HACCP Gastronomia – wzór

HACCP Gastronomia – wzór
HACCP Gastronomia – wzór
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Działalność gastronomiczna prowadzona w zakresie małej gastronomii w oparciu o półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby.
Przykładowe MENU dla Gastronomii – wzór
- Potrawy przygotowywane od surowca
- Zupy, sosy: rosół, pomidorowa, ogórkowa, flaki, rybna, żurek, barszcz czerwony…
- Potrawy mięsne: schab panierowany, filet z kurczaka panierowany
- Potrawy rybne: dorsz, pstrąg tusza, flądra, morszczuk
- Potrawy mieszane: pierogi ruskie, z mięsem, z owocami, Pizza Capricciosa,
- Potrawy bezmięsne: naleśniki z serem, naleśniki z dżemem, kopytka, Pizza Margherita
- Surówki, warzywa owoce: biała kapusta z marchewką bez majonezu i jogurtu,
- Desery, ciasta, pieczywo: gofry bez dodatków, gofr z cukrem pudrem
- Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
- Zupy, wywary, sosy: kapuśniak…
- Potrawy mięsne: pieczeń rzymska…
- Potrawy rybne: filet z łososia…
- Potrawy mieszane: bigos…
- Potrawy bezmięsne: frytki, pierogi…
- Zimne potrawy mieszane: galaretka z kurczaka…
- Desery, ciasta: naleśniki z serem…
- Warzywa, surówki, owoce: Sałatka Grecka z grillowanym kurczakiem…
- Soki, kompoty: …
- Potrawy gotowe
- Napoje, soki z owoców; Coca cola 0,5l 0,2l, Fanta 0,5l 0,2l, Sprite 0,5l 0,2l, Fuzetea 0,5l, Soki Cappy 0.33l, 0,5l Pomarańcza, jabłko, multiwitamina, truskawka
- Napoje alkoholowe: piwo lane z beczki, piwo butelkowe Kampania Piwowarska
Zamów komplet dokumentacji HACCP Gastronomia – wzór
– wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 350 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 11-28-01 1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.