Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Sklep na Stacji Paliw

HACCP GMP GHP Sklep na Stacji Paliw HACCP GMP GHP Sklep na Stacji Paliw   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu na stacji paliw, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepu na Stacji Paliw Potrawy przygotowywane z półproduktów: Potrawy mieszane: hod dog, zapiekanki Napoje gorące: kawa, herbata Potrawy gotowe: Słodycze, chipsy oraz pieczywo cukiernicze Napoje: napoje bezalkoholowe, alkoholowe Inne: papierosy Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Sklep na Stacji Paliw – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sklep na Stacji Paliw

HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Kawą i Kanapkami

HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Kawą z Kanapkami HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Kawą i Kanapkami   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczego z kawą, hot dogami i świeżymi kanapkami – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepu Spożywczego z Kawą i Kanapkami Posiłki z półproduktów kanapki, hot-dogi ciasta i desery wyeksponowane w witrynie chłodniczej – wszystko do spożycia w ciągu 24 godzin kawa – ekspres automatyczny ze spienianiem mleka Podział żywności… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Kawą i Kanapkami

HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Hot Dogami

HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Hot Dogami HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Hot Dogami   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczego z hot dogami, zapiekankami, pizzą, wypiekanymi na miejscu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: zamówienie odpowiednie ilości towaru ocena towaru i przyjęcie na stan sklepu przyjęcie towaru do magazynu przechowywanie towaru na półki sklepowe przechowywanie towaru w urządzeń chłodniczych przechowywanie mięsa świeżego, wędlin i serów w ladzie… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Hot Dogami

HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Kawą

HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Kawą HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Kawą   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczego ze świeżą kawą, oferującego również lody gałkowe – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: zamówienie odpowiednie ilości towaru ocena towaru i przyjęcie na stan sklepu przyjęcie towaru do magazynu przechowywanie towaru na półki sklepowe przechowywanie towaru w urządzeń chłodniczych przechowywanie mięsa świeżego, wędlin i serów w ladzie chłodniczej na stoisku… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy z Kawą

HACCP GMP GHP Sklep Spożywczo Przemysłowy z Lodami

HACCP GMP GHP Sklep Spożywczo Przemysłowy z Lodami HACCP GMP GHP Sklep Spożywczo Przemysłowy z Lodami   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczo przemysłowego, oferującego również lody gałkowe – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Zamówienie odpowiednie ilości towaru Ocena towaru i przyjęcie na stan sklepu Przyjęcie towaru do magazynu Przechowywanie towaru na półki sklepowe Przechowywanie towaru w urządzeń chłodniczych Przechowywanie mięsa świeżego, wędlin i serów w ladzie chłodniczej na stoisku… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sklep Spożywczo Przemysłowy z Lodami

HACCP GMP GHP Cukiernia

HACCP GMP GHP Cukiernia HACCP GMP GHP Cukiernia   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cukierni, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Cukierni Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia Żywność w mniejszym stopniu podatna na zepsucie np.: ciasta: na bazie bitej śmietany, biszkoptowe, kruche, kremowe na bazie masła, owocowe, czekoladowe torty, ciastka Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Cukiernia – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Nr… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Cukiernia

HACCP GMP GHP Stoisko Targowe

HACCP GMP GHP Stoisko Targowe HACCP GMP GHP Stoisko Targowe   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stoiska targowego, który prowadzi sprzedaż piwa i wina lanego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Stoiska Targowego Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia Żywność łatwo psująca się np. mięso, wędliny Żywność w mniejszym stopniu podatna na zepsucie np. sery, pasztety, przetwory w słoikach (np. żurawina, miody, pyłki kwiatowe) Żywność trwała np. mąki, oleje tłoczone na zimno,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Stoisko Targowe

HACCP GMP GHP Sklep Monopolowy z Lanym Piwem

HACCP GMP GHP Sklep Monopolowy z Lanym Piwem HACCP GMP GHP Sklep Monopolowy z Lanym Piwem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu monopolowego, który prowadzi sprzedaż piwa i wina lanego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepu Monopolowego z Lanym Piwem Lane piwo do butelki PET na wynos Lane wino do butelki PET na wynos Przekąski w postaci chipsów pakowanych (Lays, Pringels) pakowanych orzeszków, pistacji Sery pakowane w opakowaniach jednostkowych Piwa w butelce z… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sklep Monopolowy z Lanym Piwem

HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy

HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepu Spożywczego W systemie samoobsługowym Środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: mleko i przetwory mleczne, wędliny i wyroby wędliniarskie, przetworów owocowo-warzywnych, przetworów zbożowo-mącznych, pieczywa i wyrobów piekarniczych, wyrobów cukierniczych i ciastkarskich trwałych, kawy i herbaty, ziół i przypraw, koncentratów spożywczych, konserw mięsnych, rybnych i owocowo-warzywnych,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sklep Spożywczy

HACCP GMP GHP Sklep Ogólnospożywczy

HACCP GMP GHP Sklep Ogólnospożywczy HACCP GMP GHP Sklep Ogólnospożywczy   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu ogólnospożywczego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepu Ogólnospożywczego W systemie samoobsługowym Środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: mleko i przetwory mleczne, wędliny i wyroby wędliniarskie, przetworów owocowo-warzywnych, przetworów zbożowo-mącznych, pieczywa i wyrobów piekarniczych, wyrobów cukierniczych i ciastkarskich trwałych, kawy i herbaty, ziół i przypraw, koncentratów spożywczych, konserw mięsnych, rybnych i owocowo-warzywnych,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sklep Ogólnospożywczy

HACCP GMP GHP Sklep Rybny

HACCP GMP GHP Sklep Rybny HACCP GMP GHP Sklep Rybny   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu z rybami, który oferuje posiłki z cateringu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi luzem (ryby świeże) i w opakowaniach jednostkowych. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych. Przykładowe MENU dla Sklepu z Rybami W systemie samoobsługowym Środki spożywcze wprowadzane… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Sklep Rybny

HACCP GMP GHP Restauracja z Cateringiem

HACCP GMP GHP Restauracja z Cateringiem HACCP GMP GHP Restauracja z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla restauracji z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Obsługa w systemie tradycyjnym / kelner Konsumpcja dań odbywa się na miejscu Sprzedaż dań na wynos, w opakowaniach jednorazowych z odbiorem osobistym w restauracji Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Catering potraw do szkół, przedszkoli, zakładów Przykładowe MENU dla Restauracji z Cateringiem Potrawy przygotowywane od surowca:… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Restauracja z Cateringiem

HACCP Tawerna z Lodami

HACCP Tawerna z Lodami HACCP Tawerna z Lodami   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla tawerny z lodami z automatu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” serwowane będą napoje chłodzące i gorące serwowanie lodów z automatu obsługa w systemie tradycyjnym Przykładowe MENU dla Tawerny z Lodami z Automatu Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Zupy wywary sosy: żurek, flaki, gulasz Potrawy mięsne: karczek, schab, kiełbasa, kaszanka,… Czytaj dalej »HACCP Tawerna z Lodami

HACCP GMP GHP Pub Fast Food

HACCP GMP GHP Pub Fast Food HACCP GMP GHP Pub Fast Food   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu z fast foodem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki zamawia od dostawcy zewnętrznego, gdzie posiłki są przygotowywane w kuchni, która posiada zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i GMP/GHP. Przykładowe MENU dla Pubu z Fast Foodem Potrawy gotowe od dostawcy zewnętrznego Zupy: żurek z… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Pub Fast Food

HACCP GMP GHP Pub Posiłki z Cateringu

HACCP GMP GHP Pub Posiłki z Cateringu HACCP GMP GHP Pub Posiłki z Cateringu   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu, który oferuje posiłki z cateringu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki zamawia od dostawcy zewnętrznego, gdzie posiłki są przygotowywane w kuchni, która posiada zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i GMP/GHP. Przykładowe MENU dla Pubu z Posiłkami z Cateringu Potrawy… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Pub Posiłki z Cateringu

