Przejdź do treści

HACCP Food Truck Sprzedaż Wędlin i Mięsa

HACCP Food Truck sprzedaż wędlin i mięsa

HACCP Food Truck Sprzedaż Wędlin i Mięsa

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 71 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze sprzedażą wędlin i mięsa, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Przykładowe MENU dla Food Trucka z Wędlinami i Mięsem

Podział żywności ze względu na podatność na procesy psucia:

  1. W systemie zza lady, na półkach sklepowych
    • W opakowaniach jednostkowych, środki spożywcze wprowadzane do obrotu w odpowiednio oznakowanych opakowaniach przez producentów, konserwy mięsne, tłuszcze roślinne, zwierzęce oraz emulsji tłuszczowych,
  2. W systemie zza lady, w urządzeniach chłodniczych* (nietrwałe mikrobiologiczne)
    • Artykuły spożywcze zamrożone* – 18 °C ± 3 °C, w nich znajdują się: mięsa mrożone, elementy mięsa różnego gatunku
    • Produkty schłodzone + 4 °C ± 2 °C: Witryny chłodnicze* / lady chłodnicze* / lodówki*
      • Wędliny i wyroby wędliniarskie (z możliwością plasterkowania)
      • Mięsa chłodzone różnego gatunki (z możliwością mielenia / plasterkowania)

Zamów komplet dokumentacji HACCP Food Truck Wędliny i Mięsa – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 07-28-09 
1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
  2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Food Truck sprzedaż wędlin i mięsa