Przejdź do treści
Strona główna » Kup HACCP On-Line » GMP GHP Pub

GMP GHP Pub

GMP GHP Pub

HACCP Pub – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Tawerna z Lodami

HACCP Tawerna z Lodami

HACCP Tawerna z Lodami HACCP Tawerna z Lodami Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla tawerny z lodami z automatu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos” serwowane będą napoje chłodzące i gorące serwowanie lodów z automatu obsługa w systemie tradycyjnym Przykładowe MENU dla Tawerny z Lodami z Automatu Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Zupy wywary sosy: żurek, flaki, gulasz Potrawy mięsne: karczek, schab, kiełbasa, kaszanka, boczek… Dowiedz się więcej »HACCP Tawerna z Lodami

HACCP Pub z Fast Food

HACCP Pub z Fast Food

HACCP Pub z Fast Food HACCP Pub z Fast Food Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu z fast foodem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Pubu z Fast Foodem Potrawy gotowe od dostawcy zewnętrznego Zupy: żurek z kiełbasą, grochowa, barszcz ukraiński, flaczki wołowe / drobiowe, Sosy: sos własny, sos ogórkowy, sos śmietanowo – cytrynowy, sos serowy, sos słodko-kwaśny, sos musztardowo-miodowy, sos chrzanowy Potrawy mięsne: schab pieczony, filet z kurczaka panierowany, kotlet schabowy panierowany, kaczka pieczona, bryzol… Dowiedz się więcej »HACCP Pub z Fast Food

HACCP Drink Bar z Gastronomią

HACCP Drink Bar z Gastronomią

HACCP Drink Bar z Gastronomią HACCP Drink Bar z Gastronomią Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla drink baru z posiłkami – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Drink Baru z Gastronomią Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej Zupy, wywary: rosół, krem z pomidorów, krem z brokułów, krem z dyni, krem z pora Sosy: Vinegre, Miodowo – musztardowy, Czosnkowy na jogurcie, Jogurtowy, pomidorowy, słodko-kwaśny Potrawy mięsne: kurczak z grilla, stek z grilla, kotlet schabowy, kotlet z… Dowiedz się więcej »HACCP Drink Bar z Gastronomią

HACCP Drink Bar

HACCP Drink Bar

Bar z napojami HACCP Bar z napojami HACCP [etykiety podsumowania_strony=”5 gwiazdek,4 gwiazdki,3 gwiazdki,2 gwiazdki,1 gwiazdka”] Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla drink baru – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Przykładowe MENU dla Drink Baru Potrawy gotowe Przekąski: chipsy, paluszki itp. Napoje gorące: kawa, herbata Napoje bezalkoholowe: Pepsi, 7UP, Schweps, woda gazowana i niegazowana itp. Napoje alkoholowe: piwo lane… Dowiedz się więcej »HACCP Drink Bar

HACCP Pub z Gastronomią

HACCP Pub z Gastronomią

HACCP Pub z Gastronomią HACCP Pub z Gastronomią Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu, które oferuje posiłki – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Przykładowe MENU dla Pubu z Gastronomią Potrawy przygotowywane od surowca Zupy, sosy: rosół, żurek z kiełbasą, krem brokułowy, krem grzybowy, krem pomidorowy, zupa cztery… Dowiedz się więcej »HACCP Pub z Gastronomią

HACCP Ogródek Piwny z gastronomią

HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią

HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla ogródka piwnego z gastronomią, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta. Zakupionych półproduktów w hurtowniach, dostarczanych w dniu sprzedaży w ilościach zabezpieczających zapotrzebowanie i produkcji na 1 dzień, przywożone do zakładu przed otwarciem zakładu. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. Serwis… Dowiedz się więcej »HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią

HACCP Ogródek Piwny

HACCP Ogródek Piwny

HACCP Ogródek Piwny HACCP Ogródek Piwny Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla ogródka piwnego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. W ogródku nie ma lodówki Przykładowe MENU dla Ogródka Piwnego Potrawy gotowe Napoje alkoholowe: piwo lane i z butelek Przekąski typu: paluszki słone, chipsy, itp. Zamów komplet dokumentacji HACCP Ogródek Piwny – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 17-28-01 1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 2.… Dowiedz się więcej »HACCP Ogródek Piwny

HACCP Pub

HACCP Pub

HACCP Pub HACCP Pub Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pubu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty w punkcie gastronomicznym – w jednym pomieszczeniu i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta Przykładowe MENU dla Pubu Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mieszane: kebab na frytkach, burger wołowy, zapiekanka Potrawy mięsne: boczek w plasterkach parzony, boczek duński plastry, salami, skrzydełka w panierce, wrapy, nuggetsy Wędliny (szynka włoska), tatar… Dowiedz się więcej »HACCP Pub