Przejdź do treści
Strona główna » Kup HACCP On-Line » GMP GHP Food Truck

GMP GHP Food Truck

GMP GHP Food Truck

HACCP Gastronomia mobilna – Food Truck – Sklep Mobilny – Przyczepa – Kontener – Riksza – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

HACCP Food Truck Lody Gałkowe

HACCP Food Truck Lody Gałkowe

HACCP Food Truck Lody Gałkowe HACCP Food Truck Lody Gałkowe Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z lodami i goframi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Lodami i Goframi Potrawy przygotowywane z półproduktów: Lody gałkowe o różnych smakach Lody sorbety o różnych smakach Granity o różnym smaku Gofry z różnymi dodatkami Napoje: Slushy Potrawy gotowe Ciasta: kremowe różnego rodzaju / bez kremów, ciasta suche Zamów komplet dokumentacji HACCP Food Truck Lody… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Lody Gałkowe

HACCP Riksza Lody Gałkowe

HACCP Riksza Lody Gałkowe

HACCP Riksza Lody Gałkowe HACCP Riksza Lody Gałkowe Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla rikszy z lodami gałkowymi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Lody „Ice-Cool Lody Naturalne” Lody przywiezione są samochodem firmy zewnętrznej. Po sprawdzeniu jakości, sortuję, układam  i wkładam do mroźni. Przykładowe MENU dla Rikszy z Lodami Gałkowymi Lody gałkowe, desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfon, owoce świeże, do dekoracji typu: truskawki, maliny Zamów komplet dokumentacji HACCP… Czytaj dalej »HACCP Riksza Lody Gałkowe

HACCP Wózek z Lodami Tajskimi

HACCP Wózek z Lodami Tajskimi

HACCP Wózek z Lodami Tajskimi HACCP Wózek z Lodami Tajskimi Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodów tajskich, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Produkcja lodów tajskich: Pracownik obsługujący punkt sprzedaży wytwarza lody z mieszanki. Produkcja lodów polega na wylaniu wcześniej przygotowanej mieszanki / mleka i dodaniu owoców na patelnię mrożącą, rozprowadzeniu po niej owoców. Po zamrożeniu zbierane są zmrożone rulony. Produkcja odbywa się bezpośrednio na życzenie klienta, gdzie z przygotowanych wcześniej półproduktów przyrządza się wyrób gotowy. Urządzenie posiada… Czytaj dalej »HACCP Wózek z Lodami Tajskimi

HACCP Wózek Mobilny Zakręcona Frytka

HACCP Wózek Mobilny Zakręcona Frytka

HACCP Wózek Mobilny Zakręcona Frytka Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla tzw. zakręconego ziemniaczka / zakręconej frytki, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Wózek mobilny wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, przeznaczonej do gastronomii, wyposażony w baniak na wodę zimną i warnik na wodę ciepłą, podłączany do prądu z sieci lub w przypadku braku takiej możliwości – baniakiem z kranikiem na wodę ciepłą ogrzewaną z grzałki podłączanej do akumulatora. Potrawy podajemy na papierowych tackach lub w papierowych rożkach. Napoje… Czytaj dalej »HACCP Wózek Mobilny Zakręcona Frytka

HACCP Food Truck Pizza

HACCP Food Truck Pizza

HACCP Food Truck Pizza HACCP Food Truck Pizza  Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z pizzą, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Food Trucka z Pizzą Potrawy mieszane Pizza od maki i drożdży / sery, wędliny, warzywa, w tym cebula czerwona obrana Pizza z gotowego ciasta / sery, wędliny, warzywa, w tym cebula czerwona obrana, owoce Sosy do pizzy: pomidorowy, bazyliowy… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Pizza

HACCP Food Truck Sprzedaż pieczywa

HACCP Food Truck Sprzedaż Pieczywa

HACCP Food Truck Sprzedaż Pieczywa HACCP Food Truck Sprzedaż Pieczywa Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą pieczywa, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przedmiotem działalności  jest  prowadzenie  sprzedaży i przewozu pieczywa. Dokumentacja opracowana dla zakładu, który posiłki gotuje w oparciu o półprodukty. W systemie na stanowisku z obsługą tradycyjną zza lady Na półkach sklepowych – artykuły spożywcze niewymagające warunków chłodniczych (trwałe mikrobiologiczne): wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych Pieczywo żytnie Pieczywo pszenne… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Sprzedaż Pieczywa

