HACCP GMP GHP Food Truck Naleśniki
HACCP Food Truck Naleśniki
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z naleśnikami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Przykładowe MENU dla Food Trucka z Naleśnikami
- Potrawy przygotowywane z półproduktów
- Potrawy mieszane: Naleśniki + ser, szynka, Naleśniki + ser, szynka, jajko, Naleśniki + ser, szynka, pieczarki, Naleśniki + ser szynka, sałata, pomidor, Naleśniki EXTRA HOT + ser, kiełbasa chorizo, papryka habanero, Naleśniki + ser, ser mozarella, kiełbasa chorizo, Naleśniki + ser, ser gorgonzola, szpinak, kurczak
- Potrawy bezmięsne: Naleśniki + cukier cytrynowy, Naleśniki + Nutella, Naleśniki + Nutella, banan, Naleśniki + Nutella, banan, płatki migdałowe, Naleśniki + Nutella, płatki migdałowe, Naleśniki + karmel, Naleśniki + karmel, płatki migdałowe, Naleśniki + karmel, płatki migdałowe, banan, Naleśniki + truskawki, bita śmietana, Naleśniki + konfitura, Naleśniki + syrop czekoladowy Hershey’s
- Naleśniki niezapiekane
- Naleśniki + serek Philadelphia, szynka parmeńska, rukola, roszponka, bazylia, pomidor, balsamico
- Naleśniki + MAXI VEGE ser kozi, Avocado, miód, sałata, marchew, pieczarki, sezam, skórka cytryny, szczypior, kalarepa, oliwa z oliwek
- Naleśniki + ser, szynka parmeńska, sałata, bazylia, pomidor, szczypior, oliwa z oliwek
- Potrawy gotowe
- Napoje bezalkoholowe: kawa, herbata Coca-cola, Nałęczowianka Niegazowana, Cisowianka Perlage
Zamów komplet dokumentacji HACCP Food Truck Naleśniki – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 07.26.06 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.