HACCP GMP GHP Ogródek Piwny z Gastronomią
HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla ogródka piwnego z gastronomią, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Podstawową działalnością jest przygotowywanie potraw w oparciu o półprodukty i umożliwienie konsumpcji przygotowanych potraw przez klienta. Zakupionych półproduktów w hurtowniach, dostarczanych w dniu sprzedaży w ilościach zabezpieczających zapotrzebowanie i produkcji na 1 dzień, przywożone do zakładu przed otwarciem zakładu.
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych.
- Serwis potraw do konsumpcji na miejscu i w ogródku gastronomicznym.
- Obsługa w systemie tradycyjnym /kelner
- Sprzedaż wyrobów gotowych „na wynos”
- Dostawa potraw do odbiorcy indywidualnego
Przykładowe MENU dla Ogródka Piwnego z Gastronomią
- Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
- Potrawy mięsne: Kurczak z rożna, Kiełbasa z grilla, Buerger, Kebab,Burger wołowy/wieprzowy/drobiowy grillowany na grillu kontaktowym, skrzydełka z kurczaka, Stripsy, piersi z kurczaka smażone w głębokim oleju
- Potrawy bezmięsne: frytki, cząstki ziemniaka
- Surówki, warzywa owoce: sałata z pomidorem i sosem winegret – do burgera
- Napoje gorące: kawa, herbata
- Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni
- Napoje, soki z owoców: soki gotowe produkcji TOMA, pomarańczowy, grejpfrutowy, jabłkowy, pomidorowy, z czarnej porzeczki
- Napoje bezalkoholowe pepsi, 7UP, Schweppes, woda gazowana i niegazowana
- Napoje alkoholowe: piwo lane i z butelek
Zamów komplet dokumentacji HACCP Ogródek Piwny z Gastronomią – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 17.28.03 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Dobrze opracowane szybki zakup zadowolona polecam Dokumentacja idealna. Sanepid nie ma żadnych ,kompletnie żadnych uwag. Kontakt z p. Mieczysławem rewelacyjny. Szybka obsługa i kompetentna Osoba daje rezultat bezstresowego odbioru Sanepidu. Szczerze polecam jak i rowniez serdecznie Pana pozdrawiam. Jola P.Haccp Gastronomia
Haccp mala gastronomia
Wystaw własną opinię o dokumentacji.