Przejdź do treści
Strona główna » HACCP Opinie

HACCP Opinie

HACCP Opinie wystawione po zakupie dokumentacji.

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 72 reviews)
5 gwiazdek100%
4 gwiazdki0%
3 gwiazdki0%
2 gwiazdki0%
1 gwiazdka0%

Pierogarnia cateribgiem

24/04/2023

Świetny kontakt z P. Mietkiem, bardzo nam pomógł, wyjaśnił i doradził. Dokumentację dostaliśmy od razu po telefonie, wszystko było zawarte poprawnie i kontrolę Sanepidu przeszliśmy bezproblemowo. Dziękujemy pięknie za pomoc i tak szybką realizację, pozdrowienia dla P. Mietka.

Hop na Pieroga
Verified

Kawiarnia ze śniadaniami

23/04/2023

Z czystym sumieniem polecam p.Mietka. Profesjonalizm, wiedza, zaangażowanie i miłe usposobienie. Wszystkie te cechy wpływają na dobrą współpracę i szybkie efekty. Dziękuję 🙂

Fundacja
Verified

domowa produkcja ciast

22/04/2023

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Nawet o późnej porze mogliśmy liczyć na szybki odzew. Udzielona porada była konkretna i rzeczowa i pozwoliła szybko załatwić sprawę. Profesjonalny specjalista w swojej dziedzinie. Dziękuję i polecam szczerze

Paulina
Verified

Pub z gastronomią

21/04/2023

Sanepid nie miał żadnych uwag, jestem bardzo zadowolony, dokumentację dostałem po kilku godzinach, tak że na następny dzień mogłem pracować z czystym sumieniem. Świetny kontakt, profesjonalne podejście, polecam.

Sebastian Z
Verified

kuchnia śródziemnomorska

20/04/2023

Bardzo polecam Pana Mietka. Profesjonalne podejście do klienta, cenne rady, doskonały kontakt. Jeśli będę otwierać kolejny punkt, na pewno zwrócę się do Pana Mietka.

Przemek
Verified

Kebab Doner

19/04/2023

Pełen profesjonalizm ze strony Pana Mietka. Jestem bardzo wdzięczna za porady i praktycznie natychmiastowe reakcje. Za każdym razem indywidualne podejście do sprawy. Jak najbardziej polecam.

Anna
Verified

Zakręcona frytka

18/04/2023

Gorąco polecam, wsparcie i rzeczowa pomoc! A dokumentację dostałem tego samego dnia.

Jacek
Verified

Kawiarnia

17/04/2023

W 100 % polecam usługi Pana Mieczysława. To człowiek o bardzo przyjaznym i życzliwym usposobieniu, szczery, kontaktowy. Jego zaangażowanie, profesjonalizm i pomoc zasługuje na ogromne DZIĘKUJĘ

Lucyna
Verified

Restauracja z cateringiem

16/04/2023

Panie Mieczysławie bardzo dziękuję za pomoc i zaangażowanie. Sprawa, która spędzała mi sen z powiek została załatwiona bardzo szybko i profesjonalnie. Pozdrawiam Daniel

Daniel
Verified

Smażalnia ryb

15/04/2023

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa .Pan Mietek ma ogromna wiedzę w każdym zakresie .

Mari
Verified

Sklep na stacji Paliw

12/04/2023

Najlepszy zakup w ciągu ostatniego roku, bezproblemowo, szybka wysyłkaa, a Pan Mieczyslaw to złoty człowiek, wszystko wyjaśni, podpowie, świetny kontakt i rozumienie klienta. Panie Mieczysławie powodzenia i wszystkiego dobrego. Wanda S.

Wanda S
Verified

przedszkole

11/04/2023

Bardzo kompetentny i profesjonalny człowiek, ktory poprowadził mnie przez zawilosci prawa. Pomaga uniknąć niepotrzebnych kosztów, realnie podchodząc do problemu. Można zwrócić sie do niego niemalże z każdym problemem i zawsze odpowiada na telefony. Z czystym sumieniem polecam i wystawiam zasłużone 5 gwiazdek. Piotr N.

