Przejdź do treści
Strona główna » Kup HACCP On-Line » GMP GHP Gastronomia od surowca

GMP GHP Gastronomia od surowca

GMP GHP Gastronomia od surowca

HACCP Gastronomia – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Gastronomia od surowca

HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem

HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem / 350 zł.  Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: serwowanie potraw i napojów obsługa w systemie tradycyjnym Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii od surowca z alkoholem i z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Gastronomii od Surowca  z Cateringiem Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy Zupy wywary sosy: rosół z makaronem domowym, barszcz czerwony z kołdunami, kapuśniak z prażokami, zupa rybna, upa chlebowa… Dowiedz się więcej »HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem

HACCP Dieta pudełkowa

HACCP Dieta Pudełkowa

HACCP Dieta Pudełkowa HACCP Dieta Pudełkowa Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla posiłków w formie diety pudełkowej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład zajmuje się obróbką produktów (mięso, ryby, produkty mączne, owoce, warzywa), przygotowaniem z nich dań o odpowiedniej gramaturze, schłodzeniu, poporcjowaniu  i zapakowaniem ich w hermetyczne pojemniki. Przykładowe MENU dla Diety Pudełkowej Potrawy przygotowywane od surowca Zupy wywary sosy: sosy pomidorowe, sosy śmietanowe, wywary warzywne i drobiowe, zupy jarzynowe, zupy kremy Potrawy mięsne: wieprzowina, wołowina, drób. Mięsa… Dowiedz się więcej »HACCP Dieta Pudełkowa

HACCP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem

HACCP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem

HACCP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem HACCP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pizzeri z fast foodem i dowozem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu Sprzedaż „na wynos” Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego Catering w plenerze, w jednorazowych opakowaniach przeznaczonych do żywności Przykładowe MENU dla HACCP GMP GHP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem Potrawy przygotowywane od surowca: Zupy wywary sosy: zupy: rosół… Dowiedz się więcej »HACCP Pizzeria z Fast Foodem z Dowozem

HACCP sala weselna

HACCP Sala Weselna

HACCP Sala Weselna  HACCP Sala Weselna Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali weselnej z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja przygotowana dla zakładu który przygotowuje potrawy od samego surowca (obróbki brudnej). Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja na miejscu Serwowanie potraw i napojów, Obsługa w systemie tradycyjnym. Catering potraw Przykładowe MENU dla Sali Weselnej z Cateringiem Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej dzieląc na grupy: Zupy, wywary, sosy: rosół, pomidorowa, barszcz, krupnik, sos… Dowiedz się więcej »HACCP Sala Weselna

HACCP Dom Pomocy Społecznej

HACCP Dom Pomocy Społecznej

HACCP Dom Pomocy Społecznej HACCP Dom Pomocy Społecznej   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla domu pomocy społecznej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Posiłki gotujemy w oparciu o surowiec (sezonowo będziemy korzystać z produktów świeżych a poza sezonem z mrożonych) posiłki podajemy do konsumpcji na miejscu. Przykładowe MENU dla Domu Pomocy Społecznej Potrawy przygotowywane od surowca Zupy wywary sosy: barszcz czerwony, barszcz ukraiński, buraczkowa, brokułowa, fasolowa, grochowa, jarzynowa, kalafiorowa, kapuśniak, koperkowa, krupnik, ogórkowa, pieczarkowa, pieczarkowa z makaronem, pomidorowa z ryżem,… Dowiedz się więcej »HACCP Dom Pomocy Społecznej

HACCP Gastronomia - wzór

HACCP Gastronomia – wzór

HACCP Gastronomia – wzór HACCP Gastronomia – wzór          Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Działalność gastronomiczna prowadzona w zakresie małej gastronomii w oparciu o półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby. Przykładowe MENU dla Gastronomii – wzór Potrawy przygotowywane od surowca Zupy, sosy: rosół, pomidorowa, ogórkowa, flaki, rybna, żurek, barszcz czerwony… Potrawy mięsne: schab panierowany, filet z kurczaka panierowany Potrawy rybne: dorsz, pstrąg tusza, flądra, morszczuk Potrawy mieszane: pierogi… Dowiedz się więcej »HACCP Gastronomia – wzór

HACCP GMP GHP Gastronomia od surowca Kup On-Line

HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem

HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem    Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii od surowca z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Posiłki gotujemy w oparciu o surowiec (sezonowo będziemy korzystać z produktów świeżych a poza sezonem z mrożonych) posiłki podajemy do konsumpcji na miejscu. Dokumentacja opracowana dla zakładu który posiłki gotuje od surowca, obróbki brudnej warzyw z cateringiem. wzór gotowiec Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym.… Dowiedz się więcej »HACCP Gastronomia od Surowca z Cateringiem