HACCP Sala Bankietowa
Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to:
- Konsumpcja na miejscu lub sprzedaż „na wynos”
- Serwowanie potraw i napojów
- Obsługa w systemie tradycyjnym
HACCP Sala Bankietowa ✓
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali bankietowej, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Przykładowe MENU
- Posiłki przywiezione przez firmę zewnętrzna:
- Zupy wywary sosy: rosół flaki gulaszowa krem z pomidorów żurek
- Potrawy mięsne: kotlet schabowy, udko faszerowane, schabowy po szwajcarsku, pierś z kaczki, polędwiczki, zrazy, karkówka pieczona
- Potrawy rybne: łosoś pieczony, dorsz smażony, pstrąg w sosie śmietanowym,
- Potrawy mieszane: bigos, kapusta zasmażana, rolada szpinakowo łososiowa
- Potrawy bezmięsne; frytki, ziemniaki, ziemniaki pieczone, kluska śląska, buraczki zasmażane
- Zimne potrawy: sałatka jarzynowa, zimne nóżki, sałatka brokułowa, tortilla z łososiem, ryba w galarecie
- Surówki, warzywa owoce: surówka Coleslaw, ogórki kiszone lub małosolne, surówka z kapusty pekińskiej, surówka z marchwi, owoce sezonowe, pomidory i ogórki,
- Desery, ciasta, pieczywo: sernik, szarlotka, makowiec, tiramisu, tort biszkoptowy z bitą śmietaną i owocami
- Grupa – Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni:
- Surówki, warzywa owoce; owoce (winogron, jabłka, kiwi, banan, pomarańcza, truskawki, śliwki), surówki (marchewka, buraczek, pekińska, kiszona, wiosenna), warzywa (kalafior mrożony, mini marchewka, szpinak, brokuły),
- Desery, ciasta, pieczywo: ciasta (ptysie, szyszki, babeczki, rurki, tort, kokosanki), chleb ciemny i jasny, pieczywo (jasne, ciemne kupione), ciasto (sernik tradycyjny, karpatka, szarlotka, ciasto z galaretką, tofinek, leśne runo), zamówione z cukierni ( torty, szyszki, ptysie);
- Napoje, soki z owoców; (soki kupione w kartonach, gotowe): pomarańcza, jabłko, czarna porzeczka; kawa, herbata, mleko.
- Napoje; Coca cola 0,5l 0,2l, Fanta 0,5l 0,2l, Sprite 0,5l 0,2l, Fuzetea 0,5l, Soki Cappy 0,33l, 0,5l Pomarańcza, jabłko, multiwitamina, truskawka
- Napoje alkoholowe: Piwo Lane z beczki, Piwo butelkowe Kampania piwowarska, alkohol mocny / słaby
Zamów komplet dokumentacji HACCP Sala Bankietowa – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 265 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 12-31-03 1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Polecam dokumentację jak najbardziej. Zawsze szczegółowo otrzymałam odpowiedz na moje pytania a wysyłka była tego samego dnia.Sala bankietowa
Wystaw własną opinię o dokumentacji.