HACCP GMP GHP Sushi od Surowca
HACCP Sushi od Surowca
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla sushi od surowca, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Przykładowe MENU dla Sushi od Surowca
- Potrawy przygotowywane w oparciu o surowiec
- Potrawy mieszane: Pierożki Gyoza z kaczką i sosem. (Produkt mrożony
- Potrawy rybne: Nigiri z łososiem, Nigiri z łososiem i avocado, Nigiri z tuńczykiem, Nigiri z krewetką, Futomaki z krewetka i kawiorem, Futomaki z łososiem pieczonym na słodko, Futomaki z tuńczykiem mango, Futomaki tatar z łososia, Futomaki z krewetką w tempurze, Futomaki z pieczonym łososiem na ostro, Futomaki z łososiem, Futomaki z łososiem marynowanym, Futomaki z tuńczykiem, Uramaki z california z łososiem i avocado, Uramaki california z pieczonym łososiem i avocado na górze, Uramaki california z warzywami i łososiem i kawiorem na górze, Uramaki z krewetką w tempurze, Uramaki z tuńczykiem i mango i kawiorem, Uramaki z łososiem, Uramaki z gotowaną krewetką i kawiorem, Uramaki z pieczonym łososiem, Uramaki california z tuńczykiem i mango od góry
- Potrawy bezmięsne: Pierożki Gyoza z warzywami, produkt mrożony, Gyoza z warzywami, Grzyby Mun Nigiri avocado, Hosomaki z ogórkiem, Hosomaki z oshinko, Hosomaki z tykwą, Futomaki z warzywami, Uramaki z warzywami, Uramaki z warzywami i avocado na górze
- Surówki, warzywa: Warzywa do rolek sushi to: ogórek, rzodkiew marynowana, tykwa marynowana, mango, avocado, por, sałata i szczypiorek. wszystkie warzywa będą najpierw myte, następnie pokrojone będą w cienkie paski.
- Sałatki: Sałatka wakame goma – mrożona
- Potrawy przygotowywane z półproduktów
- Potrawy bezmięsne: frytki
- Sosy: zupa rybna, Sos sojowy, Wasabi, Majonez, Teryiaki.
- Soki, kompoty: soki owocowe i warzywne z sokowirówki
- Napoje gorące: kawa i herbata
- Potrawy gotowe
- Napoje bezalkoholowe: napoje gazowane i niegazowane w butelkach, piwo, napoje alkoholowe
Zamów komplet dokumentacji HACCP Sushi od Surowca – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 250 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 30.02.23 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.