Przejdź do treści
HACCP GMP/GHP Kuchnia Śródziemnomorska Kup On-Line

HACCP GMP/GHP dla kuchni śródziemnomorskiej

HACCP GMP/GHP dla kuchni śródziemnomorskiej Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji. Wzorcowa dokumentacja dla zakładu który gotuje posiłki począwszy do surowca. konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos”, serwowanie potraw i napojów, obsługa w systemie tradycyjnym. Przykładowe MENU Zupa śródziemnomorska z owoców morza. Potrawy rybne: Krewetki po pekińsku, Krewetki po francusku Potrawy mieszane: Krewetki z makaronem, Kurczak w sosie curry, Kurczak z czarnymi grzybami, Kurczak po prowansalsku w sosie miodowo-musztardowym, Wołowina z warzywami, Makaron w sosie bolońskim Krewetki… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP dla kuchni śródziemnomorskiej

HACCP Food Truck Kiełbasa z grilla

HACCP Food Truck GMP/GHP dla Food Trucka

HACCP Food Truck Kiełbasa z grilla  HACCP GMP/GHP dla Food Trucka Word / doc., Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji. Dokumentacja przygotowana dla zakładu który zajmuje się przygotowaniem potraw w oparciu o półprodukty. Spis sprzedawanych potraw: Potrawy mięsne: Kiełbasa z grilla Potrawy mieszane: zapiekanka z kiełbaską chorizo, serem pieczarkami, ogórkiem korniszonym cebulką prażoną, zapiekanka z pieczarkami serem Potrawy bezmięsne; frytki, krążki cebulowe, serki (tak jak frytki głęboko mrożone), zapiekankę z pieczarkami i serem Lody z automatu, lody z… Czytaj dalej »HACCP Food Truck GMP/GHP dla Food Trucka

HACCP GMP GHP Mobilny Sklep Spożywczy Kup On-Line

HACCP Food Truck Sklep Mięsny GMP/GHP dla Sklepu

HACCP Mobilny Sklep Mięso Wędliny Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji. HACCP Mobilny Sklep Mięso Wędliny Realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych oferowanych do sprzedaży: W sposób tradycyjny, tj. „zza lady”: Środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: wędliny i wyroby wędliniarskie, przetworów owocowo-warzywnych, konserw mięsnych, rybnych i owocowo-warzywnych, przekąsek typu snack, jaj, tłuszczów roślinnych, zwierzęcych oraz emulsji tłuszczowych, produktów mrożonych – 18 °C (w tym: mięsnych i rybnych, elementów mięsa drobiowego,… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Sklep Mięsny GMP/GHP dla Sklepu

HACCP dla Sali Bankietowej

Księga HACCP GMP/GHP dla Sali Bankietowej

Księga HACCP GMP/GHP dla Sali Bankietowej Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji. Księga HACCP GMP/GHP dla Sali Bankietowej Zakład gotuje posiłki w oparciu o półprodukty. Zupy wywary sosy: jarzynowa, borowikowa, rosół, flaki wołowe, żurek, barszcz czerwony, sos czosnkowy, sos koperkowo-ziołowy; Potrawy mięsne: schabowe z warzywami (papryka, ogórek, cebula, majonez), kotlety mielone (tradycyjne), kotlet schabowy tradycyjny, żeberka z grilla, nagetsy w płatkach, karkówka z grzybami, pałki z kurczaka; Potrawy rybne: ryba opiekana (dorsz i miruna), Potrawy mieszane: pierogi z… Czytaj dalej »Księga HACCP GMP/GHP dla Sali Bankietowej

HACCP GMP/GHP dla Sklepu Zielarskiego Medycznego

HACCP GMP/GHP dla Sklepu Zielarskiego Medycznego

HACCP GMP/GHP dla Sklepu Zielarskiego Medycznego Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji. Realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W sposób tradycyjny, tj. „zza lady”: Za ladą na półkach będą stały suplementy diety, olejki CBD, produkty z konopi siewnej –  olejki CBD, susz do palenia, maści herbaty, kosmetyki, niektóre kosmetyki, maści, płyny typu Amol, krople, produkty przechowywane w lodówce.  W systemie samoobsługowym:  Środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: suplementów diety, ziół, mieszanek ziołowych,… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP dla Sklepu Zielarskiego Medycznego