HACCP Food Truck Naleśniki

HACCP Food Truck Naleśniki

HACCP Food Truck Naleśniki HACCP Food Truck Naleśniki Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z naleśnikami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Naleśnikami Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mieszane: Naleśniki + ser, szynka, Naleśniki + ser, szynka, jajko, Naleśniki + ser, szynka, pieczarki, Naleśniki + ser szynka, sałata, pomidor, Naleśniki EXTRA HOT + ser, kiełbasa chorizo, papryka habanero, Naleśniki + ser, ser mozarella, kiełbasa chorizo, Naleśniki + ser, ser gorgonzola, szpinak, kurczak… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Naleśniki

HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP Food Truck Ryba Smażona HACCP Food Truck Ryba Smażona Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze smażoną rybą, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż smażonej ryby różnego gatunku; surówki oraz napoje do spożycia na wynos są dostarczane przez producenta. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Rybą Smażoną Potrawy przygotowywane z półproduktów Potrawy mięsne: ryba smażona, ryby pieczone Potrawy mieszane: ryba smażona z pieczywem i surówkami Potrawy bezmięsne: frytki Potrawy gotowe… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP Food Truck Sprzedaż Ryb Wędzonych

HACCP Food Truck Sprzedaż Ryb Wędzonych HACCP Food Truck Sprzedaż Ryb Wędzonych Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą ryb, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakład prowadzi sprzedaż ryb oraz konserw rybnych w puszkach i w słoikach, prowadzącą działalność w zakresie obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych. Sprzedaż artykułów wymagających chłodniczych warunków przechowywania oraz artykułów niewymagających warunków chłodniczych. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W sposób tradycyjny, tj. „zza… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Sprzedaż Ryb Wędzonych

HACCP Food Truck sprzedaż wędlin i mięsa

HACCP Food Truck Sprzedaż Wędlin i Mięsa

HACCP Food Truck Sprzedaż Wędlin i Mięsa HACCP Food Truck Sprzedaż Wędlin i Mięsa Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą wędlin i mięsa, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Wędlinami i Mięsem Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia: W systemie zza lady, na półkach sklepowych W opakowaniach jednostkowych, środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych opakowaniach przez producentów, konserwy mięsne, tłuszcze roślinne, zwierzęce oraz emulsji… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Sprzedaż Wędlin i Mięsa

HACCP Food Truck Kurczak z rożna

HACCP Food Truck Kurczak z Rożna

HACCP Food Truck Kurczak z Rożna HACCP Food Truck Kurczak z Rożna    Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z kurczakiem z rożna, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Food Trucka z Kurczakiem z Rożna Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mięsne: kiełbasa z grilla, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z rożna, stripsy, skrzydełka, kebab, mięso gyros,… Czytaj dalej »HACCP Food Truck Kurczak z Rożna

HACCP GMP GHP Mobilny Sklep Spożywczy Kup On-Line

HACCP Mobilny Sklep Spożywczy

HACCP Mobilny Sklep Spożywczy HACCP Mobilny Sklep Spożywczy    Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla mobilnego sklepu spożywczego, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych. W sposób tradycyjny, tj. „zza lady” środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych przez producentów opakowaniach jednostkowych: wędliny i wyroby wędliniarskie, przetworów owocowo-warzywnych, konserw mięsnych, rybnych i owocowo-warzywnych, przekąsek typu snack, jaj, tłuszczów roślinnych, zwierzęcych oraz emulsji tłuszczowych, produkty mrożone – 18… Czytaj dalej »HACCP Mobilny Sklep Spożywczy

HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna

HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna

HACCP Przyczepa Gastronomiczna – Kurczak z Rożna HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przyczepy gastronomicznej z kurczakiem z rożna, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to: Konsumpcja – sprzedaż „na wynos” Serwowanie potraw i napojów Przykładowe MENU dla Przyczepy Gastronomicznej z Kurczakiem z Rożna Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty Potrawy mięsne: świeży kurczak w przyprawach, kurczak świeży z rożna, kurczak marynowany z rożna, kurczak z rożna /… Czytaj dalej »HACCP Przyczepa Gastronomiczna Kurczak z Rożna