Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Produkcja w domu

Produkcja w domu

HACCP Produkcja w Domu – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Produkcja w Domu – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Produkcja Pierogów w Domu

HACCP GMP GHP Produkcja Pierogów w Domu HACCP GMP GHP Produkcja Pierogów w Domu Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja do produkcji pierogów w domu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla Produkcji Pierogów w Domu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Firma nasza zajmuje się produkcją pierogów domowych i dystrybucją. Sprzedaż produktów gotowych, zamrożonych surowych a także gotowanych – gotowych do spożycia. Wyprodukowane potrawy zostaną sprzedane w ciągu 20 godzin. Przykładowe MENU dla… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Produkcja Pierogów w Domu

HACCP GMP GHP Produkcja Ciast w Domu

HACCP GMP GHP Produkcja Ciast w Domu HACCP GMP GHP Produkcja Ciast w Domu   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja do produkcji ciast w domu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Produkcji Ciast w Domu Dokumentacja opracowana dla zakładu który ciasta piecze od surowca. Przedmiotem działalności jest ciastkarnia, gdzie wypieki wykonywane będą domowymi sposobami z wyjątkową starannością i precyzją, jedynie na naturalnych składnikach, bez jakichkolwiek gotowych mieszanek cukierniczych. Produkujemy cista: Drożdżowe – Croissanty Brioszka Ciasto Francuskie… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Produkcja Ciast w Domu

HACCP GMP GHP Produkcja Posiłków w Domu z Cateringiem

HACCP GMP GHP Produkcja Posiłków w Domu z Cateringiem HACCP GMP GHP Produkcja Posiłków w Domu z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja do produkcji posiłków w domu  cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład świadczy usługi gastronomiczne polegające na przygotowaniu posiłków we własnym domu. Posiłki zapakowane w opakowania zbiorcze lub jednorazowe, sprzedajemy do konsumpcji na wynos dla klienta indywidualnego. Prowadzimy również catering. Posiłki gotujemy w oparciu o surowiec / półprodukt (sezonowo będziemy korzystać z produktów świeżych a… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Produkcja Posiłków w Domu z Cateringiem