HACCP GMP GHP Drink Bar Gastronomią

HACCP GMP GHP Drink Bar z Gastronomią HACCP GMP GHP Drink Bar z Gastronomią   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla drink baru z posiłkami – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Drink Baru z Gastronomią Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej Zupy, wywary: rosół, krem z pomidorów, krem z brokułów, krem z dyni, krem z pora Sosy: Vinegre, Miodowo – musztardowy, Czosnkowy na jogurcie, Jogurtowy, pomidorowy, słodko-kwaśny Potrawy mięsne: kurczak z grilla, stek z… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Drink Bar Gastronomią

HACCP GMP GHP Drink Bar

HACCP GMP GHP Drink Bar HACCP GMP GHP Drink Bar   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla drink baru – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Przykładowe MENU dla Drink Baru Potrawy gotowe Przekąski: chipsy, paluszki itp. Napoje gorące: kawa, herbata Napoje bezalkoholowe: Pepsi, 7UP, Schweps, woda gazowana i niegazowana itp. Napoje alkoholowe: piwo lane i z butelek, wina… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Drink Bar

HACCP GMP GHP Pub z Gastronomią

HACCP GMP GHP Pub z Gastronomią HACCP GMP GHP Pub z Gastronomią   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu, które oferuje posiłki – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Pubu z Gastronomią Potrawy przygotowywane od surowca Zupy, sosy: rosół, żurek z kiełbasą, krem brokułowy, krem… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Pub z Gastronomią

HACCP GMP GHP Przedszkole Posiłki z Cateringu

HACCP GMP GHP Przedszkole Posiłki z Cateringu HACCP GMP GHP Przedszkole Posiłki z Cateringu   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przedszkola, które oferuje posiłki z cateringu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Przedszkola z Posiłkami z Cateringu  Śniadania: zupa mleczna z płatkami owsianymi, Müsli, owsianka Posiłki zimne: chleb pełnoziarnisty z masłem / roślinnym, ser żółty, ser twarożek, jogurt naturalny, ogórek kwaszony, pomidor, dżem, ogórek świeży, parówka, jaglanka / owsianka na mleku z żurawiną, banan,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Przedszkole Posiłki z Cateringu

HACCP GMP GHP Przedszkole Obiady z Cateringu

HACCP GMP GHP Przedszkole Obiady z Cateringu HACCP GMP GHP Przedszkole Obiady z Cateringu   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przedszkola, które oferuje śniadania własne i obiady z cateringu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Przedszkola z Obiadami z Cateringu Śniadania Posiłki gorące: płatki owsiane, musli, owsianka, kiełbaski Posiłki zimne: kanapki z szynką, serem, masłem, (dla alergików margaryna roślinna), warzywa: pomidor parzymy i obieramy ze skórki, ogórek zielony i kiszony, rzodkiewka, sałata, papryka, marchewka,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Przedszkole Obiady z Cateringu

HACCP GMP GHP Przedszkole Posiłki z Półproduktów

HACCP GMP GHP Przedszkole Posiłki z Półproduktów HACCP GMP GHP Przedszkole Posiłki z Półproduktów   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przedszkola, które oferuje posiłki przygotowane z półproduktów – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu Obsługa w systemie tradycyjnym / potrawy podajemy w salach Przykładowe MENU dla Przedszkola z Posiłkami z Półproduktów Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Zupy wywary sosy: rosół (z makaronem lub lanym ciastem… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Przedszkole Posiłki z Półproduktów

HACCP GMP GHP Szaszłyk

HACCP GMP GHP Szaszłyk HACCP GMP GHP Szaszłyk   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla szaszłyka, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Szaszłyka Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mięsne: kiełbasa z rożna, szaszłyk wieprzowy, kaszanka z rożna Potrawy bezmięsne: frytki, bułki, chleb Dodatki warzywa, surówka: mix sałat, surówka z kapusty białej, pomidory, ogórki, cebula Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni Napoje bezalkoholowe: Coca-cola, Fanta, Sprite, woda mineralna Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Szaszłyk – wysyłając przelew… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Szaszłyk

