Przejdź do treści

HACCP Gastronomia z półproduktów i z cateringiem

HACCP GMP GHP Gastronomia z półproduktów z cateringiem

HACCP Gastronomia z półproduktów i z cateringiem

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 74 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla gastronomii z półproduktów z cateringiem, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Przykładowe MENU dla Gastronomii z Półproduktów i z Cateringiem

  1. Potrawy przygotowywane z półproduktów
    • Zupy wywary sosy: pomidorowa, rosół, rybna, sos łagodny (przygotowywany z półproduktów w lokalu), sos ostry (gotowy), ketchup (gotowy)
    • Potrawy mieszane: kebab w bułce, kebab w cieście, kebab na talerzu, kebab w kubełku, sałatki z kebabem, hot dog w bułce z sosem, zapiekanki
    • Potrawy rybne: ryba smażona, filet z dorsza / dorsza / halibuta
    • Surówki: sałata lodowa lub surówka, cebula czerwona, pomidor, ogórek
    • Potrawy bezmięsne: Zakręcona frytka – ziemniaczek
    • Napoje bezalkoholowe: kawa z ekspresu, herbata
  2. Potrawy gotowe
    • Zupy: pomidorowa
    • Potrawy mięsne: kotlet schabowy, kotlet mielony, kotlet devolay
    • Potrawy rybne: filet z dorsza, flądra, sandacz, halibut, łosoś,
    • Potrawy mieszane: gulasz po węgiersku
    • Potrawy bezmięsne: pierogi z serem, pierogi z owocami
    • Surówki, warzywa: surówka z kapusty
    • Desery: naleśniki z serem, naleśniki z dżemem / nutellą
    • Napoje bezalkoholowe: Pepsi, 7up, Lipton IceTea, woda gazowana, woda niegazowana, soczek Tymbark kartonik

Zamów komplet dokumentacji HACCP Gastronomia z Półproduktów i z Cateringiem – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 250 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 12-28-04 
1. Odbiorca: Alicja B Adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 664 002 (sieć Orange)
  2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

domowa produkcja ciast

22/04/2023

Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Nawet o późnej porze mogliśmy liczyć na szybki odzew. Udzielona porada była konkretna i rzeczowa i pozwoliła szybko załatwić sprawę. Profesjonalny specjalista w swojej dziedzinie. Dziękuję i polecam szczerze

Paulina
Zatwierdzona

Wystaw własną opinię o dokumentacji.