HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo

HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo

HACCP GMP/GHP Gastronomia Kebab Piwo Zakład zajmuje się przygotowaniem potraw do konsumpcji na miejscu oraz na wynos oraz catering. Numer katalogowy 004,8 Przykładowe MENU: Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty: Potrawy mieszane: kebab drobiowy bądź wołowy (chleb arabski „pita” + mięso+ sos+ surówki) ( bulka+ mięso+ sos+ surówki) ( zestaw… Czytaj dalej

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki

HACCP GMP/GHP Kebab Burger Frytki – Kompletna dokumentacja opracowana pod wymagania Sanepidu, do kupienia  On-Line. Zamów poprzez zakładkę Zamówienie / Kontakt. Zamawiając / płacąc wpisz Za przeniesienie praw autorskich do Księgi nr. 21.05.21.. Wysyłam na e-maila od ręki po zaksięgowaniu wpłaty lub do 12 h.  MENU Przykładowe HACCP GMP/GHP Kebab… Czytaj dalej