HACCP Lody Tajskie

HACCP GMP/GHP dla Lodów Tajskich

HACCP GMP/GHP dla Lodów Tajskich Zakład zajmuje się przygotowaniem deserów lodowych w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na miejscu oraz na wynos. Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji. Desery przygotowywane w oparciu o półprodukty: Lody Tajskie z dodatkami / desery lodowe Spis treści Lody Tajskie HACCP Wózek Gastronomiczny GMP/GHP dla lodów Tajskich Zamów wysyłając przelew bankowy On-Line ze swojego banku – wpisz: Odbiorca / Imię: Mieczysław B 72-100 Goleniów Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP dla Lodów Tajskich

HACCP GMP/GHP Sezonowa smażalnia ryb

HACCP GMP/GHP dla Sezonowej Smażalni Ryb

HACCP GMP/GHP dla Sezonowej Smażalni Ryb Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji. Menu w zakładzie:  Grupa – potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mięsne: kotlet drobiowy, schabowy;  Potrawy rybne: ryby różnego gatunku w zależności od sezonu – pieczone i smażone, Potrawy bezmięsne, frytki, HACCP Sezonowa smażalnia ryb Grupa – Potrawy gotowe przywiezione do zakładu: Zupy wywary sosy: catering kapuśniak, zupa rybna, flaki, sosy: czosnkowy, Potrawy rybne: pstrąg pieczony i smażony, sielawa smażona, jesiotr smażony, węgorz smażony, amur… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP dla Sezonowej Smażalni Ryb

HACCP GMP/GHP Sklep Monopolowy Lody

HACCP Sklep Monopolowy Lody

HACCP Sklep Monopolowy Lody.  HACCP Sklep Monopolowy Lody. Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji. Spis sprzedawanych artykułów spożywczych. produktów mrożonych – 18 °C w tym: lody (pojedynczo pakowane w sztukach) innych produktów nie wymagających warunków chłodniczych do przechowywania na półkach: woda min. butelkowa, soki owocowe różne ilości w butelkach i kartonach, kawa pakowana na szt. Herbata- szt, cukier w kg opak. W sposób tradycyjny, tj. „zza lady”: napojów alkoholowych wysokoprocentowych w opakowaniach jednostkowych, piwo i wino, wyrobów cukierniczych… Czytaj dalej »HACCP Sklep Monopolowy Lody

HACCP GMP/GHP Ogródek Piwny z Gastronomią

HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią GMP GHP dla Ogródka

HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią GMP GHP dla Ogródka Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty, sprzedaż napojów alkoholowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. HACCP GMP/GHP O HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią GMP GHP dla Ogródka Grupa – potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mięsne:  Kurczak z rożna, Kiełbasa z grilla, Buerger, Kebab Burger wołowy/wieprzowy/drobiowy grillowany na grillu kontaktowym, skrzydełka z kurczaka, Stripsy, piersi z kurczaka smażone w głębokim… Czytaj dalej »HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią GMP GHP dla Ogródka

HACCP GMP/GHP Ogródek Piwny

HACCP GMP/GHP Ogródek Piwny

HACCP GMP/GHP Ogródek Piwny Podstawową działalnością jest przygotowywanie / sprzedaż napojów alkoholowych, przekąsek i umożliwienie spożycie przygotowanych napojów przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu.  Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji. Menu w zakładzie: HACCP GMP/GHP Ogródek Piwny Grupa – potrawy gotowe: Przekąski: chipsy, paluszki itp. Napoje gorące: kawa, herbata Krótki opis swojej produkcji: do ekspresu kawowego wsypuje kawę, wężyk do mleka wkładam do kartonika z mlekiem. Podkładam kubek wybieram rodzaj kawy (ekspres przyrządza wybrana kawę). Napoje… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Ogródek Piwny

