Przejdź do treści

HACCP Hotel

HACCP Hotel
HACCP Hotel

HACCP Hotel

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 72 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla hotelu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Dokumentacja opracowana dla zakładu, który śniadania serwuje w postaci stołu szwedzkiego, posiłki robi z półproduktów.

Przykładowe MENU dla Hotelu

  1. Potrawy przygotowywane z półproduktów
    • Zupy wywary sosy: barszcz biały / czerwony
    • Potrawy rybne: pasta rybna
    • Potrawy mieszane: jajko na boczku, hot dog, krokiety, tortille
    • Potrawy bezmięsne: naleśniki, racuchy, omlety, płatki z mlekiem, jajecznica, twarożek, pasta jajeczna, jajko na twardo, pierogi
    • Surówki, warzywa owoce: sałatki z majonezem, sałata z sosem i warzywami, surówka z marchewki, surówka z kapusty
    • Desery, ciasta, pieczywo: keks, ciasto drożdżowe, sernik
    • Napoje, soki z owoców: sok z owoców, warzyw
    • Napoje bezalkoholowe: kawa, herbata
  2. Potrawy gotowe
    • Potrawy mięsne: wędliny, parówki, kiełbasa na ciepło, pasztet, salceson
    • Potrawy rybne: ryba wędzona, śledzie, pasty rybne,
    • Potrawy mieszane, mrożone: pierogi, pizza, zapiekanka, krokiety, pyzy
    • Potrawy bezmięsne: ser żółty, ser biały, masło, jogurt, dżem,
    • Zimne potrawy garmażeryjne: galaretka drobiowa / wieprzowa, sałatki mięsne i warzywne
    • Surówki, warzywa owoce: wszystkie owoce
    • Desery, ciasta, pieczywo: chleb, bułki, różne ciasta z cukierni
    • Napoje, soki z owoców: soki owocowe, woda mineralna
    • Napoje bezalkoholowe: mleko

Zamów komplet dokumentacji HACCP Hotel – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 200 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 12-28-07 
1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
        2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

There are no reviews yet. Be the first one to write one.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.

HACCP Hotel