Przejdź do treści

HACCP Gastronomia – wzór

HACCP Gastronomia - wzór
HACCP Gastronomia – wzór

HACCP Gastronomia – wzór

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 72 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%
        

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Działalność gastronomiczna prowadzona w zakresie małej gastronomii w oparciu o półprodukty, mrożonki, świeże owoce i warzywa, gotowe wyroby.

Przykładowe MENU dla Gastronomii – wzór

  1. Potrawy przygotowywane od surowca
    • Zupy, sosy: rosół, pomidorowa, ogórkowa, flaki, rybna, żurek, barszcz czerwony…
    • Potrawy mięsne: schab panierowany, filet z kurczaka panierowany
    • Potrawy rybne: dorsz, pstrąg tusza, flądra, morszczuk
    • Potrawy mieszane: pierogi ruskie, z mięsem, z owocami, Pizza Capricciosa,
    • Potrawy bezmięsne: naleśniki z serem, naleśniki z dżemem, kopytka, Pizza Margherita
    • Surówki, warzywa owoce: biała kapusta z marchewką bez majonezu i jogurtu,
    • Desery, ciasta, pieczywo: gofry bez dodatków, gofr z cukrem pudrem
  2. Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty:
    • Zupy, wywary, sosy: kapuśniak…
    • Potrawy mięsne: pieczeń rzymska…
    • Potrawy rybne: filet z łososia…
    • Potrawy mieszane: bigos…
    • Potrawy bezmięsne: frytki, pierogi…
    • Zimne potrawy mieszane: galaretka z kurczaka…
    • Desery, ciasta: naleśniki z serem…
    • Warzywa, surówki, owoce: Sałatka Grecka z grillowanym kurczakiem…
    • Soki, kompoty: …
  3. Potrawy gotowe
    • Napoje, soki z owoców; Coca cola 0,5l 0,2l, Fanta 0,5l  0,2l, Sprite 0,5l  0,2l, Fuzetea 0,5l, Soki Cappy 0.33l, 0,5l Pomarańcza, jabłko, multiwitamina, truskawka
    • Napoje alkoholowe: piwo lane z beczki, piwo butelkowe Kampania Piwowarska

Zamów komplet dokumentacji HACCP Gastronomia – wzór
– wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 350 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 11-28-01 
1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
        2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

There are no reviews yet. Be the first one to write one.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Gastronomia - wzór