HACCP GHP GMP Warzywniak

HACCP GHP GMP Warzywniak

HACCP GHP GMP Warzywniak Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu warzyw, owoców i środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych (surówki, soki jednodniowe). Sprzedaż artykułów spożywczych zapakowanych w opakowania jednostkowych. Wykaz sprzedawanych towaru. Podział żywności sprzedawanej, ze względu na podatność na procesy psucia:  Żywność łatwo psująca się np– surówki, sałatka warzywna, mixy sałat (np. rukola), jaja (przechowywane w urządzeniu chłodniczym) Żywność w mniejszym stopniu podatna na zepsucie np.: ziemniaki, marchew, pietruszka ,cebula, por, seler, kapusta biała, czerwona, pekińska, brokuły,… Czytaj dalej »HACCP GHP GMP Warzywniak

HACCP GHP/GMP Sklep Spożywczy z wypiekiem pieczywa

HACCP GHP/GMP Sklep Spożywczy z wypiekiem pieczywa

HACCP GHP/GMP Sklep Spożywczy z wypiekiem pieczywa  Zakres działalności sklepu: HACCP GHP/GMP Sklep Spożywczy z wypiekiem pieczywa Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi luzem (mięso) i w opakowaniach jednostkowych. Sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych. Prowadzimy sprzedaż pieczywa wypiekanego na miejscu. HACCP GHP/GMP Sklep Spożywczy z wypiekiem pieczywa Realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych oferowanych do sprzedaży: W systemie samoobsługowym: środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez… Czytaj dalej »HACCP GHP/GMP Sklep Spożywczy z wypiekiem pieczywa

Alergeny do MENU w Restauracji dla Gastronomii

Alergeny do MENU w Restauracji dla Gastronomii Szanowny Kliencie! Alergeny do MENU w Restauracji dla Gastronomii mogą jedynie wywoływać nietolerancję u osób posiadających alergię na dany składnik. Zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności (…), jesteśmy zobowiązani dołączyć do naszego menu listę alergenów. Informacje te muszą być dobrze widoczne dla konsumentów. MIĘSA Rolada wieprzowa: /wołowa (boczek, kiełbasa, musztarda, sól, pieprz) Kaczka: (marchew,… Czytaj dalej »Alergeny do MENU w Restauracji dla Gastronomii

HACCP GMP/GHP Lody z automatu

HACCP GMP/GHP Lody z automatu

HACCP GMP/GHP Lody z automatu HACCP GMP/GHP Lody z automatu Desery przygotowywane w oparciu o półprodukty: Lody z automatu z dodatkami owocowymi, desery lodowe Gofry / buble wafle Napoje, soki z owoców; Nachos, Gofry, Churros, Slushy, Dokumentacja ta była kontrolowana przez sanepid, była bardzo dobrze oceniona i polecana innym. Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione do zakupionej dokumentacji. Zamów wysyłając przelew bankowy On-Line ze swojego banku – wpisz: Odbiorca / Imię: Mieczysław B 72-100 Goleniów Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Lody z automatu

HACCP GMP/GHP Pizzeria z alkoholem

HACCP GMP/GHP Pizzeria z cateringiem

HACCP GMP/GHP Pizzeria z cateringiem Przykładowe MENU: HACCP GMP/GHP Pizzeria z cateringiem Napoje bezalkoholowe: coca-cola fanta sprite, itp., podawane są w butelkach szklanych i plastykowych. Grupa – potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Grupa – Potrawy przygotowywane z półproduktów: Sosy:  sosy pomidorowe i czosnkowe Krótki opis swojej produkcji: sos  pomidorowy jest gotowany do makaronów, natomiast sos czosnkowy i również pomidorowy do pizzy przygotowywany jest na zimno. Krótki opis / sos mięsny do makaronu bolognes przygotowywany jest z mięsa zakupionego w sklepie… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Pizzeria z cateringiem

HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo

HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo

HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo Przykładowe MENU: Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mieszane: kebab drobiowy bądź wołowy (chleb arabski „pita” + mięso+ sos+ surówki) ( bulka+ mięso+ sos+ surówki) ( zestaw frytki + mięso+ sosy+ surówki) ( kebab box- mięso+ frytki+ sos+ surówki w opakowaniu jednorazowego użytku typu box ( danie talerz- mięso + frytki+ sosy+ surówki) również w talerzu jednorazowego użytku Potrawy bezmięsne;( zestaw surówki + frytki + falafel) (bulka + falafel… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo

HACCP GMP/GHP Pub

HACCP GMP/GHP Pub

HACCP GMP/GHP Pub MENU: HACCP GMP/GHP Pub Serwis dań do konsumpcji na miejscu oraz na wynos. Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Burger – różne rodzaje, zapiekanka, skrzydełka w panierce, nagetsy, wrapsy, frytki, sałatka (grecka, z kurczakiem i słonecznikiem , ) wątróbka z warzywami, kebab na frytkach, gofry, naleśniki, możliwość przygotowania posiłku  obiadowego 1 daniowego – kotlet z fileta kurczaka lub schab , ziemniaki lub frytki, surówka (różnego rodzaju) oraz barszcz czerwony na wywarze mięsnym z uszkami  –… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Pub

HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna

HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna

HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw w oparciu o półprodukty. Serwis dań do konsumpcji na miejscu oraz na wynos, dostawa do odbiorcy indywidualnego. Przykładowe MENU: HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mięsne: kurczak z rożna, karkówka z rożna. Kebab Potrawy mieszane: hot – dog francuski, zapiekanka, hamburger, kanapki z wędliną, serem, ogórkiem świeżym i pomidorem Potrawy bezmięsne; tost, frytki Dodatki… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP dla Kurczaka z rożna

HACCP GMP GHP Kawiarnia

HACCP GMP/GHP Kawiarnia

HACCP GMP/GHP Kawiarnia HACCP GMP/GHP Kawiarnia Przykładowe MENU: Grupa – potrawy w oparciu o półprodukty: Napoje, soki z owoców; Napoje owocowe Owoce zakupione, przywiezione w opakowaniu zbiorczym, umyte, przechowuje w pojemniku w lodówce. Wyciągam z lodówki i wyciskam w sokowirówce. Podaje w szklance. Napoje bezalkoholowe: Cooler, Smoothie, Mrożona herbata, Mrożona kawa Krótki opis swojej produkcji: Cooler – do szklanki wlewam 1/3 mleka, lód do pełna, przelewam do blendera, dodaje 2 łyżeczki bazy, 10 ml syropu według uznania klienta. Blenduję od… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Kawiarnia

HACCP GMP/GHP Pizzeria z alkoholem

HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami

HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami Przykładowe MENU: Grupa – potrawy w oparciu o półprodukty: Zupy wywary sosy: Sos kanapkowy ( majonez mieszamy z wyciskanym w prasie czosnkiem, dodajemy cytrynę, sól i pieprz. Wszystko mieszamy razem w misce) Ketchup, musztarda, Chrzan Potrawy mięsne:  ( Boczek smażymy na maśle na patelni przez około 4 minuty następnie dodajemy 4 jaja kurze i smażymy do ścięcia.) Frankfuterki z jajecznicą ( Frankfuterki gotujemy w wodzie, 4 jaja kurze smażymy na maśle z cebulą do ścięcia)… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Kawiarnia ze śniadaniami

HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna

HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna

HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mięsne: Kurczak z rożna Krótki opis swojej produkcji: Dostawca dostarcz surowego przyprawionego kurczaka, który jest opiekany na rożnie i sprzedawany w torebkach Potrawy rybne: Surówki, warzywa owoce; Krótki opis swojej produkcji: Surówki różnego rodzaju zakupione w markecie Napoje, soki z owoców; napoje gazowane i niegazowane, soki różnego rodzaju zakupione w hurtowni spożywczej Bułki kupowane w piekarni. Dokumentacja… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Kontener Gastronomiczny Kurczak z Rożna

