Przejdź do treści

HACCP Hotel

HACCP Hotel
HACCP Hotel

HACCP Hotel ✓

5,0
5,0 out of 5 stars (based on 78 reviews)
5 star100%
4 star0%
3 star0%
2 star0%
1 star0%

Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla hotelu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.

Dokumentacja opracowana dla zakładu, który śniadania serwuje w postaci stołu szwedzkiego, posiłki robi z półproduktów.

Przykładowe MENU dla Hotelu

  1. Grupa – Potrawy przygotowywane w oparciu o półprodukty
    • Zupy wywary sosy: Barszcz Biały / Czerwony
    • Potrawy rybne: Pasta Rybna
    • Potrawy mieszane: Jajko na boczku, Hot Dog, Krokiety, Tortille
    • Potrawy bezmięsne; Naleśniki, Racuchy, Omlety, Płatki z mlekiem, Jajecznica, Twarożek, Pasta jajeczna, Jajko na twardo, pierogi
    • Surówki, warzywa owoce; Sałatki z majonezem, Sałata z sosem i warzywami, Surówka z marchewki, Surówka z kapusty
    • Desery, ciasta, pieczywo: Keks, Ciasto Drożdżowe, Sernik
    • Napoje, soki z owoców; Sok z owoców, warzyw
    • Napoje bezalkoholowe: Kawa, Herbata,
  2. Grupa – Potrawy gotowe kupowane w sklepie, hurtowni:
    • Napoje, soki z owoców: ………………………………………………………………………
    • Napoje alkoholowe: ……………………………………………………………………………
  3. Grupa – Potrawy gotowe od dostawcy zewnętrznego:
    • Potrawy mięsne: Wędliny, Parówki, Kiełbasa na ciepło, Pasztet, Salceson
    • Potrawy rybne: Ryba wędzona, Śledzie, Pasty rybne,
    • Potrawy mieszane, mrożone: Pierogi, Pizza, Zapiekanka, Krokiety, Pyzy
    • Potrawy bezmięsne; ser żółty, Ser biały, Masło, Jogurt, Dżem,
    • Zimne potrawy garmażeryjne; Galaretka drobiowa / wieprzowa, Sałatki mięsne i warzywne
    • Surówki, warzywa owoce; wszystkie owoce
    • Desery, ciasta, pieczywo: Chleb, Bułki, Różne ciasta z cukierni,
    • Napoje, soki z owoców; Soki owocowe, Woda mineralna,
    • Napoje bezalkoholowe Mleko

Zamów komplet dokumentacji HACCP Hotel – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:

Kwota: 265 zł 
Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 12-31-08 
1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 
2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange)
        2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 
3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 
4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.

Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).

Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb. 

Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji. 

Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.

W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.

Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl

Nie ma jeszcze żadnych recenzji. Bądź pierwszą osobą, która je napisze.


Wystaw własną opinię o dokumentacji.