HACCP Hotel

HACCP Hotel ✓
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla hotelu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Dokumentacja opracowana dla zakładu, który śniadania serwuje w postaci stołu szwedzkiego, posiłki robi z półproduktów.
Przykładowe MENU dla Hotelu
- Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
- Zupy wywary sosy: Barszcz Biały / Czerwony
- Potrawy rybne: Pasta Rybna
- Potrawy mieszane: Jajko na boczku, Hot Dog, Krokiety, Tortille
- Potrawy bezmięsne; Naleśniki, Racuchy, Omlety, Płatki z mlekiem, Jajecznica, Twarożek, Pasta jajeczna, Jajko na twardo, pierogi
- Surówki, warzywa owoce; Sałatki z majonezem, Sałata z sosem i warzywami, Surówka z marchewki, Surówka z kapusty
- Desery, ciasta, pieczywo: Keks, Ciasto Drożdżowe, Sernik
- Napoje, soki z owoców; Sok z owoców, warzyw
- Napoje bezalkoholowe: Kawa, Herbata,
- Grupa – Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni:
- Napoje, soki z owoców: ………………………………………………………………………
- Napoje alkoholowe: ……………………………………………………………………………
- Grupa – Potrawy gotowe od dostawcy zewnętrznego:
- Potrawy mięsne: Wędliny, Parówki, Kiełbasa na ciepło, Pasztet, Salceson
- Potrawy rybne: Ryba wędzona, Śledzie, Pasty rybne,
- Potrawy mieszane, mrożone: Pierogi, Pizza, Zapiekanka, Krokiety, Pyzy
- Potrawy bezmięsne; ser żółty, Ser biały, Masło, Jogurt, Dżem,
- Zimne potrawy garmażeryjne; Galaretka drobiowa / wieprzowa, Sałatki mięsne i warzywne
- Surówki, warzywa owoce; wszystkie owoce
- Desery, ciasta, pieczywo: Chleb, Bułki, Różne ciasta z cukierni,
- Napoje, soki z owoców; Soki owocowe, Woda mineralna,
- Napoje bezalkoholowe Mleko
Zamów komplet dokumentacji HACCP Hotel – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 265 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 12-31-08 1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Nie ma jeszcze żadnych recenzji. Bądź pierwszą osobą, która je napisze.
Wystaw własną opinię o dokumentacji.