HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem
HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zakładu, który organizuje imprezy z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Księga HACCP opracowana dla zakładu który Gotuje posiłki od surowca. Posiłki gotujemy do konsumpcji na miejscu a także na wynos dla klienta indywidualnego oraz prowadzimy catering do sklepów, firm – dania obiadowe. Prowadzimy organizację imprez w lokalu i poza naszym lokalem.
Przykładowe MENU dla Organizacji Imprez z Cateringiem
- Potrawy przygotowywane od surowca:
- Zupy wywary sosy: flaki, zupy kremy, barszcz czerwony
- Potrawy mięsne: kotlet devolay, Kotlet schabowy z farszem cebulowo-pieczarkowym, roladka z udźca kurczaka, szaszłyki, zrazy drobiowe, karkówka z pieca
- Potrawy rybne: pstrąg na parze, łosoś z pieca
- Potrawy mieszane: Canneloni, pierogi z mięsem
- Potrawy bezmięsne: kluski śląskie, kopytka ze szpinakiem
- Zimne potrawy garmażeryjne: Schab po Warszawsku, indyk w maladze, pstrąg w galarecie
- Surówki, warzywa owoce: surówka z białej i czerwonej kapusty, surówka z marchewki, buraczki
- Desery, ciasta, pieczywo: biszkoptowe, na kruchym cieście, kremowe, śmietanowe
Zamów komplet dokumentacji HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 350 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 11-28-02 1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Nie ma jeszcze żadnych recenzji. Bądź pierwszą osobą, która je napisze.
Wystaw własną opinię o dokumentacji.