Przejdź do treści
Strona główna » Kup HACCP On-Line » GMP GHP Szkoła Przedszkole

GMP GHP Szkoła Przedszkole

GMP GHP Szkoła Przedszkole

GMP GHP Szkoła Przedszkole

HACCP Szkoła Placówki Publiczne – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Alergeny dla Stołówki Szkolnej

Alergeny dla Stołówki Szkolnej

Alergeny dla Stołówki Szkolnej / Cena 200 zł.  Tutaj znajduje się profesjonalny, obszerny wykaz alergenów do potraw w menu stołówki szkolnej, opracowany pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności (…), jesteśmy zobowiązani dołączyć do naszego menu listę alergenów. Alergeny przygotowane do potraw występujących w MENU Stołówki Szkolnej + Tablica z Alergenami Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i… Dowiedz się więcej »Alergeny dla Stołówki Szkolnej

HACCP GMP GHP Posiłki z Cateringu

HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu

HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stołówki szkolnej z posiłkami z cateringu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przyjęcie posiłków jako CCP1 Posiłki dostarczane będą w systemie cateringowym, z jednostki gastronomicznej posiadającej zgodę na działalność, wydaną przez Powiatową Stację Sanitarno – Epidemiologiczną, w której jest wprowadzony system HACCP i GMP/GHP. Posiłki będą dostarczane w bemarach utrzymujących ciepło i opakowaniach przeznaczonych do przewożenia żywności. Jadłospis jest ustalany na bieżąco na… Dowiedz się więcej »HACCP Stołówka Posiłki z Cateringu

HACCP Szkoła posiłki od surowca

HACCP Stołówka Szkolna

HACCP Stołówka Szkolna HACCP Stołówka Szkolna Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stołówki szkolnej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Stołówki Szkolnej Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy: Zupy wywary sosy: rosół, pomidorowa, barszcz, krupnik, sos myśliwski, sos czosnkowy i winegret Potrawy mięsne: kotlet schabowy , kotlet drobiowy, karkówka z grilla, pulpety drobiowe. Potrawy rybne: filet z dorsza z grilla, filet z dorsza smażony. Potrawy mieszane: bigos, fasola po bretońsku, gulasz… Dowiedz się więcej »HACCP Stołówka Szkolna

HACCP sklepik szkolny z kanapkami

HACCP Sklepik Szkolny z Kanapkami

HACCP Sklepik Szkolny z Kanapkami HACCP Sklepik Szkolny z Kanapkami Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla cukierni, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepiku Szkolnego z Kanapkami Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia: W systemie zza lady na półkach sklepowych Bez opakowań jednostkowych, środki spożywcze wprowadzane do obrotu luzem: pieczywa i wyrobów piekarniczych, ciastka na wagę W opakowaniach jednostkowych, środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych opakowaniach przez producentów: Napoje bezalkoholowe: napoje… Dowiedz się więcej »HACCP Sklepik Szkolny z Kanapkami

HACCP sklepik szkolny

HACCP Sklepik Szkolny

HACCP Sklepik Szkolny HACCP Sklepik Szkolny Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepiku szkolnego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepiku Szkolnego Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. Sklep nie posiada urządzeń chłodniczych / lodówki. W systemie na stanowisku z obsługą tradycyjną zza lady Na półkach sklepowych – artykuły spożywcze niewymagające warunków chłodniczych (trwałe mikrobiologiczne): wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych:, napoje, owoce, warzywa, ciastkarskie trwałe,… Dowiedz się więcej »HACCP Sklepik Szkolny

HACCP Przedszkole Posiłki z Cateringu

HACCP Przedszkole Posiłki z Cateringu

HACCP Przedszkole Posiłki z Cateringu HACCP Przedszkole Posiłki z Cateringu Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przedszkola, które oferuje posiłki z cateringu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Przedszkola z Posiłkami z Cateringu  Śniadania: zupa mleczna z płatkami owsianymi, Müsli, owsianka Posiłki zimne: chleb pełnoziarnisty z masłem / roślinnym, ser żółty, ser twarożek, jogurt naturalny, ogórek kwaszony, pomidor, dżem, ogórek świeży, parówka, jaglanka / owsianka na mleku z żurawiną, banan, koperek, szczypiorek, tosty z serem… Dowiedz się więcej »HACCP Przedszkole Posiłki z Cateringu

HACCP Przedszkole obiady z cateringu śniadania własne

HACCP Przedszkole obiady z cateringu śniadania własne

HACCP Przedszkole Obiady z Cateringu Śniadania własne HACCP Przedszkole obiady z cateringu śniadania własne Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przedszkola, które oferuje śniadania własne i obiady z cateringu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU  Śniadania Posiłki gorące: płatki owsiane, musli, owsianka, kiełbaski Posiłki zimne: kanapki z szynką, serem, masłem, (dla alergików margaryna roślinna), warzywa: pomidor parzymy i obieramy ze skórki, ogórek zielony i kiszony, rzodkiewka, sałata, papryka, marchewka, owoce. Trzy rodzaje chleba: pszenno-żytni, razowy, chałka/wek… Dowiedz się więcej »HACCP Przedszkole obiady z cateringu śniadania własne

