Przejdź do treści
Strona główna » HACCP Recenzje

HACCP Recenzje

HACCP Recenzje / Opinie wystawione po zakupie dokumentacji.

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
5 gwiazdek100%
4 gwiazdki0%
3 gwiazdki0%
2 gwiazdki0%
1 gwiazdka0%

Wszystkie recenzje

Produkcja pierogów w domu

Rated 5 out of 5
23/01/2023

Sanepid zadowolony, ja tym bardziej, polecam z czystym sumieniem.

Konrad
Verified

Warzywniak

Rated 5 out of 5
19/01/2023

Bardzo szybko zrobiona dokumentacja, świetny kontakt, Pan Mietek wszystko tłumaczył cierpliwie i dobrze doradził, sanepid nie miał żadnych uwag, polecam z całego serca!

Anna
Verified

Bistro z cateringiem

Rated 5 out of 5
19/01/2023

Świetnie stworzona dokumentacja, jestem bardzo zadowolony, sanepid również. Polecam również ze względu na szybką realizację

K
Verified

Kebab z piwem

Rated 5 out of 5
28/11/2022

Świetny kontakt, wszystko załatwione w jednym miejscu, razem ze szkoleniami, polecam.

Kebab
Verified

sklep osiedlowy

Rated 5 out of 5
28/11/2022

Super, polecam!

Milik
Verified

Gastronomia od surowca

Rated 5 out of 5
27/11/2022

Polecam !!

Jarskie
Verified

Ogródek Piwny z Gastronomią GMP GHP

Rated 5 out of 5
27/11/2022

Szybka realizacja i świetny kontakt, szczerze polecam.

Katarzyna
Verified

Pub

Rated 5 out of 5
27/11/2022

Właśnie świętujemy zaakceptowaną dokumentację, dziękujemy i pozdrawiamy Pana Mietka.

Kameralna
Verified

Sklep zielarsko medyczny

Rated 5 out of 5
17/11/2022

Polecam!!

Body
Verified

Restauracja z cateringiem

Rated 5 out of 5
16/11/2022

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, bardzo dobrze opracowane materiały , super pomoc dla laika . polecam!!!

Jolanta
Verified

Pizzeria

Rated 5 out of 5
08/11/2022

Wszystko ok, polecam.

Mamma
Verified

Kebab

Rated 5 out of 5
05/11/2022

Na czas, a nawet przed 🙂 Dziękuję za tak szybką realizację!

Kraliq
Verified

Food Truck - kurczak z rożna i kiełbasa

Rated 5 out of 5
04/11/2022

Super, z taką rzetelną osobą to można współpracować! Wszystko na tip top i ekspresowo.

Grota
Verified

Bistro + catering

Rated 5 out of 5
04/11/2022

To już kolejne nasze bistro, jak za każdym razem – profesjonalna i szybka obsługa.

Michał
Verified

Kebab Burger Frytki

Rated 5 out of 5
03/11/2022

Jestem po wizytacji sanepidu, dokumentacja została zaakceptowana. Polecam

Kiziński
Verified

HACCP GMP/GHP dla kuchni śródziemnomorskiej

Rated 5 out of 5
06/10/2022

Dokumentacja napisana profesjonalnie polecam na 120 %

ola
Verified

Haccp Gastronomia

Rated 5 out of 5
04/07/2022

Dobrze opracowane szybki zakup zadowolona polecam

Rybnik
Verified

Księga HACCP GMP/GHP Lody gałkowe

Rated 5 out of 5
09/05/2022

Profesjonalna obsługa. Polecam!

Grzegorz
Verified

HACCP Sklep Spożywczy Przemysłowy

Rated 5 out of 5
05/05/2022

Miła i profesjonalna obsługa. Dokumentacja kompletna i przejrzysta. Polecam

Dorota
Verified

HACCP Lody z automatu

Rated 5 out of 5
14/11/2021

Dobra dokumentacja, dobry kontakt, szybka realizacja. Polecam

Robert
Verified

HACCP dla sklepu rybnego

Rated 5 out of 5
15/09/2021

Wszystko zgodnie z opisem polecam

mateusz
Verified

Księga HACCP GMP/GHP

Rated 5 out of 5
25/08/2021

OPINIA trochę spóźniona

Profesjonalizm i ogromna wiedza odnośnie dokumentacji Księga HACCP GMP/GHP , Pan Mieczysław jest pomocny i udziela wszelkich rad . Jeśli chcecie mieć prawidłowo zrobioną dokumentację POLECAM .

SUPER KONTAKT I PODEJŚCIE DO KLIENTA . 1000 % satysfakcji. pozdrawiam Pana Mieczysława i wszystkich nowych klientów.

Beata
Verified

Haccp GMP /GHP Mała gastronomia

Rated 5 out of 5
11/06/2021

Dokumentacja idealna. Sanepid nie ma żadnych ,kompletnie żadnych uwag. Kontakt z p. Mieczysławem rewelacyjny. Szybka obsługa i kompetentna Osoba daje rezultat bezstresowego odbioru Sanepidu. Szczerze polecam jak i rowniez serdecznie Pana pozdrawiam. Jola P.

Jola
Verified

Haccp mala gastronomia

Rated 5 out of 5
11/06/2021

Dokumentacja idealna. Sanepid nie ma żadnych ,kompletnie żadnych uwag. Kontakt z p. Mieczysławem rewelacyjny. Szybka obsługa i kompetentna Osoba daje rezultat bezstresowego odbioru Sanepidu. Szczerze polecam jak i rowniez serdecznie Pana pozdrawiam. Jola P.

Jola
Verified

HAACP GHP GMP Lody z automatu

Rated 5 out of 5
16/04/2021

Profesjonalnie i szybko Polecam

Adrian
Verified

Księga HACCP GMP/GHP Przedszkole

Rated 5 out of 5
15/04/2021

Profesjonalny sprzedawca polecam wszystko jest jak w najlepszym porządku super kontakt

Kraina
Verified

HACCP Sklep spożywczy

Rated 5 out of 5
15/03/2021

Udany zakup. Wszystko ok. Super opracowana dokumentacja 🙂

Natalia
Verified

HACCP GMP/GHP Kawiarnia

Rated 5 out of 5
10/03/2021

Fachowa i kompletna dokumentacja. Polecam

Janek
Verified

HACCP GHP GMP Warzywniak

Rated 5 out of 5
10/03/2021

👍👍 Zakupiłem i nie żałuję. Dokumentacja rzeczowa i konkretna. Polecam,

Mirek
Verified

HACCP Pierogarnia

Rated 5 out of 5
08/03/2021

ok Polecam

Ala
Verified