HACCP Przedszkole Posiłki z Cateringu
HACCP Przedszkole Posiłki z Cateringu
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla przedszkola, które oferuje posiłki z cateringu – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Przykładowe MENU dla Przedszkola z Posiłkami z Cateringu
- Śniadania: zupa mleczna z płatkami owsianymi, Müsli, owsianka
- Posiłki zimne: chleb pełnoziarnisty z masłem / roślinnym, ser żółty, ser twarożek, jogurt naturalny, ogórek kwaszony, pomidor, dżem, ogórek świeży, parówka, jaglanka / owsianka na mleku z żurawiną, banan, koperek, szczypiorek, tosty z serem (dla alergików margaryna roślinna), warzywa: pomidor krojony, ogórek zielony i kiszony, rzodkiewka, sałata, papryka, marchewka, owoce
- Obiad:
- Posiłki gorące:
- Zupy na wywarach warzywnych: zupa kapuśniak, jarzynowa, ogórkowa, krupnik, pomidorowa / krem, fasolowa, barszcz ukraiński, rosół z makaronem
- Drugie dania (wszystko na warzywach strączkowych): jajo na twardo, bakłażan pieczony z kruszonką z kalafiorem, warzywa pieczone, kasze gotowane, + sos koperkowy, jogurtowy, z pieczonej papryki, ziemniakami, marchewka duszona z groszkiem, naleśniki z serem + owoc, mizeria lub buraczki gotowane, zapiekana z ziemniakami i cukinią
- Surówki, warzywa owoce: bukiet warzyw, marchewka w słupkach, banany całe, surówka z białej kapusty, sałatka z marchwi i jabłka, surówka z kapusty pekińskiej, surówka z kiszonej kapusty
- woda filtrowana na miejscu zawsze do każdego dania, kakao
- Posiłki gorące:
- Podwieczorek: owoce sezonowe, ciastka muffiny, placuszki z maki pełnoziarnistej, ciasto z czerwonej fasoli, budyń kakaowy, tarta z cukinią i sosem pomidorowym, jogurt naturalny, pasty z suszonych pomidorów, humus, pesto, chleb wieloziarnisty, krojony, chleb bezglutenowy krojony
Zamów komplet dokumentacji HACCP Przedszkole Posiłki z Cateringu – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 200 zł
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 20-28-03
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów 2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Bardzo kompetentny i profesjonalny człowiek, ktory poprowadził mnie przez zawilosci prawa. Pomaga uniknąć niepotrzebnych kosztów, realnie podchodząc do problemu. Można zwrócić sie do niego niemalże z każdym problemem i zawsze odpowiada na telefony. Z czystym sumieniem polecam i wystawiam zasłużone 5 gwiazdek. Piotr N.przedszkole
Wystaw własną opinię o dokumentacji.