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki MENU Przykładowe HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki Grupa – Potrawy przygotowywane z półproduktów: Potrawy mieszane: Kebab w cieście Wyjmujemy gotowe mięso kebab z chłodni, odpowiednią porcje zapiekamy w piecu, na gotowy placek tortilla dajemy świeże warzywa (znajdujące się w nadstawce chłodniczej), na nie aplikujemy sosy znajdujące się w dyspenserze do sosów, nakładamy zapieczone mięso kebab, zawijamy i wkładamy do pieca. Zapieczonego kebaba wyjmujemy, pakujemy w folie aluminiowa, reklamówkę jednorazową, po czym podajemy klientowi. Kebab box… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

HACCP GHP/GMP Mini Bistro Catering

HACCP Mini Bistro Catering GHP/GMP dla Bistro

HACCP Mini Bistro Catering GHP/GMP dla Bistro Wzorcowa Księga nr. 003.23 HM Word / doc., do samodzielnego uzupełnienia treści.  Kup przez PayPal / Kup Teraz lub przelew bankowy On-Line Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h. Przykładowe MENU w zakładzie HACCP Mini Bistro Catering GHP/GMP dla Bistro Potrawy przygotowywane z półproduktów: Zupy wywary sosy: sos czosnkowy, sos mango-majonez, sos pomidorowy Potrawy mieszane: ZAPIEKANKI: PAC-MAN: Mozzarella, cheddar, sos pomidorowy, sos bbq, chorizzo, czerwona cebula CHORIZZO: Mozzarella,… Czytaj dalej »HACCP Mini Bistro Catering GHP/GMP dla Bistro

HACCP GMP/GHP Sklepik Szkolny z Małą Gastronomią

HACCP GMP/GHP Sklepik Szkolny z Małą Gastronomią

HACCP GMP/GHP Sklepik Szkolny z Małą Gastronomią Wzorcowa Księga nr. 15.12.21 Word / doc., do samodzielnego uzupełnienia treści.  Kup przez PayPal / Kup Teraz lub przelew bankowy On-Line Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h. Wykaz sprzedawanych artykułów Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia: Żywność mrożona np.: lody w opakowaniach jednostkowych Żywność w mniejszym stopniu podatna na zepsucie np.: owoce np. jabłka banany, pomarańcze grapefruit, owoce sezonowe itp.- ogólnie warzywa i owoce,… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Sklepik Szkolny z Małą Gastronomią

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów i cateringiem

HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów i cateringiem Wzorcowa Księga nr. 03.01.23 HM Word / doc., do samodzielnego uzupełnienia treści.  Kup przez PayPal / Kup Teraz lub przelew bankowy On-Line Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h. HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów i cateringiem Przykładowe menu: Zupy wywary sosy: Buraczkowa, Pomidorowa, Jarzynowa, Ogórkowa, Krupnik, Barszcz ukraiński, Rosół, Fasolowa, Kalafiorowa, Z Fasolki szparagowej, Neapolitańska, Botwinka, Żurek, Pieczarkowa, Kapuśniak, Grochowa, Szczawiowa, Gulaszowa, Grzybowa, Ziemniaczana, Ogonowa, Flaki, Chłodnik Potrawy mięsne: golonka,… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Gastronomia z półproduktów i cateringiem

Alergeny do MENU w Restauracji

Alergeny do MENU Gastronomia

Alergeny do MENU Gastronomia Zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności (…), jesteśmy zobowiązani dołączyć do naszego menu listę alergenów. Informacje te muszą być dobrze widoczne dla konsumentów. Dokumentacja opracowana dla gastronomii. Można samemu łatwo dostosować do własnego zakładu. Alergeny do MENU Gastronomia Numer Księgi 001.23 Kup przez PayPal lub zapłać poprzez przelew bankowy. Szanowny Kliencie!  wykaz Alergenów w Menu MIĘSA Rolada wieprzowa/wołowa (boczek,… Czytaj dalej »Alergeny do MENU Gastronomia

