Przejdź do treści
Strona główna » Kup HACCP On-Line » GMP GHP Bar

GMP GHP Bar

GMP GHP Bar

GMP GHP Bar – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Pub Posiłki z Cateringu

HACCP Pub Posiłki z Cateringu

HACCP Pub Posiłki z Cateringu HACCP Pub Posiłki z Cateringu Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu, który oferuje posiłki z cateringu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki zamawia od dostawcy zewnętrznego, gdzie posiłki są przygotowywane w kuchni, która posiada zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i GMP/GHP. Przykładowe MENU dla Pubu z Posiłkami z Cateringu Potrawy gotowe od dostawcy zewnętrznego Zupy: żurek… Czytaj dalej »HACCP Pub Posiłki z Cateringu

HACCP Drink Bar z Gastronomią

HACCP Drink Bar z Gastronomią

HACCP Drink Bar z Gastronomią HACCP Drink Bar z Gastronomią Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla drink baru z posiłkami – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Drink Baru z Gastronomią Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej Zupy, wywary: rosół, krem z pomidorów, krem z brokułów, krem z dyni, krem z pora Sosy: Vinegre, Miodowo – musztardowy, Czosnkowy na jogurcie, Jogurtowy, pomidorowy, słodko-kwaśny Potrawy mięsne: kurczak z grilla, stek z grilla, kotlet schabowy, kotlet z… Czytaj dalej »HACCP Drink Bar z Gastronomią

HACCP Stołówka Pracownicza

HACCP Stołówka Pracownicza

HACCP Stołówka Pracownicza HACCP Stołówka Pracownicza Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stołówki w miejscu pracy, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Obiady do stołówki dostarczane są przez firmę zewnętrzną a śniadania i kolację robimy w oparciu o półprodukty na miejscu we własnym zakresie (sezonowo będziemy korzystać z produktów świeżych a poza sezonem z mrożonych). Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu Obsługa w systemie tradycyjnym zza lady bez kelnera Sprzedaż wyrobów gotowych „na… Czytaj dalej »HACCP Stołówka Pracownicza