Przejdź do treści
Strona główna » Kup HACCP On-Line » GMP GHP Sklep

GMP GHP Sklep

GMP GHP Sklep

HACCP Sklep – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Sklep z gastronomią

HACCP Sklep z Gastronomią

HACCP Sklep z Gastronomią HACCP Sklep z Gastronomią Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu, który oferuje również posiłki, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepu z Gastronomią Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W systemie samoobsługowym Na półkach sklepowych – artykuły spożywcze niewymagające warunków chłodniczych (trwałe mikrobiologiczne): wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych:, wędlin i wyrobów wędliniarskich, przetworów rybnych, przetworów owocowo-warzywnych, przetwory zbożowo-mączne, pieczywa i… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep z Gastronomią

HACCP Sklep na Stacji Paliw

HACCP Sklep na Stacji Paliw

HACCP Sklep na Stacji Paliw HACCP Sklep na Stacji Paliw Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu na stacji paliw, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU  Potrawy przygotowywane z półproduktów: Potrawy mieszane: hod dog, zapiekanki Napoje gorące: kawa, herbata Potrawy gotowe: Słodycze, chipsy oraz pieczywo cukiernicze Napoje: napoje bezalkoholowe, alkoholowe Inne: papierosy Zamów komplet dokumentacji  – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Kwota: 250 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 24.29.01 1. Odbiorca: Alicja… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep na Stacji Paliw

HACCP Sklep z Hot Dogami

HACCP Sklep z Hot Dogami

HACCP Sklep z Hot Dogami HACCP Sklep z Hot Dogami Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczego z hot dogami, zapiekankami, pizzą, wypiekanymi na miejscu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: zamówienie odpowiednie ilości towaru ocena towaru i przyjęcie na stan sklepu przyjęcie towaru do magazynu przechowywanie towaru na półki sklepowe przechowywanie towaru w urządzeń chłodniczych przechowywanie mięsa świeżego, wędlin i serów w ladzie chłodniczej na stoisku z obsługą sprzedaż hot-dogów… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep z Hot Dogami

HACCP Stoisko Targowe

HACCP Stoisko Targowe

HACCP Stoisko Targowe HACCP Stoisko Targowe Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla stoiska targowego, który prowadzi sprzedaż piwa i wina lanego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Stoiska Targowego Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia Żywność łatwo psująca się np. mięso, wędliny Żywność w mniejszym stopniu podatna na zepsucie np. sery, pasztety, przetwory w słoikach (np. żurawina, miody, pyłki kwiatowe) Żywność trwała np. mąki, oleje tłoczone na zimno, wina, napoje, płatki zbożowe, ziarna,… Dowiedz się więcej »HACCP Stoisko Targowe

HACCP Sklep z Lanym Piwem

HACCP Sklep z Lanym Piwem

HACCP Sklep z Lanym Piwem HACCP Sklep z Lanym Piwem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu monopolowego, który prowadzi sprzedaż piwa i wina lanego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepu z Lanym Piwem Sklep monopolowy ze sprzedażą lanego piwa i wina na wynos, piwa w butelkach a także ze sprzedażą przekąsek w postaci pakowanych serów. Nie ma możliwości spożywania alkoholu na miejscu. Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi w… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep z Lanym Piwem

HACCP Sklep Spożywczy

HACCP Sklep Spożywczy

HACCP Sklep Spożywczy HACCP Sklep Spożywczy Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepu Spożywczego W systemie samoobsługowym Środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: mleko i przetwory mleczne, wędliny i wyroby wędliniarskie, przetworów owocowo-warzywnych, przetworów zbożowo-mącznych, pieczywa i wyrobów piekarniczych, wyrobów cukierniczych i ciastkarskich trwałych, kawy i herbaty, ziół i przypraw, koncentratów spożywczych, konserw mięsnych, rybnych i owocowo-warzywnych, przekąsek typu snack, słodyczy, jaj,… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep Spożywczy

HACCP Sklep Rybny

HACCP Sklep Rybny

HACCP Sklep Rybny HACCP Sklep Rybny Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu z rybami, który oferuje posiłki z cateringu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi luzem (ryby świeże) i w opakowaniach jednostkowych. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych. Przykładowe MENU dla Sklepu z Rybami W systemie samoobsługowym Środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep Rybny

HACCP Sklep zielarsko medyczny

HACCP Sklep Zielarski Medyczny

HACCP Sklep Zielarski Medyczny HACCP Sklep Zielarski Medyczny    Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu zielarskiego / sklepu medycznego / sklepu zielarsko medycznego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W systemie samoobsługowym Środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: suplementów diety, ziół, mieszanek ziołowych, maści, żele, kosmetyki naturalne, świeże oleje np. lniany, konopny, z czarnuszki, olejki CBD, susz z konopi… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep Zielarski Medyczny

HACCP Sklep monopolowy z lodami

HACCP Sklep Monopolowy z Lodami

HACCP GMP GHP Sklep Monopolowy z Lodami HACCP Sklep Monopolowy z Lodami Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu monopolowego z lodami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Sklepu Monopolowego z Lodami Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi luzem w opakowaniach jednostkowych, alkoholu różnego typu i asortymentu, artykułów wymagających zamrażalniczych warunków przechowywania – typu lody. Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia: Żywność mrożona: lody w opakowaniach jednostkowych Żywność… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep Monopolowy z Lodami

HACCP Warzywniak

HACCP Warzywniak

HACCP Warzywniak HACCP Warzywniak Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla warzywniaka, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi w postaci warzyw i owoców oraz artykułów spożywczych zapakowanych w opakowania jednostkowe (bez urządzeń chłodniczych). Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W systemie samoobsługowym  środków spożywczych wprowadzanych do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: przetworów owocowo-warzywnych, ziemniaki, marchew, pietruszka ,cebula, por, seler,… Dowiedz się więcej »HACCP Warzywniak

HACCP Sklep Spożywczy z Wypiekiem Pieczywa

HACCP Sklep Spożywczy z Wypiekiem Pieczywa

HACCP Sklep Spożywczy Z Wypiekiem Pieczywa  HACCP Sklep Spożywczy z Wypiekiem Pieczywa Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczego z pieczywem wypiekanym na miejscu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Sklep jest typową placówką prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi luzem (mięso) i w opakowaniach jednostkowych; sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych; sprzedaż pieczywa pieczonego na miejscu; sprzedaż małych artykułów przemysłowych, gospodarstwa domowego. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: zamówienie odpowiednie ilości… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep Spożywczy z Wypiekiem Pieczywa

HACCP Sklep Spożywczo przemysłowy

HACCP Sklep Spożywczo Przemysłowy

HACCP GMP GHP Sklep Spożywczo Przemysłowy HACCP Sklep Spożywczo Przemysłowy Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sklepu spożywczo przemysłowego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia: W systemie samoobsługowym na półkach sklepowych (artykuły spożywcze trwałe mikrobiologiczne) Artykuły spożywcze bez opakowań jednostkowych, środki spożywcze wprowadzanych do obrotu luzem – pieczywa i wyrobów piekarniczych, owoce i warzywa, w tym okopowych oczyszczonych z ziemi ziemniaki, marchew, pietruszka, cebula, por, seler, kapusta biała, czerwona, pekińska, brokuły, sałata,… Dowiedz się więcej »HACCP Sklep Spożywczo Przemysłowy