HACCP GMP GHP Pensjonat
HACCP Pensjonat
Tutaj znajduje się profesjonalna, pełna dokumentacja dla pensjonatu, opracowana pod wymogi Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
Dokumentacja opracowana dla zakładu, który śniadania serwuje w postaci stołu szwedzkiego, posiłki robi z półproduktów.
Przykładowe MENU dla Pensjonatu
- Potrawy przygotowywane z półproduktów
- Zupy wywary sosy: barszcz biały / czerwony
- Potrawy rybne: pasta rybna
- Potrawy mieszane: jajko na boczku, hot dog, krokiety, tortille
- Potrawy bezmięsne: naleśniki, racuchy, omlety, płatki z mlekiem, jajecznica, twarożek, pasta jajeczna, jajko na twardo, pierogi
- Surówki, warzywa owoce: sałatki z majonezem, sałata z sosem i warzywami, surówka z marchewki, surówka z kapusty
- Desery, ciasta, pieczywo: keks, ciasto drożdżowe, sernik
- Napoje, soki z owoców: sok z owoców, warzyw
- Napoje bezalkoholowe: kawa, herbata
- Potrawy gotowe:
- Potrawy mięsne: wędliny, parówki, kiełbasa na ciepło, pasztet, salceson
- Potrawy rybne: ryba wędzona, śledzie, pasty rybne,
- Potrawy mieszane, mrożone: pierogi, pizza, zapiekanka, krokiety, pyzy
- Potrawy bezmięsne: ser żółty, ser biały, masło, jogurt, dżem,
- Zimne potrawy garmażeryjne: galaretka drobiowa / wieprzowa, sałatki mięsne i warzywne
- Surówki, warzywa owoce: wszystkie owoce
- Desery, ciasta, pieczywo: chleb, bułki, różne ciasta z cukierni
- Napoje, soki z owoców: soki owocowe, woda mineralna
- Napoje bezalkoholowe: mleko
Zamów komplet dokumentacji HACCP Pensjonat – wysyłając przelew ze swojego banku, wpisz:
Odbiorca: Mieczysław B Adres: 72-100 Goleniów Wysyłka ekspresowa po wpłacie na nr. telefonu 690-664-002 (sieć Orange) lub standardowo na nr konta: 50 1020 5558 1111 1587 6920 0032 Kwota: 200 zł Tytuł przelewu: Za prawa autorskie do Księgi HACCP GMP/GHP nr 12.28.06 Wysyłam dokumentację na e-maila po zaksięgowaniu wpłaty lub po przesłaniu potwierdzenia przelewu.
Dokumentacja zawiera: Księgę HACCP według Codex Alimentarius + GMP/GHP (Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna) + Mycie i Dezynfekcję Zakładu + Ochronę przed szkodnikami (gryzoniami owadami).
Moją dokumentację po zamówieniu, otrzymają Państwo w formie Word /doc, aby samemu dostosować do swoich potrzeb.
Dokumentację HACCP GMP/GHP kupuje się raz na kilka lat. Największy błąd jaki może popełnić Właściciel Zakładu, to kupić gotową w formie pdf. W takiej dokumentacji nic nie można zmienić ani do niej dodać. Gdy Sanepid nakazuje dokonanie zmian, okazuje się, że nie ma takiej możliwości a jedyne rozwiązanie to kupno nowej dokumentacji.
Każdy zakład jest indywidualny i specyficzny. Dlatego nie polecam kupować gotowych wzorców w formie pdf. Prawidłowo opracowana dokumentacja musi odzwierciedlać rzeczywistość.
W dokumentacji zaznaczyłem na czerwono treść, na którą należy w szczególności zwrócić uwagę.
Zobacz → Spis treści HACCP GMP/ GHP
Zobacz wszystkie → Recenzje wystawione po zakupie dokumentacji.
Powrót do strony głównej → HACCP GMP GHP Wzór gotowiec Moja Oferta
Więcej podobnych dokumentacji na stronie → haccp-dokumenty.pl
Wystaw własną opinię o dokumentacji.