast w domu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Produkcji Ciast w Domu Dokumentacja opracowana dla zakładu który ciasta piecze od surowca. Przedmiotem działalności jest ciastkarnia, gdzie wypieki wykonywane będą domowymi sposobami z wyjątkową starannością i precyzją, jedynie na naturalnych składnikach, bez jakichkolwiek gotowych mieszanek cukierniczych. Produkujemy cista: Drożdżowe – Croissanty Brioszka Ciasto Francuskie Kruche – Crumble… Czytaj dalej »HACCP Produkcja Ciast w Domu