Piotr
Verified

Sklep spożywczo przemysłowy

10/04/2023

Bardzo rzetelna obsługa. Sprawa została poprowadzona od początku do końca w profesjonalny sposób.

Monika
Verified

Wege kuchnia

09/04/2023

Bardzo polecam Pana Mietka! Rzetelna pomoc, świetny kontakt. Bardzo dziękuję i pozdrawiam, Marta

MArta
Verified

Bistro

06/04/2023

Bardzo profesionalne podejscie do sprawy.

Szczerze polecam Pana Mietka.

Grzegorz
Verified

Dom pomocy społecznej

05/04/2023

Prawdopodobnie najlepszy człowiek na jakiego można trafić. Profesjonalny, rzetelny, uczciwy. Podchodzi do sprawy indywidualne, a to się bardzo ceni. Do tego wysyłka wręcz natychmiastowa. Polecam !

Dom
Verified

Zapiekanki

04/04/2023

Bardzo profesjonalna osoba, z indywidualnym podejściem do klienta. Panie Mietku dziękuję za współpracę i pozdrawiam Magdalena.

Magdalena
Verified

Hurtownia Warzyw

03/04/2023

Bardzo szybka wysyłka a dokumentacja zaakceptowana przez Sanepid bez uwag, polecam!

Wieslawa Gruszynska
Verified

Dom weselny

01/04/2023

Jestem bardzo zadowolony, że trafiłem własnie na tą dokumentację. Indywidualne podejście do sprawy, bardzo profesjonalnie. Cały proces przebiegł szybko jak również bez żadnego stresu. Chciałbym bardzo polecić pana Mietka jak również jeszcze raz podziękować.

Dawid
Verified

Restauracja

28/03/2023

Pełen profesjonalizm. Polecam

Pawel
Verified

Pub Fast Food

26/03/2023

Super! Polecam, bo ekspresowo!

Konrad Wilewski
Verified

Catering w plenerze

25/03/2023

Dokumentacja jak najbardziej godna polecenia, pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do sprawy. Szczerze polecam.

Wiktor
Verified

Garmażerka

22/03/2023

Ekspress wysyłka! Szanuję za rzetelnośći słowność !

Marcin
Verified

Gatronomia z alkoholem

19/03/2023

Pan Mietek ma wyjątkowe podejście do człowieka, wykazuje bardzo dużą empatię. Pełen profesjonalizm i ogromna wiedza.

Krzywo
Verified

Sklepik Szkolny z kanapkami

18/03/2023

W końcu odpowiednia osoba do profesjonalnej dokumentacji. Żadnych uwag od sanepidu. Polecam.

Halina Mostowska
Verified

Food truck z pizzą

13/03/2023

Polecam z całego serca. Opanowanie i profesjonalizm. Klient na pierwszym miejscu. Zawsze dostępny. Rewelacja! Olbrzymie doświadczenie widoczne w praktyce 🙂

Dagmara
Verified

Fast Food

08/03/2023

Pelne zaangazowanie Pana Mieczyslaw,Szybka i sprawna obsluga klijenta, Można rozmawiać w angielskim.Goraco polecam !

Khalil
Verified

Haccp Dieta pudełkowa

07/03/2023

Wszystko super! Polecam!

Kasia
Verified

Przyczepa z kurczakiem

04/03/2023

Pan Mietek wyczerpująco przeanalizował mój problem, rozwiał moje wszelkie obawy i rzeczowo wytłumaczył każde z niezrozumiałych zagadnień. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie, ekspresowa wysyłka i oczywiście dokumentacja została zaaprobowana przez Sanepid.

