Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Sala Zabaw 

HACCP Sala Zabaw

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 67 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sali zabaw, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

 

Zakład jest placówką prowadzącą salę zabaw dla dzieci, w której działalność dotyczy obrotu środkami spożywczymi w opakowaniach jednostkowych, artykułami wymagającymi chłodniczych warunków przechowywania, artykułami niewymagających warunków chłodniczych a także kanapkami oraz hot-dogami i zapiekankami – podgrzewanymi na miejscu.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to realizowanie działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych w opakowaniach jednostkowych, niewymagających warunków chłodniczych, zapakowanych przez producenta

Przykładowe MENU dla Sali Zabaw

  1. Wykaz przygotowywanych potraw
    • Potrawy przygotowywane z półproduktów
    • Potrawy mieszane: hod dog, zapiekanki, kanapki
    • Napoje gorące: kawa, herbata
  2. Potrawy gotowe: surówki
  3. Wykaz sprzedawanych artykułów
    • Żywność mrożona np.: lody w opakowaniach jednostkowych
    • Żywność w mniejszym stopniu podatna na zepsucie np.: owoce np. jabłka banany, pomarańcze grapefruit, owoce sezonowe itp.
    • Artykuły spożywcze trwałe mikrobiologicznie np.: słodycze opakowane, słodycz bezcukrowe, napoje gumy do żucia, chrupki kukurydziane, wafle ryżowe, popcorn, żelki, lizaki, czekolady chrupki, przetwory warzywne i owocowe, pieczywo cukiernicze, słodycze, czekolady, batony, cukierki, ciastka, ciasta kremowe, itp.

Zamów komplet dokumentacji HACCP Sala Zabaw – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 13.28.03 
1. Odbiorca: Alicja B. adres: 72-100 Goleniów  
2. Wyślij przelew standardowy / ekspresowy na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171
  2.1 Lub wyślij na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione z potwierdzeniem przelewu.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.