Przejdź do treści

HACCP GMP GHP Drink Bar z Gastronomią

HACCP Drink Bar z Gastronomią

5,0
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 30 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

 

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla drink baru z posiłkami – opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Przykładowe MENU dla Drink Baru z Gastronomią

  1. Potrawy przygotowywane zaczynając od surowca i obróbki wstępnej
    • Zupy, wywary: rosół, krem z pomidorów, krem z brokułów, krem z dyni, krem z pora
    • Sosy: Vinegre, Miodowo – musztardowy, Czosnkowy na jogurcie, Jogurtowy, pomidorowy, słodko-kwaśny
    • Potrawy mięsne: kurczak z grilla, stek z grilla, kotlet schabowy, kotlet z kurczak
    • Potrawy rybne: łosoś z grilla, dorsz, mintaj, sola
    • Potrawy mieszane: omlet z jaj, omlet z białek jaj
    • Potrawy bezmięsne: ryż, kasza, makarony
    • Desery, ciasta: ciasta kremowe i suche
    • Dodatki warzywa, surówki: na ciepło – ziemniaki, szpinak , brokuły
  2. Potrawy przygotowywane z półproduktów
    • Potrawy mieszane:
      • Tosty: Drzem, Miód, Czekolada
      • Sałatka 5 składników : 2 rodzaje sałatek (mała i duża) Skomponowanie sałaty z 5 składników do wyboru: (sałata lodowa, rukola, roszponka, pomidor, pomidor koktajlowy, ogórek zielony, ogórek kiszony, papryka, brokuły, kiełki, szpinak, oliwki, słonecznik, pestki dyni, cebula, rzodkiewka, inne warzywo sezonowe, mozarella, parmezan, szynka parmeńska, ser kozi gouda, grzanki, makaron pełnoziarnisty, kurczak, łosoś, owoc (gruszka, ananas)
    • Zimne potrawy mieszane: ww Sałatki do skomponowania.
      • Kanapki na bułce (pszenna, ziarnista) lub chlebie (pszenno-żytni, wieloziarnisty)
      • lody gałkowe różne smaki
      • Świeżo wyciskane soki z: pomarańcza, jabłko, grejpfrut, gruszka, kiwi, pomidor, seler naciowy, marchew, pietruszka
      • Produkty mleczne: muesli z mlekiem, muesli z jogurtem i z owocami, owsianka na wodzie z miodem
  3. Potrawy gotowe
    • Desery, ciasta, pieczywo: sernik, orzechowiec, jabłecznik , chleb, Pizzerinka, Kapuśniaczek, Pieróg wegetariański, Rogal, Paluch, Bułka Słodka, Drożdżówka, babki piaskowe, ciasto babkowe tacka, mufiny, croissanty, tarty na słono i na słodko, ciastka z kremem, ciasteczka kruche, ciasteczka zbożowe
    • Napoje bezalkoholowe / alkoholowe: wino, piwo, likiery, wódki, napoje niegazowane, napoje gazowane

Zamów komplet dokumentacji HACCP Drink Bar z Gastronomią – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Odbiorca: Mieczysław B 
Adres: 72-100 Goleniów 
Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) 
lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 
Kwota: 250 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 21.28.01 
Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl


Wystaw własną opinię o dokumentacji.