HACCP Gastronomia z półproduktów i z cateringiem
HACCP Gastronomia z półproduktów i z cateringiem
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii z półproduktów z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Przykładowe MENU dla Gastronomii z Półproduktów i z Cateringiem
- Potrawy przygotowywane z półproduktów
- Zupy wywary sosy: pomidorowa, rosół, rybna, sos łagodny (przygotowywany z półproduktów w lokalu), sos ostry (gotowy), ketchup (gotowy)
- Potrawy mieszane: kebab w bułce, kebab w cieście, kebab na talerzu, kebab w kubełku, sałatki z kebabem, hot dog w bułce z sosem, zapiekanki
- Potrawy rybne: ryba smażona, filet z dorsza / dorsza / halibuta
- Surówki: sałata lodowa lub surówka, cebula czerwona, pomidor, ogórek
- Potrawy bezmięsne: Zakręcona frytka – ziemniaczek
- Napoje bezalkoholowe: kawa z ekspresu, herbata
- Potrawy gotowe
- Zupy: pomidorowa
- Potrawy mięsne: kotlet schabowy, kotlet mielony, kotlet devolay
- Potrawy rybne: filet z dorsza, flądra, sandacz, halibut, łosoś,
- Potrawy mieszane: gulasz po węgiersku
- Potrawy bezmięsne: pierogi z serem, pierogi z owocami
- Surówki, warzywa: surówka z kapusty
- Desery: naleśniki z serem, naleśniki z dżemem / nutellą
- Napoje bezalkoholowe: Pepsi, 7up, Lipton IceTea, woda gazowana, woda niegazowana, soczek Tymbark kartonik
Zamów komplet dokumentacji HACCP Gastronomia z Półproduktów i z Cateringiem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 250 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 12-28-04 1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Nawet o późnej porze mogliśmy liczyć na szybki odzew. Udzielona porada była konkretna i rzeczowa i pozwoliła szybko załatwić sprawę. Profesjonalny specjalista w swojej dziedzinie. Dziękuję i polecam szczerzedomowa produkcja ciast
Wystaw własną opinię o dokumentacji.