Przejdź do treści

HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią

HACCP Ogródek Piwny z gastronomią
HACCP Ogródek Piwny z gastronomią

HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 72 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla ogródka piwnego z gastronomią, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta. Zakupionych półproduktów w hurtowniach, dostarczanych w dniu sprzedaży w ilościach zabezpieczających zapotrzebowanie i produkcji na 1 dzień, przywożone do zakładu przed otwarciem zakładu.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych.

  • Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym.
  • Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
  • Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
  • Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego

Przykładowe MENU dla Ogródka Piwnego z Gastronomią

  1. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
    • Potrawy mięsne:  Kurczak z rożna, Kiełbasa z grilla, Buerger, Kebab,Burger wołowy/wieprzowy/drobiowy grillowany na grillu kontaktowym, skrzydełka z kurczaka, Stripsy, piersi z kurczaka smażone w głębokim oleju
    • Potrawy bezmięsne:  frytki, cząstki ziemniaka
    • Surówki, warzywa owoce: sałata z pomidorem i sosem winegret – do burgera
    • Napoje gorące: kawa, herbata
    • Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni
  2. Napoje, soki z owoców:  soki gotowe produkcji TOMA, pomarańczowy, grejpfrutowy, jabłkowy, pomidorowy, z czarnej porzeczki
    • Napoje bezalkoholowe pepsi, 7UP, Schweppes, woda gazowana i niegazowana
    • Napoje alkoholowe: piwo lane i z butelek

Zamów komplet dokumentacji HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 17-28-03 
1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange)
  2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

Haccp Gastronomia

04/07/2022

Dobrze opracowane szybki zakup zadowolona polecam

Rybnik
Verified

Haccp mala gastronomia

11/06/2021

Dokumentacja idealna. Sanepid nie ma żadnych ,kompletnie żadnych uwag. Kontakt z p. Mieczysławem rewelacyjny. Szybka obsługa i kompetentna Osoba daje rezultat bezstresowego odbioru Sanepidu. Szczerze polecam jak i rowniez serdecznie Pana pozdrawiam. Jola P.

Jola Lubiewo
Verified

Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Ogródek Piwny z gastronomią