Przejdź do treści

HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP Food Truck Ryba Smażona

HACCP Food Truck Ryba Smażona

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 out of 5 stars (based on 71 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla food trucka ze smażoną rybą, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Zakres zadań wykonywanych w zakładzie to sprzedaż smażonej ryby różnego gatunku; surówki oraz napoje do spożycia na wynos są dostarczane przez producenta.

Przykładowe MENU dla Food Trucka z Rybą Smażoną

  1. Potrawy przygotowywane z półproduktów
    • Potrawy mięsne: ryba smażona, ryby pieczone
    • Potrawy mieszane: ryba smażona z pieczywem i surówkami
    • Potrawy bezmięsne: frytki
  2. Potrawy gotowe
    • Dodatki warzywa, surówka; mix sałat, surówka z kapusty białej, pomidory, ogórki, cebula, surówki dostarczane przez producenta
    • Napoje bezalkoholowe: Coca-cola, Nałęczowianka Niegazowana, Cisowianka Perlage
    • Napoje gorące: ​kawa, herbata

Zamów komplet dokumentacji HACCP Food Truck Ryba Smażona – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B
Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 07-26-07 
1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
  2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Food Truck Ryba Smażona