Przejdź do treści

HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem
HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem

HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 72 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla zakładu, który organizuje imprezy z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Księga HACCP opracowana dla zakładu który Gotuje posiłki od surowca. Posiłki gotujemy do konsumpcji na miejscu a także na wynos dla klienta indywidualnego oraz prowadzimy catering do sklepów, firm – dania obiadowe. Prowadzimy organizację imprez w lokalu i poza naszym lokalem.

Przykładowe MENU dla Organizacji Imprez z Cateringiem

  1. Potrawy przygotowywane od surowca:
    • Zupy wywary sosy: flaki, zupy kremy, barszcz czerwony
    • Potrawy mięsne: kotlet devolay, Kotlet schabowy z farszem cebulowo-pieczarkowym, roladka z udźca kurczaka, szaszłyki, zrazy drobiowe, karkówka z pieca
    • Potrawy rybne: pstrąg na parze, łosoś z pieca
    • Potrawy mieszane: Canneloni, pierogi z mięsem
    • Potrawy bezmięsne: kluski śląskie, kopytka ze szpinakiem
    • Zimne potrawy garmażeryjne: Schab po Warszawsku, indyk w maladze, pstrąg w galarecie
    • Surówki, warzywa owoce: surówka z białej i czerwonej kapusty, surówka z marchewki, buraczki
    • Desery, ciasta, pieczywo: biszkoptowe, na kruchym cieście, kremowe, śmietanowe

Zamów komplet dokumentacji HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 350 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 11-28-02 
1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
        2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

There are no reviews yet. Be the first one to write one.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Organizacja Imprez z Cateringiem