HACCP GMP GHP Rożno i Grill

HACCP GMP GHP Rożno i Grill HACCP GMP GHP Rożno i Grill   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla punktu, który oferuje kurczaka z grilla, kiełbasę z grilla oraz karkówkę i żeberka z rożna – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Rożna i Grilla Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mięsne: kurczak z rożna, karkówka, żeberka z grilla, kiełbasa z rożna Potrawy bezmięsne: frytki Dodatki warzywa, surówka, owoce: mix sałat, surówka z kapusty białej, pomidory, ogórki, cebula Potrawy gotowe… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Rożno i Grill

HACCP GMP GHP Kurczak z Rożna

HACCP GMP GHP Kurczak z Rożna HACCP GMP GHP Kurczak z Rożna   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kurczaka z rożna, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Kurczaka z Rożna Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mięsne: kurczak z rożna. Potrawy bezmięsne; frytki, bułki, chleb Dodatki warzywa, surówki; surówka z kapusty białej i pekinki, marchewka, rzodkiewka, por Napoje gorące: czekolada na gorąco, herbata, kawa, gorący kubek Potrawy gotowe Napoje: soki w kartonie, butelka, sprite, coca-cola, pepsi, capy, woda z… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kurczak z Rożna

HACCP GMP GHP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem

HACCP GMP GHP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem HACCP GMP GHP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pizzeri z fast foodem i dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu Sprzedaż „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Catering w plenerze, w jednorazowych opakowaniach przeznaczonych do żywności Przykładowe MENU dla HACCP GMP GHP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem Potrawy przygotowywane od surowca:… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem

HACCP GMP GHP Pizzeria od Surowca z Dowozem

HACCP GMP GHP Pizzeria od Surowca HACCP GMP GHP Pizzeria od Surowca z Dowozem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pizzeri, która przygotowuje pizzę od surowca i oferuje dowóz – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa / Catering potraw do odbiorcy zewnętrznego Przykładowe MENU dla Pizzeri od Surowca Potrawy przygotowywane w oparciu o surowiec Potrawy… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Pizzeria od Surowca z Dowozem

HACCP GMP GHP Pizzeria z Alkoholem z Dowozem

HACCP GMP GHP Pizzeria z Alkoholem z Dowozem HACCP GMP GHP Pizzeria z Alkoholem z Dowozem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pizzeri z alkoholem i z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu Sprzedaż „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego W zakładzie sprzedawany jest również alkohol zakład prowadzi catering Przykładowe MENU dla Pizzeri z Alkoholem z Dowozem Potrawy przygotowywane od surowca Zupy wywary sosy: sos czosnkowy, sos bolognese,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Pizzeria z Alkoholem z Dowozem

HACCP GMP GHP Pizzeria z Dowozem

HACCP GMP GHP Pizzeria z Dowozem HACCP GMP GHP Pizzeria z Dowozem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pizzeri z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu Sprzedaż „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Pizzeri z Dowozem Potrawy przygotowywane z półproduktów Sosy: pomidorowe i czosnkowe Potrawy mieszane: pizza – margerita, diavola, parma, 4 stagini, neapol, capriciosa, calzone Surówki, warzywa owoce: surówki z kapusty, sałatka calabres, sałatka fantazja… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Pizzeria z Dowozem

HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem

HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla firmy, która oferuje piwo z posiłkami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest sprzedaż piwa i zakąsek oraz potraw gotowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. Przyjęcie gotowych posiłków od firmy zewnętrznej, która posiada zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Piwo z Cateringiem

HACCP GMP GHP Pawilon z Lodami

HACCP GMP GHP Pawilon z Lodami HACCP GMP GHP Pawilon z Lodami   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pawilonu gastronomicznego z lodami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Pawilonu z Lodami Desery przygotowywane w oparciu o półprodukty: Lody włoskie z automatu Lody gałkowe / kuwetowe Napoje zimne: granity owocowe Gofry: (z bita śmietana, z owocami, z dżemem, z cukrem pudrem …) Napoje gorące: kawa, herbata Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Pawilon z Lodami – wysyłając… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Pawilon z Lodami

HACCP GMP GHP Lody Włoskie

HACCP GMP GHP Lody Włoskie HACCP GMP GHP Lody Włoskie   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodów włoskich, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Lodów Włoskich   Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Lody Włoskie – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 / Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690664002 (sieć Orange) Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Lody Włoskie

