HACCP Hotel
HACCP Hotel
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla hotelu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Dokumentacja opracowana dla zakładu, który śniadania serwuje w postaci stołu szwedzkiego, posiłki robi z półproduktów.
Przykładowe MENU dla Hotelu
- Potrawy przygotowywane z półproduktów
- Zupy wywary sosy: barszcz biały / czerwony
- Potrawy rybne: pasta rybna
- Potrawy mieszane: jajko na boczku, hot dog, krokiety, tortille
- Potrawy bezmięsne: naleśniki, racuchy, omlety, płatki z mlekiem, jajecznica, twarożek, pasta jajeczna, jajko na twardo, pierogi
- Surówki, warzywa owoce: sałatki z majonezem, sałata z sosem i warzywami, surówka z marchewki, surówka z kapusty
- Desery, ciasta, pieczywo: keks, ciasto drożdżowe, sernik
- Napoje, soki z owoców: sok z owoców, warzyw
- Napoje bezalkoholowe: kawa, herbata
- Potrawy gotowe
- Potrawy mięsne: wędliny, parówki, kiełbasa na ciepło, pasztet, salceson
- Potrawy rybne: ryba wędzona, śledzie, pasty rybne,
- Potrawy mieszane, mrożone: pierogi, pizza, zapiekanka, krokiety, pyzy
- Potrawy bezmięsne: ser żółty, ser biały, masło, jogurt, dżem,
- Zimne potrawy garmażeryjne: galaretka drobiowa / wieprzowa, sałatki mięsne i warzywne
- Surówki, warzywa owoce: wszystkie owoce
- Desery, ciasta, pieczywo: chleb, bułki, różne ciasta z cukierni
- Napoje, soki z owoców: soki owocowe, woda mineralna
- Napoje bezalkoholowe: mleko
Zamów komplet dokumentacji HACCP Hotel – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 12-28-07 1. Odbiorca: Alicja B adres: 72-100 Goleniów 2. Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690 644 002 (sieć Orange) 2,1. Lub standardowo na nr konta: 36 1020 4812 0000 0302 0218 5171 3. Wyślij e-maila na haccp.dokumenty@wp.pl co kupione i potwierdzenie przelewu. 4. Dokumentację wysyłam na e-maila zwrotnego.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
There are no reviews yet. Be the first one to write one.
Wystaw własną opinię o dokumentacji.