Księga GMP/GHP dla Gastronomii

Księga GMP/GHP dla Gastronomii z cateringiem

Księga GMP/GHP dla Gastronomii z cateringiem Księga GMP/GHP dla Gastronomii z cateringiem Dokumentacja zawiera wszystko, co wymaga Sanepid: GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami) Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość, dlatego moją dokumentację po zamówieniu otrzymasz w formie Word, aby samemu dostosować do swoich potrzeb w zakładzie. Zamów wysyłając przelew bankowy Wysyłając przelew On-Line… Czytaj dalej »Księga GMP/GHP dla Gastronomii z cateringiem

HACCP GMP/GHP Sklep Spożywczy Przemysłowy

HACCP GMP/GHP Sklep Spożywczy Przemysłowy

HACCP GMP/GHP Sklep Spożywczy Przemysłowy Wzorcowa Księga nr. 13.08.23 Word / doc., do samodzielnego uzupełnienia treści.  Kup przez PayPal lub przelew  On-Line Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h. Zakres działalności HACCP GMP/GHP Sklep Spożywczy Przemysłowy Maszyny i urządzenia: Krajalnica do wędlin / chleba / sera, deski do krojenia noże, Prowadzona działalność obejmuje: – zamówienie odpowiednie ilości towaru – ocena towaru i przyjęcie na stan sklepu – przyjęcie towaru do magazynu – przechowywanie towaru na półki… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Sklep Spożywczy Przemysłowy

HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe Wzorcowa Księga nr. 07.06.21 Word / doc., do samodzielnego uzupełnienia treści.  Kup przez PayPal / Kup Teraz lub przelew bankowy On-Line Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h. Desery przygotowywane z półproduktów: Lody Sorbety o różnych smakach. Lody Gałkowe o różnych smakach. ( lody będą przyjeżdżać przed rozpoczęciem pracy w zamrożonych cylindrach o pojemności 7,5L) Ciasta kremowe / bez kremów Granity o różnym smaku Gofry z różnymi dodatkami Napoje: Nachos, Slushy… Czytaj dalej »HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

HACCP GHP/GMP Przedszkole

HACCP Przedszkole Księga GHP/GMP dla Przedszkola

HACCP Przedszkole Księga GHP/GMP dla Przedszkola HACCP Przedszkole Księga GHP/GMP dla Przedszkola Obiady z cateringu śniadania podwieczorki własne. Grupa – Śniadania: Posiłki gorące zupa mleczna z płatkami owsianymi, musli, owsianka, kiełbaski, Śniadania przygotowane są na miejscu. Pracownik przed przygotowaniem myję dłonie.  Śniadania są podawane na talerzach z porcelany. Posiłki zimne: chleb z masłem, bułka maślana, pasta z tuńczyka, ser żółty, ser twarożek, ogórek kwaszony, pomidor, dżem, ogórek świeży, parówka, ryż na mleku, banan,  koperek, szczypiorek, herbatka owocowa, kawa inka, herbatka z cytryną,… Czytaj dalej »HACCP Przedszkole Księga GHP/GMP dla Przedszkola

HACCP GHP GMP Riksza Lody Gałkowe

HACCP GHP/GMP Lody Gałkowe Riksza

HACCP GHP/GMP Lody Gałkowe Riksza Wzorcowa Księga nr. 07.02.21 Word / doc., do samodzielnego uzupełnienia treści.  Kup przez PayPal / Kup Teraz lub przelew bankowy On-Line Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h. HACCP GHP/GMP Lody Gałkowe Riksza Krótki opis swojej produkcji: Lody gałkowe, do punktu dostarczane są transportem zewnętrznym od producenta w chłodni w kuwetach o pojemności około 3L przed otwarciem punktu.. Po dostarczeniu do punktu, umieszcza się je we wnękach konserwatora chłodniczego. Pracownik nakłada… Czytaj dalej »HACCP GHP/GMP Lody Gałkowe Riksza