Rafal
Verified

Sala zabaw

28/02/2023

Bardzo dobra dokumentacja ,indywidualne podejście do klienta. Polecam

Arleta
Verified

Restauracja chińska

22/02/2023

Znalazłem Pana Mietka przez internet, szukając rzetelnej dokumentacji HACCP, po komentarzach zdecydowałem się na zakup, jestem zaskoczony pozytywnie w jaki sposób Pan Mietek podchodzi do sprawy: ciągły kontakt, zainteresowanie, i doradztwo na najwyższym poziomie. POLECAM!!!

Krzysztof
Verified

Pizzeria z alkoholem

17/02/2023

Pan Mietek posiada znakomitą wiedzę uzupełnioną doskonałą umiejętnością rozmowy z klientem. Pomógł mi zrozumieć istotę całej dokumentacji, podjąć odpowiednie czynności (prawne i inne) w ochronie moich ineresów. W 100% polecam.

Jaroslaw
Verified

Szaszłyk

13/02/2023

Pan Mieczysławe jest bardzo profesjonalny i zaangażowany, a do tego bardzo uprzejmy. Zawsze szybko odpowiada na wiadomości i stara się rozwiać wątpliwości. W swojej pracy chce przede wszystkim pomóc i zależy mu na swoich klientach, to widać. Oby było więcej takich ludzi jak Pan Mieczysław. Polecam wszystkim.

Agata
Verified

Pub z fast-foodem

02/02/2023

Pan Mieczysław to doświadczony i konkretny fachowiec. Zdecydowanie polecam usługi Pana Mieczysława !

Mariusz
Verified

Produkcja pierogów w domu

23/01/2023

Sanepid zadowolony, ja tym bardziej, polecam z czystym sumieniem.

Konrad W.
Verified

Bistro z cateringiem

19/01/2023

Świetnie stworzona dokumentacja, jestem bardzo zadowolony, sanepid również. Polecam również ze względu na szybką realizację

K Zawiński
Verified

Warzywniak

11/01/2023

Bardzo szybko zrobiona dokumentacja, świetny kontakt, Pan Mietek wszystko tłumaczył cierpliwie i dobrze doradził, sanepid nie miał żadnych uwag, polecam z całego serca!

Anna
Verified

Sushi

08/01/2023

Bardzo szybka i profesjonalna konsultacja do tego w sobotę. Polecam

Max
Verified

Sklep z kawą i kanapkami

14/12/2022

Oj, zdecydowanie polecam, Pan Mieczysław wyjatkowo miły, profesjonalny i co ważne z dużą wyrozumiałością dla nowicjusza.

Holenderski
Verified

Sala bankietowa

02/12/2022

Polecam dokumentację jak najbardziej. Zawsze szczegółowo otrzymałam odpowiedz na moje pytania a wysyłka była tego samego dnia.

Kornelia
Verified

Kebab z piwem

28/11/2022

Świetny kontakt, wszystko załatwione w jednym miejscu, razem ze szkoleniami, polecam.

Kebab MEGA
Verified

sklep osiedlowy

28/11/2022

Super, polecam!

Milik
Verified

Gastronomia od surowca

27/11/2022

Polecam !!

Jarskie Niebo
Verified

Ogródek Piwny z Gastronomią GMP GHP

27/11/2022

Szybka realizacja i świetny kontakt, szczerze polecam.

Katarzyna Lupki
Verified

Pub

27/11/2022

Właśnie świętujemy zaakceptowaną dokumentację, dziękujemy i pozdrawiamy Pana Mietka.

Kameralna
Verified

Sklep zielarsko medyczny

17/11/2022

Polecam!!

Body & Soul
Verified

Restauracja z cateringiem

16/11/2022

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, bardzo dobrze opracowane materiały , super pomoc dla laika . polecam!!!

Jolanta N.
Verified

Pizzeria

08/11/2022

Wszystko ok, polecam.

Mamma Mia
Verified

Kebab

05/11/2022

Na czas, a nawet przed 🙂 Dziękuję za tak szybką realizację!

Kraliq
Verified

Food Truck - kurczak z rożna i kiełbasa

04/11/2022

Super, z taką rzetelną osobą to można współpracować! Wszystko na tip top i ekspresowo.

Grota
Verified