Przejdź do treści
Strona główna » HACCP dla Gastronomii » Lodziarnia

Lodziarnia

HACCP Lodziarnia – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Lodziarnie – zobacz dostępne dokumentacje. Wybierz właściwą dla Twojego profilu gastronomii i kup online!

Księga HACCP + GHP + GMP jest to pakiet 3 dokumentów opracowany dla zakładu/placówki/punktu, który produkuje/dystrybuuje posiłki/potrawy/produkty spożywcze.

Posiadanie księgi HACCP GHP/GMP jest zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi – obligatoryjne dla wszystkich organizacji, działających w branży spożywczej. Celem systemu HACCP jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dotyczącego mówiąc w skrócie, higieny – poprzez identyfikację i ocenę zagrożeń zdrowotnych oraz określenie środków kontroli a także działań prewencyjnych – aby ograniczyć wszystkie czynniki potencjalnego zagrożenia dla zdrowia konsumenta. Najprościej rzecz ujmując, jest to dokumentacja potrzebna do zarządzania bezpieczeństwem żywności w restauracji, czyli zawiera przepisy, które pomogą Ci zabezpieczyć, chronić i utrzymać trwałość oraz jakość.

HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytyczny Punkt Kontroli
GHP czyli Dobra Praktyka Higieniczna
GMP czyli Dobra Praktyka Produkcyjna

HACCP GMP GHP Lody Gofry Slushy

HACCP GMP GHP Lody Gofry Slushy HACCP GMP GHP Lody Gofry Slushy   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla punktu, który oferuje lody gałkowe, gofry i Slushy, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Lodów Gałkowych z Goframi i Slushy Desery lodowe Lody gałkowe / sorbety o różnych smakach Desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfonu Desery z półproduktów Granity / Slushy o różnym smaku Gofry z… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Lody Gofry Slushy

HACCP GMP GHP Lodziarnia

HACCP GMP GHP Lodziarnia HACCP GMP GHP Lodziarnia   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodziarni, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Lodziarni Desery z półproduktów Lody gałkowe o różnych smakach Desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfonu Lody z automatu (maszyny) Lody Tajskie –z batonów, wafelków, cukierków itp., kubki do lodów Szejki / Milkshake Gofry – gofry gotowa mieszanka / buble wafle Mrożone napoje: lemoniada, Nachos, Churros, Slushy… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Lodziarnia

HACCP GMP GHP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem

HACCP GMP GHP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem HACCP GMP GHP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla kawiarni z lodami oraz alkoholem czy lodziarni z alkoholem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dokumentacja opracowana dla typowej kawiarni, która sprzedaje desery lodowe i alkohol / piwo. Przykładowe MENU dla Kawiarni z Lodami i Alkoholem Desery z półproduktów: Lody gałkowe o różnych smakach (lody będą przyjeżdżać przed rozpoczęciem pracy zakładu w zamrożonych cylindrach o pojemności 3,5L) Desery… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Kawiarnia z Lodami i Alkoholem

HACCP GMP GHP Food Truck Lody i Gofry

HACCP GMP GHP Food Truck Lody i Gofry HACCP GMP GHP Food Truck Lody i Gofry   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka z lodami i goframi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Food Trucka z Lodami i Goframi Potrawy przygotowywane z półproduktów: Lody gałkowe o różnych smakach Lody sorbety o różnych smakach Granity o różnym smaku Gofry z różnymi dodatkami Napoje: Slushy Potrawy gotowe Ciasta: kremowe różnego rodzaju / bez kremów, ciasta suche… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Food Truck Lody i Gofry

HACCP GMP GHP Riksza Lody Gałkowe

HACCP GMP GHP Riksza Lody Gałkowe HACCP GMP GHP Riksza Lody Gałkowe   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla rikszy z lodami gałkowymi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.   Lody „Ice-Cool Lody Naturalne” Lody przywiezione są samochodem firmy zewnętrznej. Po sprawdzeniu jakości, sortuję, układam  i wkładam do mroźni. Przykładowe MENU dla Rikszy z Lodami Gałkowymi Lody gałkowe, desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfon, owoce świeże, do dekoracji typu:… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Riksza Lody Gałkowe

HACCP GMP GHP Wózek z Lodami Tajskimi

HACCP GMP GHP Wózek z Lodami Tajskimi HACCP GHP GMP Wózek z Lodami Tajskimi   Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodów tajskich, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Produkcja lodów tajskich: Pracownik obsługujący punkt sprzedaży wytwarza lody z mieszanki. Produkcja lodów polega na wylaniu wcześniej przygotowanej mieszanki / mleka i dodaniu owoców na patelnię mrożącą, rozprowadzeniu po niej owoców. Po zamrożeniu zbierane są zmrożone rulony. Produkcja odbywa się bezpośrednio na życzenie klienta, gdzie z przygotowanych wcześniej półproduktów przyrządza się wyrób… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Wózek z Lodami Tajskimi

HACCP Lody Tajskie

HACCP GMP GHP Lody Tajskie

HACCP GMP/GHP Lody Tajskie HACCP GMP GHP Lody Tajskie       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodziarni z lodami tajskimi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Lodów Tajskich Potrawy przygotowywane z półproduktów: Lody Tajskie Lody Sorbety o różnych smakach. Granity o różnym smaku Gofry z różnymi dodatkami Potrawy gotowe Ciasta kremowe różnego rodzaju / bez kremów, ciasta suche Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Lody Tajskie – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Odbiorca: Mieczysław B… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Lody Tajskie

HACCP GMP/GHP Lody z automatu

HACCP GMP GHP Lody z Automatu

HACCP GMP/GHP Lody z automatu HACCP GMP GHP Lody z Automatu       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodziarni z lodami z automatu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Ladów z Automatu Potrawy przygotowywane z półproduktów: Lody z automatu z dodatkami, desery lodowe Gofry / buble wafle, nachos, Slushy Napoje, soki z owoców: szejki,  Churros Napoje: kawa, herbata Zamów komplet dokumentacji HACCP GMP GHP Lody z Automatu – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz: Odbiorca:… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Lody z Automatu

HACCP GMP/GHP Lody Gałkowe

HACCP GMP GHP Lody Gałkowe

HACCP GMP GHP Lody Gałkowe HACCP GMP GHP Lody Gałkowe       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla lodziarni z lodami gałkowymi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Przykładowe MENU dla Lodów Gałkowych Potrawy przygotowywane z półproduktów: Lody Gałkowe o różnych smakach. ( lody będą przyjeżdżać przed rozpoczęciem pracy w zamrożonych cylindrach ) Lody Sorbety o różnych smakach. Granity o różnym smaku Gofry z różnymi dodatkami Napoje: Slushy Potrawy gotowe: Ciasta kremowe różnego rodzaju / bez kremów, ciasta… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Lody Gałkowe

HACCP GHP GMP Riksza Lody Gałkowe

HACCP GMP GHP Lody Gałkowe Riksza

HACCP GMP GHP Lody Gałkowe Riksza HACCP GMP GHP Lody Gałkowe Riksza       Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla rikszy z lodami gałkowymi, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Lody „Ice-Cool Lody Naturalne” Lody przywiezione są samochodem firmy zewnętrznej. Po sprawdzeniu jakości, sortuję, układam  i wkładam do mroźni. Przykładowe MENU dla Lodów Gałkowych w Rikszy Lody gałkowe, desery lodowe z lodów gałkowych – różne smaki, posypki do deserów i lodów, bita śmietana z syfon, owoce świeże, do dekoracji… Czytaj dalej »HACCP GMP GHP Lody Gałkowe Riksza