Księgi HACCP GHP/GMP dla Gastronomii
Wszystkie księgi na mojej stronie.
Opracowane pod wymogi Sanepidu dla Gastronomii która posiłki przygotowuje w oparciu o półprodukty.
Cena każdej Księgi 250 zł brutto.
Kup teraz
Dane
mgr inż. B Mieczysław
Technolog – Biotechnolog ŻywnościByły pracownik Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Wyszukaj
Kategorie
- Alergeny dla Gastronomii (2)
- HACCP Bistro (1)
- HACCP Gastronomia (2)
- HACCP Gastronomia Mobilna (2)
- HACCP Kawiarnia (2)
- HACCP Kebab (2)
- HACCP Kurczak z rożna (1)
- HACCP Lody gałkowe (2)
- HACCP Lody z automatu (1)
- HACCP Lodziarnie (3)
- HACCP Mała Gastronomia (3)
- HACCP Pizzeria (1)
- HACCP Przedszkole (1)
- HACCP Pub (1)
- HACCP Sklep (4)
- HACCP Sklepik Szkolny (1)
Najnowsze komentarze
Uzupełnienie dokumentacji po zakupie