Przejdź do treści
Strona główna » Kup HACCP On-Line » GMP GHP Gastronomia potrawy z półproduktów

GMP GHP Gastronomia potrawy z półproduktów

HACCP Piwo Posiłki z Cateringu

HACCP Piwo Posiłki z Cateringu

HACCP Piwo Posiłki z Cateringu HACCP Piwo Posiłki z Cateringu Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla firmy, która oferuje piwo z posiłkami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podstawową działalnością jest sprzedaż piwa i zakąsek oraz potraw gotowych i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta w ogródku przy stolikach na powietrzu. Przyjęcie gotowych posiłków od firmy zewnętrznej, która posiada zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i GMP/GHP.… Czytaj dalej »HACCP Piwo Posiłki z Cateringu

HACCP Pensjonat

HACCP Pensjonat

HACCP Pensjonat HACCP Pensjonat Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pensjonatu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który śniadania serwuje w postaci stołu szwedzkiego, posiłki robi z półproduktów. Przykładowe MENU dla Pensjonatu Potrawy przygotowywane z półproduktów Zupy wywary sosy: barszcz biały / czerwony Potrawy rybne: pasta rybna Potrawy mieszane: jajko na boczku, hot dog, krokiety, tortille Potrawy bezmięsne: naleśniki, racuchy, omlety, płatki z mlekiem, jajecznica, twarożek, pasta jajeczna, jajko na twardo, pierogi Surówki, warzywa owoce:… Czytaj dalej »HACCP Pensjonat

HACCP Hotel

HACCP Hotel

HACCP Hotel HACCP Hotel Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla hotelu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który śniadania serwuje w postaci stołu szwedzkiego, posiłki robi z półproduktów. Przykładowe MENU dla Hotelu Potrawy przygotowywane z półproduktów Zupy wywary sosy: barszcz biały / czerwony Potrawy rybne: pasta rybna Potrawy mieszane: jajko na boczku, hot dog, krokiety, tortille Potrawy bezmięsne: naleśniki, racuchy, omlety, płatki z mlekiem, jajecznica, twarożek, pasta jajeczna, jajko na twardo, pierogi Surówki, warzywa owoce:… Czytaj dalej »HACCP Hotel

HACCP Restauracja smażalnia ryb Pstrąga

HACCP Restauracja smażalnia ryb Pstrąga

HACCP Restauracja smażalnia ryb Pstrąga HACCP Restauracja smażalnia ryb Pstrąga Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla restauracji – smażalni ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Działalność gastronomiczna – smażalnia ryb / pstrąga, prowadzona w zakresie małej gastronomii w oparciu o  (ryby) półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos” Dostawa potraw do… Czytaj dalej »HACCP Restauracja smażalnia ryb Pstrąga

HACCP GMP GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem

HACCP Gastronomia z półproduktów i z cateringiem

HACCP Gastronomia z półproduktów i z cateringiem HACCP Gastronomia z półproduktów i z cateringiem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii z półproduktów z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Gastronomii z Półproduktów i z Cateringiem Potrawy przygotowywane z półproduktów Zupy wywary sosy: pomidorowa, rosół, rybna, sos łagodny (przygotowywany z półproduktów w lokalu), sos ostry (gotowy), ketchup (gotowy) Potrawy mieszane: kebab w bułce, kebab w cieście, kebab na talerzu, kebab w kubełku, sałatki z kebabem, hot… Czytaj dalej »HACCP Gastronomia z półproduktów i z cateringiem