HACCP GMP GHP Lody Gofry Slushy

HACCP GMP GHP Lody Gofry Slushy HACCP GMP GHP Lody Gofry Slushy   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla punktu, który oferuje lody gałkowe, gofry i Slushy, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Lodów Gałkowych z Goframi i Slushy Desery lodowe Lody gałkowe / sorbety o różnych smakach Desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfonu Desery z półproduktów Granity / Slushy o różnym smaku Gofry z… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Lody Gofry Slushy

HACCP GMP GHP Lody Gałkowe Sorbety

HACCP GMP GHP Lody Gałkowe Sorbety HACCP GMP GHP Lody Gałkowe Sorbety   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodów gałkowych i sorbetów, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Desery lodowe Lody gałkowe / Sorbety o różnych smakach Desery z półproduktów Gofry z bitą śmietaną i dodatkami Napoje gorące: kawa, herbata Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Lody Gałkowe Sorbety – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Lody Gałkowe Sorbety

HACCP GMP GHP Lodziarnia

HACCP GMP GHP Lodziarnia HACCP GMP GHP Lodziarnia   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodziarni, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Lodziarni Desery z półproduktów Lody gałkowe o różnych smakach Desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfonu Lody z automatu (maszyny) Lody Tajskie –z batonów, wafelków, cukierków itp., kubki do lodów Szejki / Milkshake Gofry – gofry gotowa mieszanka / buble wafle Mrożone napoje: lemoniada, Nachos, Churros, Slushy… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Lodziarnia

HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki

HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze słodkimi kuleczkami / food trucka ze sweet balls, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Sweet Kuleczki są wypiekane na bazie ciasta do gofrów. Przykładowe MENU dla Food Trucka ze Sweet Kuleczkami  Desery z półproduktów Desery: sweet kuleczki Napoje gorące: kawa, herbata Napoje: granity owocowe Potrawy gotowe: Napoje: różne napoje słodkie gazowane i niegazowane, soki, woda,… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Sweet Kuleczki

HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie

HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni holenderskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Kuchni Holenderskiej w Przyczepie Potrawy przygotowywane z półproduktów: Stroopwafle, Loliwafle (gofry na patyku), Poffertjes (mini naleśniki) Napoje gorące: kawa, gorąca czekolada belgijska, kawa mrożona Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Nr konta:… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kuchnia Holenderska w Przyczepie

HACCP GMP GHP Kuchnia Chińska

HACCP GMP GHP Kuchnia Chińska HACCP GMP GHP Kuchnia Chińska   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni chińskiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Gotowanie zup, ryżu – w specjalnych garnkach na kuchni elektrycznej Smażenie w woku drobnych kawałków mięsa i warzyw Przygotowywanie zestawów potraw z dodatkiem ryżu Przykładowe MENU dla Kuchni Chińskiej Potrawy przygotowywane od surowca kurczak w sezamie w sosie słodko-kwaśnym z ryżem, kurczak w kokosie w sosie słodko-kwaśnym z… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kuchnia Chińska

HACCP GMP GHP Kuchnia Azjatycka

HACCP GMP GHP Kuchnia Azjatycka HACCP GMP GHP Kuchnia Azjatycka   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni azjatyckiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym. Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Kuchni Azjatyckiej Potrawy przygotowywane od surowca Zupy wywary sosy: bulion na korpusach drobiowych, czasami na skrzydłach od kaczek, zupa tajska na… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kuchnia Azjatycka

HACCP GMP GHP Kuchnia Turecka

HACCP GMP GHP Kuchnia Turecka HACCP GMP GHP Kuchnia Turecka   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kuchni tureckiej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Kuchni Tureckiej Potrawy przygotowywane od surowca Zupy, wywary, sosy: zupy: szorba – zupa z mięsa, yogurt tatar czorba – zupa… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kuchnia Turecka

HACCP GMP GHP Kebab z Dowozem

HACCP GMP GHP Kebab z Dowozem HACCP GMP GHP Kebab z Dowozem   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla  kebaba z dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Kebaba z Dowozem Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mieszane: kebab w bułce mały, kebab w… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kebab z Dowozem