Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Wege BIO ECO

Wege BIO ECO

HACCP Wege BIO ECO – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Dieta Pudełkowa

HACCP GMP GHP Dieta Pudełkowa HACCP Dieta Pudełkowa   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla posiłków w formie diety pudełkowej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład zajmuje się obróbką produktów (mięso, ryby, produkty mączne, owoce, warzywa), przygotowaniem z nich dań o odpowiedniej gramaturze, schłodzeniu, poporcjowaniu  i zapakowaniem ich w hermetyczne pojemniki. Przykładowe MENU dla Diety Pudełkowej Potrawy przygotowywane od surowca Zupy wywary sosy: sosy pomidorowe, sosy śmietanowe, wywary warzywne i drobiowe, zupy jarzynowe, zupy kremy Potrawy mięsne: wieprzowina,… Czytaj dalej »HACCP Dieta Pudełkowa

HACCP Kuchnia Wegańska Wegetariańska z Cateringiem

HACCP GMP GHP Kuchnia Wegańska Wegetariańska z Cateringiem HACCP Kuchnia Wegańska Wegetariańska z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni wegańskiej z cateringiem lub kuchni wegetariańskiej z cateringiem – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Catering wegańskich i wegetariańskich dań gorących. Wszystkie produkty są ekologiczne, w tym od miejscowych rolników. Potrawy są przygotowywane na bieżąco i tylko ze świeżych produktów. Nie ma dodatku żadnej chemii. Nie ma zup. Jeżeli wystąpią to są to przeciery, wywary z warzyw. Przykładowe… Czytaj dalej »HACCP Kuchnia Wegańska Wegetariańska z Cateringiem

HACCP Zajazd BIO ECO z Cateringiem

HACCP GMP GHP Zajazd BIO ECO z Cateringiem HACCP Zajazd BIO ECO z Cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zajazdu z żywnością bio eco, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw. Potrawy serwowane w lokalu będą się zmieniały w zależności od sezonu oraz dostępności surowców. Dania przygotowywane są na miejscu z surowców, nie używa się półproduktów. Na okres letni przewidziane jest otwarcie ogródka letniego. Menu oparte jest… Czytaj dalej »HACCP Zajazd BIO ECO z Cateringiem