HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo

HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering. Numer katalogowy 004,8 Przykładowe MENU: Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mieszane: kebab drobiowy bądź wołowy (chleb arabski „pita” + mięso+ sos+ surówki) ( bulka+ mięso+ sos+ surówki) ( zestaw… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

HACCP GMP/GHP

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki MENU Przykładowe Grupa – Potrawy przygotowywane z półproduktów: Potrawy mieszane: Kebab w cieście Wyjmujemy gotowe mięso kebab z chłodni, odpowiednią porcje zapiekamy w piecu, na gotowy placek tortilla dajemy świeże warzywa (znajdujące się w nadstawce chłodniczej), na nie aplikujemy sosy znajdujące się w dyspenserze do… Czytaj dalej