Przejdź do treści

HACCP Food Truck Naleśniki

HACCP Food Truck Naleśniki

HACCP Food Truck Naleśniki

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 72 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z naleśnikami, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Przykładowe MENU dla Food Trucka z Naleśnikami

  1. Potrawy przygotowywane z półproduktów
    • Potrawy mieszane: Naleśniki + ser, szynka, Naleśniki + ser, szynka, jajko, Naleśniki + ser, szynka, pieczarki, Naleśniki + ser szynka, sałata, pomidor, Naleśniki EXTRA HOT + ser, kiełbasa chorizo, papryka habanero, Naleśniki + ser, ser mozarella, kiełbasa chorizo, Naleśniki + ser, ser gorgonzola, szpinak, kurczak
    • Potrawy bezmięsne: ​Naleśniki + cukier cytrynowy, Naleśniki + Nutella, Naleśniki + Nutella, banan, Naleśniki + Nutella, banan, płatki migdałowe, Naleśniki + Nutella, płatki migdałowe, Naleśniki + karmel, Naleśniki + karmel, płatki migdałowe, Naleśniki + karmel, płatki migdałowe, banan, Naleśniki + truskawki, bita śmietana, Naleśniki + konfitura, Naleśniki + syrop czekoladowy Hershey’s
    • Naleśniki niezapiekane
      • Naleśniki + serek Philadelphia, szynka parmeńska, rukola, roszponka, bazylia, pomidor, balsamico
      • Naleśniki + MAXI VEGE ser kozi, Avocado, miód, sałata, marchew, pieczarki, sezam, skórka cytryny, szczypior, kalarepa, oliwa z oliwek
      • Naleśniki + ser, szynka parmeńska, sałata, bazylia, pomidor, szczypior, oliwa z oliwek
  2. Potrawy gotowe
      • Napoje bezalkoholowe: kawa, herbata Coca-cola, Nałęczowianka Niegazowana, Cisowianka Perlage

Zamów komplet dokumentacji HACCP Food Truck Naleśniki – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 07-26-06 
1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
        2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

There are no reviews yet. Be the first one to write one.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Food Truck Naleśniki