HACCP Przedszkole posiłki z półproduktów

HACCP Przedszkole posiłki z półproduktów

HACCP Przedszkole Posiłki z Półproduktów HACCP Przedszkole posiłki z półproduktów   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przedszkola, które oferuje posiłki przygotowane z półproduktów – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Serwis potraw do konsumpcji na miejscu Obsługa w systemie tradycyjnym / potrawy podajemy w salach Przykładowe MENU dla Przedszkola z Posiłkami z Półproduktów Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Zupy wywary sosy: rosół (z makaronem lub lanym ciastem lub ryżem), żurek z… Dowiedz się więcej »HACCP Przedszkole posiłki z półproduktów

HACCP Klub Dziecięcy

HACCP Klub Dziecięcy

HACCP Klub Dziecięcy HACCP Klub Dziecięcy Posiłki przywożone są do zakładu w systemie cateringowym. Firma cateringowa dostarcza posiłki w termosach do drzwi wejściowych, od zaplecza kuchennego; pracownicy przenoszą termosy do pomieszczenia w którym są wydawane. Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla klubiku dziecięcego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Klubu Dziecięcego Posiłki gorące: Zupy: zupa kapuśniak, jarzynowa, ogórkowa, pieczarkowa, krupnik, pomidorowa, fasolowa, barszcz ukraiński, rosół z makaronem, zupy podawane są z pieczywem Drugie dania: gulasz wieprzowy+ sałatka z… Dowiedz się więcej »HACCP Klub Dziecięcy

HACCP Sala Zabaw

HACCP Sala Zabaw

HACCP  Sala Zabaw  HACCP Sala Zabaw Zakład jest placówką prowadzącą salę zabaw dla dzieci, w której działalność dotyczy obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych, artykułami wymagającymi chłodniczych warunków przechowywania, artykułami niewymagających warunków chłodniczych a także kanapkami oraz hot-dogami i zapiekankami – podgrzewanymi na miejscu. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych w opakowaniach jednostkowych, niewymagających warunków chłodniczych, zapakowanych przez producenta Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali zabaw, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji… Dowiedz się więcej »HACCP Sala Zabaw

HACCP Sala Zabaw Kulkowo w centrum handlowym

HACCP Sala Zabaw Kulkowo w centrum handlowym

HACCP Sala Zabaw Kulkowo w centrum handlowym HACCP Sala Zabaw Kulkowo w centrum handlowym Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali zabaw „Kulkowo”, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. „Kulkowo” jest typową placówką, prowadzącą działalność jako sala zabaw dla dzieci w centrum handlowym w postaci obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych w opakowaniach jednostkowych, niewymagających warunków chłodniczych, zapakowanych przez producenta Przykładowe MENU dla Sali Zabaw „Kulkowo”… Dowiedz się więcej »HACCP Sala Zabaw Kulkowo w centrum handlowym

HACCP Sklepik Szkolny z Bufetem

HACCP Sklepik Szkolny z Bufetem

HACCP Sklepik Szkolny z Bufetem HACCP Sklepik Szkolny z Bufetem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepiku szkolnego z bufetem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Sprzedaż towaru w „Sklepiku Szkolnym” w sposób tradycyjny, tj. „zza lady” środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych:, przetwory owocowo-warzywne, przetwory zbożowo-mączne, pieczywa i wyroby piekarnicze, wyroby cukiernicze i ciastkarskie trwałe, kawy i herbaty, zioła i przyprawy, koncentraty spożywcze, przekąski typu snack, słodycze,… Dowiedz się więcej »HACCP Sklepik Szkolny z Bufetem

HACCP Przedszkole posiłki od surowca

HACCP Przedszkole Posiłki od Surowca

HACCP GMP GHP Przedszkole Posiłki od Surowca HACCP Przedszkole Posiłki od Surowca Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przedszkola serwującego posiłki od surowca, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Stołówka posiada własne zaplecze kuchenne, w którym przygotowywane są 3 posiłki dziennie (śniadanie, drugie śniadanie, obiad dwudaniowy) w oparciu o surowce. Przykładowy jadłospis tygodniowy dla Przedszkola z Posiłkami od Surowca I ŚNIADANIE Kuleczki czekoladowe wzbogacone witaminami podane z mlekiem Bułeczka z masłem, sałatą, serem żółtym oraz rzodkiewką Herbatka malinowa Herbatka… Dowiedz się więcej »HACCP Przedszkole Posiłki od Surowca